Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 227 099
  • 2 364
  •   1
Отговори
# 1 530
В Декатлон има ли ЧП?🦧

# 1 531
ForestFairy13, вече задействах връщане, защото не намерих опция да им пиша никъде. На чата само бот се включи, мейл не видях където да прикача снимки. Аз дълги години упорито ги избягвах, ей сега ми е сефтето, чакам и една ютия (ако изобщо дойде); та по скоро май не искам да имам и занапред нищо общо с тях. Капсулите надолу по редовете не съм ги разглеждала, вероятно и там има смачкани.

# 1 532
  • София

Да, обявен е от 15-24.11, но не съм влизала да гледам какво има.

# 1 533
  • Пловдив

Има на определени артикули. В сайта им ги има.

# 1 534
Някой ако види чаршаф с ластик за матраците на ТЕД, които са с безумната 26 см височина Confused …. Моля, моля , да сподели линк! Heart

Юск имат по-дълбоки - 30 и 35 сантиметра
https://jysk.bg/spalnya/charshafi/charshafi-s-lastik/charshaf-s- … an-90x200x35-byal

https://jysk.bg/spalnya/charshafi/charshafi-s-lastik/charshaf-s- … te-90x200x30-byal

# 1 535
ForestFairy13, вече задействах връщане, защото не намерих опция да им пиша никъде. На чата само бот се включи, мейл не видях където да прикача снимки. Аз дълги години упорито ги избягвах, ей сега ми е сефтето, чакам и една ютия (ако изобщо дойде); та по скоро май не искам да имам и занапред нищо общо с тях. Капсулите надолу по редовете не съм ги разглеждала, вероятно и там има смачкани.
Аз им пратих снимки по имейла, но там става адски бавно и писах на чата, ако бота не може да помогне с вас се свързва реален човек, при мен беше така, но вероятно имат някакво работно време.
Ако не друго, както каза някой по-горе, поне да ви компенсират с някой ваучер.

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 22:15 от ForestFairy13

# 1 536
Последните пъти като съм писала на Емаг, отговорите са някакви темплейтни и не са от истински човек. Аз съм ги зачеркнала, заради нелоялните им практики. Имам жалба срещу тях в КЗП от началото на годината и още нямам отговор от КЗП.

# 1 537
Черен петък в Арте на 29.11

# 1 538
  • Melmak
Хайде на Златна рибка

# 1 539
Хавлиите на yanabg ще имат ли черен петък ?

# 1 540
Последните пъти като съм писала на Емаг, отговорите са някакви темплейтни и не са от истински човек. Аз съм ги зачеркнала, заради нелоялните им практики. Имам жалба срещу тях в КЗП от началото на годината и още нямам отговор от КЗП.
Да, чатбот е, но когато той не може да помогне те свързват с човек, не се отказвайте!  😁

# 1 541
Често пъти в чат ботовете пиша "искам да говоря с агент" и ме прехвърлят към човек.

# 1 542
Сайта на Златна рибка вече е отворен и работи. Има намалени продукти до 70%, но гледайте сроковете на годност, защото повечето с голям процент намаление са с изтичащ срок. Забелязах най- вече при L'Alga( така беше и миналата година).

# 1 543
  • София
Сайта на Златна рибка вече е отворен и работи. Има намалени продукти до 70%, но гледайте сроковете на годност, защото повечето с голям процент намаление са с изтичащ срок. Забелязах най- вече при L'Alga( така беше и миналата година).

Намалените разфасовки на L’Alga са по 100 мл, така че могат да бъдат изразходени без проблем до края на срока на годност.

# 1 544
Маската,която са пуснали на -70% L’alga е страхотна,не съм с къдрава коса,но омекотява невероятно,ако нямах половин налична веднага щях да поръчам.

Общи условия

Активация на акаунт