Проблеми във връзката.. постоянно изнервен

• 4 241
  • 55
  •   1
Отговори
Здравейте! С приятеля ми сме заедно година и малко. На 23 съм, той е на 20. И двамата сме с остри характери и лесно дразними. Аз съм много ревнив човек и него много го ревнувам ( но с повод, защото в началото, когато още само излизахме разбрах, че е правил неща и с друго момиче ) оттогава не мога да му имам доверие на 100%. Той не обича да споделя много, не обича много да говори за себе си освен ако аз не го попитам. След това мое недоверие и тази ревност започнах да задавам много въпроси. С кого е навънка, кога ще се прибере, с кого си пише, дори и телефона съм му проверявала. Това нещо него го побърква, ядосва се, крещи и ме обижда. Но аз го правя от това че вече ме е предал един път и се чувствам наранена. Той обясни че тогава още не сме били заедно и затова си е позволил и през годината, в която сме заедно никога не съм го хващала да си пише с момичета или да излиза с тях. Смятам, че наистина не би ми изневерил, но ме лъже постоянно за някакви дребни неща. Като например когато го попитам къде е, казва че е у тях, а всъщност е в негов приятел. На пръв поглед незначителни неща, но пък защо трябва да ме лъже ? Знам, че го прави с цел да не му задавам много въпроси и да не се караме, но смятам че истината боли по-малко от лъжата. Постоянно се изнервя дори да го попитам как е минал денят му на работа той почва да крещи кво ме било интересувало и дори да ми разкажел какво е правил на работа аз съм нямало да го разбера, това били мъжки неща. Общо взето нищо не мога да го питам без да се ядоса. Осъзнавам моята грешка, че влизам прекалено много в личното му пространство, но все пак се интересувам от него и от това какво прави той. Не живеем заедно в момента, за една година не ме е поканил нито един път у тях, защото живее все още с родителите си,(прави ремонт на неговия апартамент) казва, че не е удобно защото жилището е малко. С майка му се познавам, но въпреки това никога не ме е канил у тях, а в нас е идвал стотици пъти. Не знам какво да правя имам чувството че връзката ни стои на едно място и няма никакво развитие за бъдеще, същевременно много го обичам, знам че и той мен ме, адски романтичен е постоянно прави някакви мили жестове за мен,гледа да ме радва с някакви неща ,за да бъда щастлива,виждаме и се чуваме постоянно, наистина когато не е изнервен дава 100% от себе си и е страшно добър и мил човек, но се чувствам все едно връзката ни е за 16 годишни… Мога още много да пиша, но това е малка част да разберете горе долу за какво става въпрос хаха … Според вас има ли как такъв човек да се оправи и щом се ядосва от най-малкото дали изобщо някога ще спре ? Има ли как аз да направя нещо това да се промени и как да го накарам да предприемем малко по-сериозна крачка ?

# 1
  • Варна
Вие връзка нямате. Само се мъчите взаимно.

# 2
Мъж на 20 е момче, има време да порасне. Но не сега.

# 3
Като чета колко си досадна нищо чудно, че е изнервен. Не знам само защо сте заедно все още.

# 4
Ми нормално е да е изнервен. Чудя се как не ти е била шута още.

А и теб не те разбирам.
Аз ако нямам доверия на някого, просто няма да бъда с него и няма да се тровя къде е, с кого е.
И ако не сте имали връзка в началото, какво се пенявиш?
Ми доста си отровничка.

# 5
  • София
На около 1/4 от текста престанах да чета. Защо се мъчите взаимно? А и ужасно е досадно някой да ти диша като хрътка във врата и да ти иска ежедневен и ежеминутен отчет.

# 6
  • Melmak
Голяма мъка това подобие на връзка. То ти си нетърпима, не знам как издържа тоя човек.

# 7
Лъже те защото знае, че да каже истината не е безопасно. Та ти направо му разказваш играта. Наистина не знам как те търпи като ти постоянно му ходиш по петите и се държиш като Гестапо.

Явно имаш някаква вътрешна несигурност, която проектираш върху отношенията ви. Ще ти изиграе лоша шега и в бъдеще.

# 8
Aми и аз бих се изнервила ако нон стоп ми искат отчет и ми проверяват телефона. Честно казано ако аз бях приятеля, да съм била шута до сега.
Като му нямаш доверие, по добре търси друг. Млада си.

# 9
За година и малко нито веднъж не си ходила у тях? 🤔

# 10
Момченце на 20 и момиченце на 23... Сладурчета! Още с детски акъл, ама нали ги сърбят гениталиите, та си играят на порастнали... Съвет? Връщайте се в училище и не тормозете форума с тийн драми. Първо се пораства, после се започват сериозни връзки (когато вече сме достатъчно големи, за да разбираме както значи туй), и най-накрая се заживява заедно с проспект за бъдещо семейство. Защото последиците от безконтролно чесане на гениталиите в детска възраст без съответното умствено съзряване не са приятни за никого.

# 11

Абсолютен мъж си е мъж на 20. Просто неопитен и глупав. С останалата част съм съгласен, де.

# 12

Абсолютен мъж си е мъж на 20. Просто неопитен и глупав. С останалата част съм съгласен, де.
Така де, гаджета, приятели ,купони, нищо за семеен живот още. Мъж е  за секс.

# 13
Благодаря на всички за отговорите. Знам, че съм досадна на моменти, аз затова го написах и в темата, вината не е само негова, но просто той се изнервя дори и при най-малкия въпрос и не смятам, че това е повод да ми крещи и да ме обижда, дори се е стигало и до физическа намеса. Моята грешка я осъзнавам и това е недоверието и ревността… но си мисля че и това че е с 3 години по-малък от мен е от значение и затова реагира толкова импулсивно… не знам има ли изобщо смисъл да се “тровим” както казвате вие

# 14
Да, не е основание ако се случва рядко. Но при вас има натрупване и вече и най-малкото го изнервя. Нямате резерви на търпимост вече.

Общи условия

Активация на акаунт