Отговори
# 690
Ще правят баклава 😌.Да ,но Сейран пак ще бъде добрата,ще ходи да говори на дядото на Дияр колко  е добър Феро и защо? Да се ожени за нея ли . Лелята хубаво я попита ,дали още обича Ферит...нека си отговори и Сейро. Ох много са ми сладки. Да се взимат ,стига се мъчиха , Ферит не иска брак с Дияр. Сейран е пред него ,да се осъзнават по-бързо и те и сценаристите.  
Но сцените им са просто огън и на двамата. Не ги виждам как ще съжителстват дамата така ,и двамата горят,горят🔥🔥🔥❤️‍🔥 ❤️‍🔥 ❤️‍🔥

# 691
Да, много хубаво, не е на хубаво. Мисля, че още ще ни измъчват и ще има сватба с Дияр. Сценаристите искат драма.  Нали Сейран отива да ги навива за сватбата, явно дядото е разбрал какво става и иска да я отмени. Надежда има ако Дияр се осъзнае, но дали сценаристите ще й позволят?

# 692
Фрагът е добре. Вървим към съединение 😀 и обединение. Но рано още, към Нова година сигурно.

# 693
Дияр няма да се осъзнае тя да остави Ферит пред олтара ли?Дори напротив. Горката толкова си вярва ,че Ферит ще забрави Сейран.

# 694
Дооообре.❤️‍🔥

# 695
На мен ми е интересно, дали Сейран е на мисията с Ферит, та я няма на тези диванчета.

# 696
Дали ще ги прекъсне някой не е от особено значение.Черупките не само се пропукаха, а се строшиха на парчета.Кака ще я гледаме още ,за съжаление.Всичко е в ръцете и на двамата.Сейран да заяви смело,че го обича и иска да си го върне,Ферит да напусне кака без да се мота и двоуми.

# 697
Някой беше писал,че Сейран ще ходи да ходатайства на Диар и Ферит за брак,или по-скоро да му напомня,че дължи на Диар брак
Точно това май ще стане
И пак Ферит ще направи първата крачка
ех тоя Ферит бе,не си стои при каката значи...

# 698
Сейран явно ще държи Ферит да се ожени за Дияр от голяма любов към него и липса на такава към себе си (или се самонаказва за преди 2 години, когато го е отблъснала). Ако той разбере какво тя прави, може да промени нещата, но надали. Сценаристите искат драма и ми се струва, че ще има сватба. Нещата могат да се променят, ако се осъзнаят, че ще падне рейтинга, ако има сватба.

# 699

Изглежда, че от Сейран зависи брака на Ферит с кака му.
Точно от това се опасявах. Ферит отново няма да вземе решение и да направи своя избор. Подозирах, че тази чест ще се падне на Дияр, за да я направят още по- готина, но къде ти! Защо да правят Дияр още по- благородна, като така или иначе ние вече разбрахме колко висока лична и професионална етика притежава още в предния епизод, т.е. съвсем скоро е, за да ни го напомнят отново. Дружно залагат капан на моето момиче! Как трябва да отговори на този въпрос Сейран?! Ако му каже ДА, ще бъда отново твоя, то излиза, че е егоистка, лишена от всякаква гордост и достойнство, а за благородство да не говорим. Още повече, че малко преди това тя сама отиде да обяснява какъв готин зет ще имат семейството на кака в лицето на Ферит. Ако пък каже НЕ, не мога да бъда отново твоя, ожени се за кака, защото виж колко е добричка, как помага и на двама ни, за да сме нормални, ще излезе, че не иска да се бори за Ферит и за любовта им. При всички случаи симпатиите към Сейран ще бъдат поставени отново на кантар и пасивите пак ще се натрупат на нейната сметка. Ами... много ви благодаря, дами и господа сценаристи! Този сезон явно сте решли да не оставите раната ми да зарасне.

# 700
А какво казва Ифакат на Дияр на сбирката в имението?

Гледам фрага и ми идва да се изкатеря по стълбата, да нахлуя в стаята и да стрелям в крака на Ферит, че Сейран да реагира както е редно, да му се обясни в любов и т.н.

# 701
Дали не е време за Сейферското бебе и без да знае Сейран да замине и после да разбере?

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 19:20 от teya123

# 702
Благодаря за споделянето и информацията момичета.
Много добре казано Фи, прочете ми мислите като изгледах фрага, и аз това се замислих има ли правилен отговор на този въпрос.
Ние искаме Ферит сам да се окаже от този брак, Сейран и тя да се осъзнае и да се бори за него, не само да приема пораженчески нещата. Лично мен ме издразни, каква работа има тя да ходи да убеждава дядото на Дияр, в ролята на каква, доволен клиент ли, да препоръчам продукта, малко така ми прозвуча.
Сцените са им топ, тези двамата целия сезон да им отделят и само техни сцени да има, няма да ми омръзне да ги гледам.
П.С.
Не мен също ми мирише на много хубаво, не е на хубаво. Може и народо психология да го наречем ✌️

# 703
Огън са, огън! ❤🔥❤🔥❤🔥

🧿🤍🪬

# 704
За съжаление, същите чувства бушуват и в мен, Фи Head Band Каквото и да отговори Сейран - греда.
Много ме подразни посещението й при Иляс бей. Дали Ферит не е страдал, че дядото иска да отмени сватбата?

Иначе спор няма, Афито и Мердо са извънземни един до друг Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт