Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 235 650
  • 2 360
  •   1
Отговори
# 1 995
От Гален получих 50 пакета мокри кърпи и имах мостра - крем на СЕраВе.
Чакам ЗР - успях да поръчам пре шампоана на Лалга на 70%, бои, ш и м на Лола фром Рио.
И да се посмеете малко - поръчахме от намаленията в Практикер конвектор Теси, който дойде половин - без преден капак. Отворихме го вкъщи обаче, нямаше никакви предпазни лепенки или нещо запечатано, иначе книжки и упътвания вътре. Звъннахме на куриера и добре че беше свестен /от express one/, върна се и ни върна парите, като преди това се обади в магазина в Перник, от където е изпратен.
Поръчахме отново от Техника и дойде ЦЯЛ конвектор Joy , запечатан, всичко както трябва.

# 1 996
Аз цяла година поръчвам от Ремедиум (не непрекъснато, но примерно веднъж месечно) и нямам никакви мостри, освен ако изрично не пише, че дават подарък с някой продукт.
Имала съм мини серуми и подобни, но те се получават с покупка на нещо или над определена стойност на дадена марка.

# 1 997
В кои магазини за осветителни тела има черен петък в момента? ( и като цяло на осветителни тела)

# 1 998
  • Gorni Bogrov
Спортисимо дали ще имат намаления?
Харесах си едно яке ,но ми се ще да го взема с намаление😀

# 1 999
И аз в последните поръчки нямам мостри от Гален, но пак съм супер доволна. Отвсякъде другаде да бях купила нещата, които ми трябват, щях да се овътря с много повече пари, та мострата не ми е важна в този случай.
Емагът ми пристигна в първата си част, също и Хиполендът. Нямам забележки дотук. Спазиха обявените срокове, всичко е в добро състояние. Във времето ще видим как е и като качество.
От обувкибг не съм очарована, та си чакам парите. Но там може би не прецених модела обувки. В крайна сметка купихме от физически магазин superfit апрески, сходен модел, видимо по-качествени. Без черен петък и код в магазина по-хубавите обувки бяха с 20 и няколко лв. по-скъпи, което нищо не е, ако обувката си заслужава.

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 09:49 от Spasiyka

# 2 000
Вижте си мейлите за линк към черния петък на ina essentials,нз ако го споделя дали ще стане,40%.

# 2 001
Аз имах поръчка с доставка до адрес от Емаг, но не бях на адреса. На другия ден получих имейл и вайбър съобщение че са ми я оставили в Sameday Point на адреса на пощенската станция, обаче след няколко часа И куриера ми се обади, просто пак не бях на адреса. Сега се чудя днес ще ми се обади ли или трябва да ходя до тази станция? Grinning Връзката е ужасна и изобщо не се чуваме, че да го питам него.

# 2 002
# 2 003
Bergner са обявили намаления от утре. Дебна ги трета седмица, че имам да купувам разни неща. Дано са намалени, ако може повечко. Някой назад също беше питал, затова споделям.

# 2 004
  • BG
Вижте си мейлите за линк към черния петък на ina essentials,нз ако го споделя дали ще стане,40%.
Не ми изглежда много черен техния петък. С 40%  намаление пак ми излиза по-скъпо, отколкото да поръчам 5бр от даден продукт без черен петък.

# 2 005
Отчетох се с Ина с любимите водички и една паста за проба, че скоро я пуснаха и съм любопитна.
Предварително си бях намислила какво да поръчам, че да не се оливам, както обикновено.

Така е, гостенче, доста скъпи станаха Ина и ако вдигнат още малко цените, ще трябва да търся друг продукт, колкото и да ги харесвам.
Черният им петък винаги е бил 40%, това очаквах да е и тази година.

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 11:37 от Дидичка

# 2 006
  • София
Здравейте, някой попадали ли е на информация за намаление на инхалатор, предпочитам Omron.

Това им е дистрибутора. Моят го купих от там на Черен петък преди 2 години.
https://www.kbs.bg/group/inhalatori/

# 2 007
Здравейте,някой следи ли дали ще има някъде намаления на завивки-4 сезона с копчета да се разделят,от които са доволни.

# 2 008
В кои магазини за осветителни тела има черен петък в момента? ( и като цяло на осветителни тела)

Виж https://www.atg.bg/ - имат някакво 20%-тно обявено

Егло са обявили и те: https://www.eglo.com/bg/

# 2 009
  • софия
Получих си поръчката от 20.11. от BareCare.

Има няколко мостри, маска за очи и маска за лице.
Благодаря за линка.

Общи условия

Активация на акаунт