Отговори
# 720
Аз пък съм на мнение,че Ферит и Сейран могат да си правят каквото там им е отредил “гениалния” сценарий…Обаче жалката тук е Дияр…..Трябва да е сляпа,за да не вижда любовта им и въпреки всичко е там с очаквания…На какво се надява?….Не виждам убедително обяснение….

# 721
VAL, нищо няма да си представям, защото не обсъждаме моя съпруг, а Ферит.
Не очаквай лична история или как бих реагирала в ситуация.
Реагирам според държанието на героите в сцените. Може да бъркам в преценките, но го отдавам на импулсивност и липсващи парченца в картинката, защото не знаем какво всъщност се е случило.
Така въпросът му звучи абсурдно, нека втората част бъде първа във въпроса му.

# 722

Мистери, имам идея за анкета - кой ще прекъсне целувката на СейФер или сценаристите ще се смилят над изтерзаните ни зрителски сърца и ще я видим. 😀
Фрагът ми хареса. Дали искам Сейран да ходи при семейството на Дияр, не, но това се очакваше. Иначе и Сейран и Ферит са несигурни. И двамата казаха "ако" - Нямам място тук, ако Дияр ще е тук. Ако не се оженя, ще бъдеш ли моя. Страх ги е да разкрият чувствата си, страх ги е, че няма да могат да понесат загубата отново. Но и двамата вървят един към друг и събирането им е неизбежно. Само се притеснявам какво ще направи Дияр. Всички пишат, че ще видим другото и лице.
Мерт и Афра - ах, ах,ах. ❤️‍🔥🔥❤️‍🔥🔥❤️‍🔥🔥

# 723
Сейран, която знаем от първите два сезона е силна личност. В новия сезон се опитват да ни предложат нов образ на Сейран, слабо и порочно подобие на нея си. Обаче не става, не се получава. Образът, изигран от Афра, не може да се приеме по друг начин от публиката, освен като силната и независима Сейран. Ние не искаме друга Сейран.
Така че може и да му се обясни този път, но ще го изкарат слабост.

# 724
Проблемът не е в желанията на Сейран, дали иска или не иска нашия Казанова. Проблемът е във Ферит и в неговите желания. Той е този, който ясно и категорично трябва да заяви коя жена иска в живота си. В противен случай не само поставя Сейран в неудобна позиция, но превръща и другата жена в утешителна награда, т.е. ако не ме приемеш, ще се задоволя с Дияр. Ми, не е мъжка постъпка, съжалявам! Нали всички искахме да видим един пораснал, самоосъзнал се, отговорен, зрял и надежден Ферит??? С този въпрос не само закопа Сейран, но изкопа и своя гроб. Пак си виждаме един нерешителен, колебаещ се и инфантилен (мога и повече, но май на всички стана ясна картинката) Ферит.
 Единственото израстване, което аз видях във Ферит до момента е, че започна да приема и жени с минало. Докато в предните сезони, партньорките му трябваше да са чисти и неопетнени за нашия бей, то сега приема разведена жена с дете. Браво!
 Ферит не развали брачната церемония, а само я отложи. Категоричност при Ферит липсва, липсваше и ще липсва.
 Трябва съвсем мъничко въображение, за да се досети човек, че Сейран се обясни в любов на Ферит точно два пъти.  Да, не беше с патетични слова, с надписи в небето, с музика и фанфари. Беше деликатно и внимателно, поднесено с огромен финес.
Така е Фи! Hands Plus1
Точно това се съдържа във въпроса му.
Ани, права си. Заблудила съм се по сцената с Дияр на масата от последния епизод. Но и в нея Ферит остави  у мен същото впечатление на играещ бей.

# 725
ФИ, напълно съм съгласна с твоето виждане за отношенията между Ферит и Сейран.
Толкова опит има Феро с жените- млади, застаряващи, бизнес дами, но вижте съвсем не
разбра обяснението й в любов от Сейран в работилницата, репликата й да не се жени и
разговора в къщата на Есме, след събуждането й.
"Трябва съвсем мъничко въображение, за да се досети човек, че Сейран се обясни в любов на Ферит точно два пъти.  Да, не беше с патетични слова, с надписи в небето, с музика и фанфари. Беше деликатно и внимателно, поднесено с огромен финес."
Дразни ме неговото залитане ту при едната, ту при другата жена. Какво беше този разговор с дядото на
Дияр за сватбата, след като се тревожеше за състоянието на Сейран, присъствието на вечерята, като законна жена пощипването по бузата в стаята..... Държанието му с тейзето е повече от лигаво.
Ами, Сейран просто вижда, че с нея той се чувства по добре и за това не се решава да му отговори на
провокативния въпрос. Значи ако му каже НЕ, женитбата е второто му решение. Още повече, че под думите "Ще бъдеш ли моя" ми се струва, че това, "моя" е само за интимност с нея. Не повече, а иначе ще си има каката.
На това Сейран, каквато я познаваме, никога няма да се съгласи. Бингото на Пелин май не случайно е казано

