Отговори
# 105
Те хубаво ще се настанят в имението, но това гнездо на оси как ще ги приеме.
Сейран най после трябва да се освободи от присъствието на сестра си, защото
тя не и влияе добре.
Това, че се връща в къщата на ужасите си е чисто поражение и отстъпление.
Не ми се мисли през какво още ще премине, при положение, че Ферит сигурно
ще отиде да живее при каката и тя ще се справя сама с предизвикателствата.

# 106
Мисля, че какъвто и развой на събитията са решили да напишат е крайно време да си спомнят кои са ГГ и кои артисти са партньори в проекта вече 3 ти сезон и да увеличат съвместните им сцени.

# 107
Добър ден!
Още не са стигнали до сублимния момент- да се съберат. Ферит също трябва да осъзнае, че не му се получава и да реши първо за себе си, че не става с каката.
Да видим дали няма да подготвят стаята на Суна за каката.

# 108
Все на старата тема отварям съобщенията от бг мама
При Вас така ли е?
Аз няма да правя догадки
Предпочитам да гледам и да ме изненадат,отколкото предварително да се настройвам негативно

# 109
Те хубаво ще се настанят в имението, но това гнездо на оси как ще ги приеме.
Сейран най после трябва да се освободи от присъствието на сестра си, защото
тя не и влияе добре.
Това, че се връща в къщата на ужасите си е чисто поражение и отстъпление.
Не ми се мисли през какво още ще премине, при положение, че Ферит сигурно
ще отиде да живее при каката и тя ще се справя сама с предизвикателствата.

Дано не стане така, но не мисля че дядото или бабата на Дияр ще позволят той да живее при нея, освен това защо ще кара Сейран в имението ако той се премести да живее при нея, нали Ферит иска да я предпази как другите от семейството ще я предпазят

# 110
#allaccess in the backstage of #YaliCapkini and an exclusive interview with @AfraSaraoglu
 soon on @MTVLebanon

https://x.com/MurrAline/status/1848670271147848166

# 111
Не мисля,че Ферит ще принизи Сейран на такова ниво „любовница”.

# 112
Не мисля,че Ферит ще принизи Сейран на такова ниво „любовница”.

По-скоро може да продължат да се заблуждават още известно време, че са "приятели". Или поне Ферит да го прави, защото Сейран май повече напредна в осъзнаването си.

# 113
Нова на Рамо пт лятото! 🤍🧿🪬

# 114
Не знам дали ще се окаже вярно, но може да пуснат пак предварително нещо в интернет.

# 115
Не знам дали ще се окаже вярно, но може да пуснат пак предварително нещо в интернет.

Например?

# 116

Например?

Нали преди две седмици бяха пуснали предварително около две минути от разговор между СейФер в ателието. Ще видим дали ще излезе вярно.

# 117
И според мен загубихме възможността за кома, макар че вярвах, че това беше най-добрия вариант, който имаха, за да изчистят глупостите, които сътвориха от края на втори епизод до последния.
Но от видяното във фрага ... не знам ... но за мен погледите и поведението на Сейран и Ферит не ми изглеждат просто приятелски, а много по-дълбоки, по-откровени. Ако говорят, ако истински говорят и изяснят какво се е случило с тях, вярвам, че тези хванати ръце са на двама души, които отново са си казали, че ще вървят заедно.

Здравейте!

Мистери за новата тема -  Flowers Bouquet Heartpulse
Еве, за бързия превод - Flowers Bouquet Heartpulse
Ив, напълно съм съгласна с твоето мнение и аз така ги усетих погледите между тях.Purple HeartPurple Heart

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 15:27 от Dimana-nova1

# 118
  • София
Много се раздвам, че Сейран се връща в имението. Да видим наистина в коя стая ще се настани. Обаче нямам спомен някой да е предполагал, че тя ще се завърне толкова бързо. За мен това е голяма изненада и даже ми предизвиква много повече любопитството за серията в петък.
Нека няколко серии СейФер да са приятели, нека да има флирт. Пък да видим какво ще стане на представянето на колекцията. Това го очаквам от началото на сезона.

# 119
Аз пак да припомня тази записка,някой успява ли да навърже събитията?

Общи условия

Активация на акаунт