Отговори
# 705
А какво казва Ифакат на Дияр на сбирката в имението?

Гледам фрага и ми идва да се изкатеря по стълбата, да нахлуя в стаята и да стрелям в крака на Ферит, че Сейран да реагира както е редно, да му се обясни в любов и т.н.
Хайде сега,пак във Ферит ще стреляш:stuck_out_tongue_closed_eyes:
Той завалията вместо да си седи при булката търчи да спасява пак,а ти ще  го стреляш...
Сейран трябва сама да си помогне вече
Достатъчно сезони някой друг и най-вече Ферит и казваше и я караше да повярва в тях
Няко й бил откраднал миналото и бъдещето?
Интересно,кой ли е това?

# 706
А какво казва Ифакат на Дияр на сбирката в имението?

Гледам фрага и ми идва да се изкатеря по стълбата, да нахлуя в стаята и да стрелям в крака на Ферит, че Сейран да реагира както е редно, да му се обясни в любов и т.н.
Лично аз имам спомен за две сцени, в които Сейран му се обясни в любов, но той и двата пъти реши да пренебрегне обяснението й и тичаше към кака (веднъж, за да затвърди годежа, след поставения ултиматум, а другият път се втурна направо към сватбата). Това са и двете сцени, в които Афра и Мерт бяха брилянти и стигнаха до мен. На едната аз даже си поплаках. Тогава писах, а сега ще се повторя, че превърнаха Сейрна в оголен нерв, но резултатът беше катастрофален.
Всички знаят, че Сейран още обича Ферит, а в този фраг и бабата на Дияр го проумя, сал един Ферит не вдява. Ама стига вече, де! Аз си искам гордата, опърничава, борбена, себеуважаваща се Сейран. Това подобие, което все трябва да бъде спасявано не го познавам! И не ми пречи, че все е спасявана от Ферит, пречи ми, че все я поставят в позиция на жертва.

# 707
Ако не съм права ще си посипя главата с пепел и ще приема поражението,но мисля,че Сейран няма да го целуне,или ще ги прекъснат и въпроса ще остане без отговор,или същият ще е "не","не мога" Или нещо от сорта.Сейран ще замине,може и сватба да има и оттам каквото решат да натворят.Изтъркано ще ми е ,ако бъдат интимни и след това тя замине и да се върне бременна,това вече ще е Пелин номер 2.Дано се въздържат. Не ми се вярва толкова бързо и лесно да ги съберат.И все повече си мисля,че лошо лице на Дияр няма да видим.

# 708
Целият проблем е в първата част на изречението: "Ако не се оженя, ще станеш ли отново моя?"

# 709
Целият проблем е в първата част на изречението: "Ако не се оженя, ще станеш ли отново моя?"

Да
Ако няма да си моя, ще се оженя.

# 710
Пуснаха клип с АфРам, ама май като тръгват от Ялъто!

https://x.com/yalicapkinieng/status/1850925740184965254?s=46&t=C … 4NUPbRSwTwEUXPj0w

# 711
Добре де,ако Сейран отново не го иска,какво трябва да направи Ферит според Вас?
Та тича и да подсмърча след нея ли?
Значи тя му показвала,че го обича?Кога ли е било това?
Виж,той,че и показва,две мнения няма по въпроса
Най-голямото доказателство е,че развали брачната си церемония,за да тича да я спасява от собствения и мъж.Мъжът,който тя лично избра пред Ферит

# 712
  • Ямбол
Фрага е бомбастичен мацки.Харесва ми.Ай дано Сейро каже на бабата,че още обича Ферит хихи 😂.Лошо ще и стане.Ферит пък с изказването си "Ако не се оженя,ще бъдеш ли отново моя" сигурно има в предвид "Хайде да се вземаме отново да си правим бебето и да си сядаме на задниците вече ". 🧿😁❤️‍🔥 Обичам ги, айде вече да се сдобряват. Поне да се целунат ако не друго.🥰

# 713
Няма да могат да се целунат. Кака нали каза, че в такива моменти нахлува Серпил (дано да не бъркам името) и тя ще цъфне.

