Отговори
# 165
Добро утро, момичета.

Според мен е абсурд Халис да позволи този брак да се състои. Не случайно се появи на хоризонта. 😎 Обаче на едното клипче се вижда Четин да влиза в имението и сякаш го придържат, дано е добре човека.

# 166
Добро утро, момичета!
Не се ядосвайте,че кака е в имението,линията Ферит -Дияр не е затворена още.На мен ми е много любопитно как ще я финишират.Дано останем удовлетворени.

# 167
  • София
И аз съм на мнение, че линията й трябва да приключи. Те 3 серии ги сгодяват и женят и не стана, сега пак ли това да дават, не вярвам.
Деде и да се меси там, Ферит сам трябва да се осъзнае, както го направи Сейран.
Още снощи писаха, че е там леля, но са се изтрили и сега клипчето се правят, че го няма, поне туркините, които следвам.
Нека първо видим фрага, после серията и тогава вече да плюем, ако има защо.

# 168
Не знам защо тези сценаристи ни завират постоянно Пакил в лицата, видяха малко покачен рейтинг и хайде да продължават с глупостите, пак ще им падне рейтингът

# 169
Жената снима наравно с Афра и Мерт, явно ще я гледаме обилно и в тази серия. И не само тази де.
И да спрат да пишат Ферит като олигофрен, че направо ми се повдига, бе Head Band

# 170
Аз нали от лятото загледах сериала и съм изтървала интервютата, които са давали нашите в началото. Казвали ли са как са се запознали, че ми е любопитно? Трудно се ориентирам в старите теми където сигурно сте го обсъждали, но са много и не го намирам. Това интервю към тази фотосесия дали го има преведено някъде? 😊

https://x.com/marwabenrabeh/status/1798329408987807987?t=0Y1mcRH … MTWw3ni0fxrA&s=19

# 171
  • София
Казвали ли са как са се запознали, че ми е любопитно? Трудно се ориентирам в старите теми където сигурно сте го обсъждали, но са много и не го намирам.

Аз имам списък на темите по дати, но не знам как да го оформя на заглавната и си стои.
Не знам кое интервю имаш предвид, но се познават от 2017-та година. Иначе 2020 стават близки приятели. На първата репетиция на Учителят тя му е ударила шамар.

# 172
Казвали ли са как са се запознали, че ми е любопитно? Трудно се ориентирам в старите теми където сигурно сте го обсъждали, но са много и не го намирам.

Аз имам списък на темите по дати, но не знам как да го оформя на заглавната и си стои.
Не знам кое интервю имаш предвид, но се познават от 2017-та година. Иначе 2020 стават близки приятели. На първата репетиция на Учителят тя му е ударила шамар.

Благодаря за информацията. 🌹 Афито ще се окаже бойна мадама като Сейран. 😄 Ето това интервю от Hello дали го има някъде? 😊

# 173
Жената снима наравно с Афра и Мерт, явно ще я гледаме обилно и в тази серия. И не само тази де.
И да спрат да пишат Ферит като олигофрен, че направо ми се повдига, бе Head Band
Еве,и мен това ме дразни много,безапелационно подчинение, по-нисък от тревата,сакън да не нарани чувствата и,умилкване,усукване,отвратително е.При Сейран и Синан не беше като,че ли толкова дразнещо.Като се има в предвид характера на Ферит,който гледахме 2 сезона сега е направо непоносимо за гледане.

# 174
И от близки приятели вижте какво стана.. сладури 😘

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 11:21 от Албенаа

# 175
Привет ! Не мога да ви настигна !
Благодаря за новата тема !

Надявам се Ферит да не приюти Сейран в имението. Като каква ще е там ? Той все още  е  сгоден за Дияр. Това означава , че тя ще си е в отделна стая , а Феро и Диярката ще се подвизават в тяхната , на Ферит и Сейран , спалня. Кака няма да го остави и за миг сам. Не искам обаче и да наемат къщата , която Сейран хареса. Да ходи да живее при кака си  или да се разделя окончателно с нея.
Не ми се гледа , как Сейро ще гледа жално след тях , двамата.
Тъжно ми е да гледам и такъв овъртолен Ферит. Крайно нерешителен , зависим, примирен - нищо общо с огнения и импулсивен Феро. И това не го отдавам само на хапчетата. Каката му действа психически. Хванала го е за топките направо.
Ако Сейро е в имението  и Суна ще цъфне там , ще си "пазят" наследството с Аби. Няма да се учудя  ако и Кязъм и Есме се нанесат отново при тях , за подкрепа на новия зет. Дойдат ли и бебетата , то имението ще се окаже тясно. Като прибавим и Халис - шоуто ще е пълно. Поне продукцията ще спести от наем на жилища.
Надеждата ми е в Серпил. Това девойче може така да разджурка нещата , че свят ще им се завие на някои герои.

Чакат ни интересни епизоди , но някак нямам вече нерви да чакам до следващия фраг , до следващия епизод , до следващия трети между тях и т.н. Искам нещата да се случват сега , веднага , на мига.

Много приятно ще ме изненадат СЦ   ,ако Феро наеме новата къща, която Сейран хареса и я отведе там .

# 176
# 177
Тоз манипулатор Емруллах какво се вживява...разбрахме, че деде се връща 😂

Е как като каква отива в имението (Сейран), то си е нейно.

# 178
Добър ден!
Толкова търпение за фраг не съм имала,дано този път си заслужава .
Надявам се Дияр отиде там за да прави скандал и да си замине,а не да се мести там.
Не мисля,че Сейран ще е в друга стая ..според мен ще си е в тяхната .Сейран обича тази стая,пълна със хубави и лоши спомени,но това си е нейното кътче.

# 179
Какво ще подслонява Ферит Сейран, като къщата е нейна🤣 Ако иска ще ги изгони и ще си живее сама там.

Ох, тоя Дъртият изобщо не ми липсваше 🤐

Общи условия

Активация на акаунт