# 726
Понки,въпросът ми е хипотетичен и се отнася точно за Ферит и Сейран.Това им се случи на тях,не на нас/по сценарий/
Как се обвинява някой друг,когато ти сам си виновен?
Натриеният трябва видите ли да се досеща,че вече не е натирен,ами обратно...
Не разбирам тази логика,колкото и да се опитвам.Пред очите ми е влачещият се Ферит,който си тръгна от болницата-нежелан и не обичан

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 20:45 от VAL*

# 727
Забравихме Халис. Той за какво се върна, как ще го използват? Ха, дано той нареди нещата. Друга надежда за СейФер май няма. Сейран се чувства виновна, помага за сватбата. Ферит не е смел, иска все пак да е с някоя. Остава Халис да оправи нещата.

# 728
Защо, каката отново беше в имението  заедно с цялата фамилия Корханови, като стоеше като на тръни
и непрекъснато си пипаше пръстена.
Нито Сейран, нито Ферит присъстваха на това събиране. Да не би отново да има приготовления
за предстоящата сватба.
Ифакат май пак е в играта. Не случайно задава този въпрос за отсъствието на Ферит.

# 729
Все ми липсва нещо от сцената в болницата VAL.
Дано дадат нещичко, защото в тази работа са и Суна и Гюлгюн. Много въпроси, а никакви отговори. Помниш ли когато Суна и Сейран се скараха, Суна разхвърли дрехите от гардероба и викаше на Сейран, че това са нейните дрехи, нейният живот и т.н. Тогава Суна каза на Сейран- "изчезни" (излез, махни се), а в болницата каза на Ферит- "умри". Защо Суна не даде на Ферит да види Сейран, по едно време тя си го чакаше, споделяйки това на Синан.

# 730
Ееее, Катерина, не така, де. Какъв е този твой сценарий? Не стига, че сценаристите пратиха Сейран да кандардисва дядото на каката, ами сега и да подготвя сватбата.

# 731
Момичета, аз не смятам, че във фрага Сейран е представена в слаба позиция. Сила се иска, за да се кажат думите: "Не наказвайте Ферит за неговата доброта". Съвсем ясно осъзнава и своето положение, и това на Дияр, както и на "спасителя на всички свои близки" - Ферит. И да! Целувка мисля, че няма да има. И не защото някой ще влезе. Сейран ще е тази, която няма да я позволи.

# 732
Понки, май Гюлгюн има нещо общо с влизането на Дияр в живота на Ферит. На това "събиране" в имението, тя единствена е ухилена към "снахата". Тя със съвети подтикваше Ферит към Дияр и даде идеята за сватба.

# 733
ФИ, напълно съм съгласна с твоето виждане за отношенията между Ферит и Сейран.
Толкова опит има Феро с жените- млади, застаряващи, бизнес дами, но вижте съвсем не
разбра обяснението й в любов от Сейран в работилницата, репликата й да не се жени и
разговора в къщата на Есме, след събуждането й.
"Трябва съвсем мъничко въображение, за да се досети човек, че Сейран се обясни в любов на Ферит точно два пъти.  Да, не беше с патетични слова, с надписи в небето, с музика и фанфари. Беше деликатно и внимателно, поднесено с огромен финес."
Дразни ме неговото залитане ту при едната, ту при другата жена. Какво беше този разговор с дядото на
Дияр за сватбата, след като се тревожеше за състоянието на Сейран, присъствието на вечерята, като законна жена пощипването по бузата в стаята..... Държанието му с тейзето е повече от лигаво.
Ами, Сейран просто вижда, че с нея той се чувства по добре и за това не се решава да му отговори на
провокативния въпрос. Значи ако му каже НЕ, женитбата е второто му решение. Още повече, че под думите "Ще бъдеш ли моя" ми се струва, че това, "моя" е само за интимност с нея. Не повече, а иначе ще си има каката.
На това Сейран, каквато я познаваме, никога няма да се съгласи. Бингото на Пелин май не случайно е казано

Струва ми се, че на този етап от отношенията им и след всичко преживяно не може да става дума само за заявка за интимност.

# 734
  • София
Пуснах новата тема

https://www.bg-mamma.com/?topic=1703634

Кате, и аз мисля така и го сложих в отговорите (за целувката)

Общи условия

Активация на акаунт