В Х пишат, че актьорът в ролята на Синан отказал да продължи, защото Мерт казал реплики, които го обидили. Ами вживял се в ролята Мерт и чак не се спрял, слял сериал и реал.

А не може ли Суна пак да отвори очите на Ферит, както го направи, когато Сейран изгони Пелин от имението.

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 19:53 от ani.zaiche

# 714
Ако не се оженя, ще станеш ли отново моя?
Истинността на тази мисъл-въпрос зависи от втората й част, т.е. от решението на Сейран. Но аз мисля, че Ферит играе и играта му е предизвикване на ревност у Сейран, която да я мотивира да заяви, че е негова. Ей тези снимки ми дават основание за това.

[/quote]
Тук е на масата, седнал до Дияр, но не изпуска от очи Сейран и нейните реакции.

# 715
Миналото на Сейран го открадна Дияр, а бъдещето го открадна Синан.
Това не е признание в любов- "Ако не се оженя, ще станеш ли отново моя?", като условие ми звучи, ако Сейрош му откаже да има при кого да се върне....
Ах Сейран...да ходи да "ходатайства" 😡 ...това вече е под достойнството.

# 716
Тези снимки са от старите сезони. Ферит е седнал на стария диван в тяхната стая.

# 717
Проблемът не е в желанията на Сейран, дали иска или не иска нашия Казанова. Проблемът е във Ферит и в неговите желания. Той е този, който ясно и категорично трябва да заяви коя жена иска в живота си. В противен случай не само поставя Сейран в неудобна позиция, но превръща и другата жена в утешителна награда, т.е. ако не ме приемеш, ще се задоволя с Дияр. Ми, не е мъжка постъпка, съжалявам! Нали всички искахме да видим един пораснал, самоосъзнал се, отговорен, зрял и надежден Ферит??? С този въпрос не само закопа Сейран, но изкопа и своя гроб. Пак си виждаме един нерешителен, колебаещ се и инфантилен (мога и повече, но май на всички стана ясна картинката) Ферит.
 Единственото израстване, което аз видях във Ферит до момента е, че започна да приема и жени с минало. Докато в предните сезони, партньорките му трябваше да са чисти и неопетнени за нашия бей, то сега приема разведена жена с дете. Браво!
 Ферит не развали брачната церемония, а само я отложи. Категоричност при Ферит липсва, липсваше и ще липсва.
 Трябва съвсем мъничко въображение, за да се досети човек, че Сейран се обясни в любов на Ферит точно два пъти.  Да, не беше с патетични слова, с надписи в небето, с музика и фанфари. Беше деликатно и внимателно, поднесено с огромен финес.

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 20:19 от Fi79

# 718
Миналото на Сейран го открадна Дияр, а бъдещето го открадна Синан.
Това не е признание в любов- "Ако не се оженя, ще станеш ли отново моя?", като условие ми звучи, ако Сейрош му откаже да има при кого да се върне....
Ах Сейран...да ходи да "ходатайства" 😡 ...това вече е под достойнството.
А какво да я попита,след като тя развали брака си с него?Представи си,че твоят съпруг ти казва,че не те иска повече в живота си.Че след две години се връща и е вече женен за друга?Че с нищо не е показал,че още те обича.Ти как ще го поискаш обратно този мъж?И ще го поискаш ли отново?
Той въобще не е сигурен в нея...Как да я попита?
Ако не се ожени,това означава,че ще е сам и я пита,дали тогава тя ще го иска....Според мен,той директно и казва,че,ако тя го иска,той няма да се ожени

# 719
Еве, пуснаха клипа с оранжевата кола! 😂

https://x.com/d_soulll/status/1850963999640158308?s=46&t=C9m0c4NUPbRSwTwEUXPj0w

Общи условия

Активация на акаунт