Black Friday/Черен петък – 2024 г.

• 235 650
  • 2 360
  •   1
Отговори
# 2 010
  • София
Ако някой купува боси обувки - https://bosi.bg/ пускат намаления 15% на обувки и 25% на дрешките от органичен памук. От 28.11 до 01.12 е намалението в сайта и във физическия им магазин.

п.п. ако тоя витамин Д го прочета на още една страница в тая тема - ще е за сефте! Smiling Imp

# 2 011
С усещането съм, че някои си поръчват снамо заради мострите!

# 2 012
Имам поръчка от Fashion days,  от първия им обявен черен петък,  като на 11.11 върнах няколко продукта и заявих сумата да ми бъде възстановена като ваучер. Същият все още не е зареден, не отговарят на мейли и телефони, а става дума за доста пари. Знаете ли какъв е срокът за предоставяне на  ваучер?

# 2 013
  • софия
Че къ? Ама не всеки дава 100+ лв. за козметика, за да получи тестер на продукт, който вече е ползвал и има, струва евентуално макс 10% от стойността на поръчката. Голям келепир е, но само на отличниците им хрумва и го могат.

В интерес на истината, мострите са полезно нещо, защото не е готино да си купиш крем за 50+ лв. и той да не е подходящ за твоята кожа. А и не всички сме такива умници, че да знаем и да сме пробвали всички продукти. И всъщност производителят точно затова прави мостри.

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 13:13 от zvаnchе

# 2 014
  • Елхово
За ваучери уж пише веднага! Аз вчера заявих връщане, и уж куриера ще дойде да вземе! До колко време идва, нито товарителница се генерира, нищо

# 2 015
Bergner са обявили намаления от утре. Дебна ги трета седмица, че имам да купувам разни неща. Дано са намалени, ако може повечко. Някой назад също беше питал, затова споделям.
Много Ви Благодаря! Тъкмо тях чакам и дебна 😅

# 2 016
Фешън дейс са тотални некадърници. Повече от 20 дни ме мотаят за един екип, поръчан на първият им черен петък, от който ми изпратиха само долнището. Не отговарят на имейли, а в редките случаи, когато вдигнат телефон се държат арогантно. Обръщат се по малко име и лъжат, като казват всеки път, че ще се свържат с мен след 2 дни. Още ги чакам...

# 2 017
  • Beyond the stars

Приятен гъдел са си.Ако трябва да решавам от къде да поръчвам, мястото с мострите винаги печели. То е отношение, жест, опаковка.
Отделно , че в крайна сметка говорим за продукти за кожа и е хубаво да можеш да пробваш преди да хвърлиш едни пари в коша, защото не ти понася.

# 2 018
Не знам кой с какво усещане е, но поръчах от Х сайт спрей за коса около 50лв и ми изпратиха мостри на Алтерна - ш и б, харесаха ми и евентуално мога да реша да ги поръчам. Ето така се печелят клиенти.

# 2 019
И аз да си дам моите 5 ст.
Ами писна ми да си купувам скъпи, пълноразмерни продукти, които не пасват на моята кожа, а още по-лошо даже да я алергизират. Ако съм дала за козметика над 100 лв., би трябвало да може да им се откъсне една-две FREE мострички, които съвсем целенасочено не дават по аптеките/магазините. Е, да, ама така не се печелят клиенти.

И между другото, точно от случайни мостри, вече 3-та опаковка ползвам на Uriage слънцезащита от Софармаси. Никога нямаше да я взема, ако не бях я пробвала.

# 2 020
Аз поръчвам заради мострите. Примерно ако има две неща, които искам и харесвам (но са с еднаква функция - да речем два парфюма) и с единия дават подарък, а с другия - не, ще избера този с подаръка.

# 2 021

Приятен гъдел са си.Ако трябва да решавам от къде да поръчвам, мястото с мострите винаги печели. То е отношение, жест, опаковка.
Съгласна съм. Аз така или иначе поръчвам козметика за 100 лв+ всеки месец с или без мостри. Те и подаръците са бонус и приятно отношение от страна на търговеца, което винаги съм оценявала.

# 2 022
Веднага махам мострите, подарявам или ги изхвърлям, ако са на бяла козметика и никой около мен не се интересува. Не държа такива неща в нас, защото пробвам само това, което целенасочено търся.

# 2 023
  • софия
Харесвам мострите, защото след като съм пробвала, купувам продукт, за който не знам, но ми е допаднал и са ми удобни за кратките пътувания (не пресипвам).
И с мостри, и без тях регулярно поръчвам продукти, които познавам.

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 13:40 от zvаnchе

# 2 024
Немския Le Creuset са пуснали и те (няма директна доставка, та превозвач)

Общи условия

Активация на акаунт