Отрицателен тест и странно течение

• 258
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте,
Това е първата тема, която започвам. Имам нужда от вашия съвет и опит.
С приятеля ми се обичаме, живеем заедно и решихме да не се пазим. Иска ни се и на двамата да стане бебе. Минаха над 6 месеца и няма никакъв резултат и започнах да се тревожа.
Сега се случва нещо странно, отчаях се и спрях даже да следя цикъла. По мой спомен дойде последно някъде около 15-19 септември. Тоест има известно закъснение. Получих слабо бледо кафеникаво течение. Никога досега МЦ не е започвал така. Винаги идва с болки и страшно обилно от ден 1. Взех тест на sure check и излезе отрицателен. Не знам дали е оказало влияние това, че го направих следобеда, след като вече бях приемала течности и беше минало много време от моето събуждане.
Възможно ли е тестът да бъде фалшиво отрицателен? Знаете ли за друга възможна причина да се случва това зацапване? Много се притеснявам, запазвам час за лекар, но докато дойде се надявам да чуя и вашето мнение.

# 1
Изчакай още няколко дни и направи втори тест, понякога hcg хормонът може да дойде по-късно. Ако течението продължи се консултирай с АГ със сигурност. Избягвай да вдигаш тежко и да извършваш силова работа.

# 2
Аз пък няма да гадая, но те съветвам да си следиш и отбелязаш цикъла. Първия въпрос като отидеш на АГ е дата на последния менструален цикъл. Има десетки мобилни приложения за целта.

Общи условия

Активация на акаунт