Отговори
# 735
Те така чакаха Ферит- Пелин, Зерин, Ифакат...
Защо Сейран трябва да казва колко е добър Ферит, нека той доказва намеренията си.

# 736
Понки,въпросът ми е хипотетичен и се отнася точно за Ферит и Сейран.Това им се случи на тях,не на нас/по сценарий/
Как се обвинява някой друг,когато ти сам си виновен?
Натриеният трябва видите ли да се досеща,че вече не е натирен,ами обратно...
Не разбирам тази логика,колкото и да се опитвам.Пред очите ми е влачещият се Ферит,който си тръгна от болницата-нежелан и не обичан
Val,Ферит бе отхвърлен,прогонен,да,влачел се е ,страда безумно,но какво му каза Суна"Ще чакаш Сейран да дойде при теб",цитирам по спомен.И какво направи той?!Отдаде се на разгул и накрая потъна в прегръдките на Дияр,не дочака демек.Тук няма само един виновен,и двамата са,единият с неправилните си решения и изкривена представа как да предпазиш любимия от страдание,другият с неспособност да се справи със страховете си сам.Иначе с уважение към мнението на всеки от групата ,но за любов и раздяла трябват двама.

# 737
А аз продължавам да мисля,че Ферит всичко разбира
Достатъчно умен е.
Просто чака Сейран сама да дойде при него,така,както му каза Суна в болницата
И двамата нараняват хората около тях и това аз не харесвам
Но,не мога да не повторя,че той заряза всичко,за да я спаси
Беше отхвърлен,беше наранен,че тя се омъжва,беше свидетел на нейното "щастие",но нито за секунда не изостави мисълта за нея и за нейната безопасност
Снимката в медальона,картината на стената...
Да видяхте Сейран да пази някакъв спомен от Ферит?
Затова,моите уважения към  Ферит
Това,само за да я има интимно,а да си бъде с Диар,просто ми звучи несериозно
Сикорски,съгласна съм,права си

# 738
Добър вечер момичета  Kissing Heart
Фрага е много интересен ,а Сейран и Ферит са огън Heart
Той Ферит добре я пита ако не се оженел тя щяла ли да е негова ,но какво го пита Сейран преди това ,какъв е разговора преди това ,за да се стигне до този му въпрос  Thinking Аз доколкото схващам тя го пита а ако се ожениш за Дияр ,значи са си имали някакъв разговор двамата и пак се усукват около централната тема.Ферит подпитва ,но Сейран както и да отговори все ще стане сложно.Или ще е  егоист ,който вреди на щастието на "миличката "Дияр и най-вече на Ферит ,защото Сейран все още си мисли ,че той си е наредил живота и тя само му се пречка и го разконцентрира или ще трябва за пореден път да се откаже от Ферит уж за негово добро.Но Сейран така и не разбра ,че винаги когато прави нещо за доброто на Ферит става по лошо и за двамата и вместо те да седнат и да си поговорят като хора които са преминали през много и уж трябва да са се поучили  от грешките си ,тя пак е хукнала да го спасява ,да му прави добро и да решава вместо него.Защо е отишла в къщата на Дияр ,но между другото като че ли Сейран беше учудена като и отвори самата Дияр    Thinking да не е по друг повод там или си мисли ,че дядото и бабата живеят отделно или пък си мисли ,че Дияр я няма.  Thinking Оооох много въпроси и нито един отговор хайде да идва петък вече.
А кака ни Дияр си седи и прискляпва като жертва и като наивно малко агънце и чака тия нашите сами да се откажат един от друг и ооо да те са на път да се откажат ,за да е щастлива тя пък теееее еми като им е толкова акъла ,Сейран ще си реве сама в къщи ,а Ферит ще се прави на щастлив  докато издържи. Angry
Все още имам надежди каката да се откаже сама ама тия надежди стават все по слаби като я гледам как седи и се оглежда и потрепва само . Angry
В Х все коментират за паралел със сцената на летището .Ами айде дано да стане нещо такова ,та поне Ферит да се осъзнае на края ,че Сейран нали все е готова да се жертва ,ще предпочете да си тръгне и да го остави Ферит да е най ,ама най ,най ,най -щастливия на тоя свят с Дияр.  Hands Pray
Определено епизода в петък ще е много интересен и дано  в края му да имаме СейФер ,а не Ферит и кака в подготовка за сватба или по-лошо вече бракувани. Hands Pray

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 21:40 от Eny87

# 739
Някой беше писал,че Сейран ще ходи да ходатайства на Диар и Ферит за брак,или по-скоро да му напомня,че дължи на Диар брак
Точно това май ще стане
И пак Ферит ще направи първата крачка
ех тоя Ферит бе,не си стои при каката значи...

Аз бях писала това. Според мен е нормално да прави това Сейран, защото тя изпитва вина към Ферит, прзна пред
сестра си, че е била глупава да се ожени. И сега в състоянието на омъжена жена какво може да направи, освен да каже на Ферит да си изпълни обещанието, въпреки, че в ателието му каза да не се жени. Не дава ли Сейран противоречиви сигнали тогава? Дава ги и обърква много Ферит. Той какво да направи? Между два бряга е. Не го защитавам, нито нея упреквам, просто в момента това са фактите, от които е трудно излизането, ако третата страна
не постъпи разумно, тоест да се оттегли, което ще е в полза в случая на Дияр. Мисля, че тя ще оцени фактите, предстои й да  се пребори с ревност, любов, отговорности, манипулации, обещания и т.н.

# 740
Ако Сейран си тръгне и остави Дияр и Ферит да се оженят … филмът няма смисъл да продължава.

Писна ми от този сезон , няма и капка от онези хора , от нито един герой, няма обяснения за нищо(поне малко) от великите сценаристи, това не е развитие ното на героите нито на сериала, това е тъпчене и не можене!

# 741
  • Милано
Имаме ли нова тема?

# 742

Общи условия

Активация на акаунт