Отговори
# 585
  • Яко в Матрицата...
Гюнгер се е извинил на всички жени за сцената пред болницата, когато Кязъм каза на Ферит, че ако Зеррин така обича, го разбира защо не е могъл да се откъсне от Пелин… Казал е или е показал, че не обича Ферит. Нямало тайна, която Ферит да каже на Сейран, ако си спомняте серията от първи сезон… Ей такива неща. За мен този взема някакви наркотици.

# 586
  • София
По-лошото е, че Самед(сценариста) се включил в някакви коментари и писал, че ако го тагват с желания за определени сцени, които вече са написани за следващи серии, се ревизират. Пример е даден за сцена между Сейран и Шефика в кухнята. Просто трябва да спрат да му пишат на този сценарист, но никакъв шанс. Феновете сами са си виновни.

# 587
Що за ултиматум е това. Ужас. Иначе аз си представях точно сцена между Шефика и Сейран в кухнята, а Ферит да ги чуе. Много ми хареса прегръдката между двете в епизода. ❤️

# 588
  • София
Не е ултиматум, просто и те са прави. Нон стоп ги тагват и пишат. Едно е да кажеш, че нещо не ти харесва, друго е цели сценарии да му пращаш. Нали после ще кажат, че преписват.
Като са им слаби ангелите да го блокират, вместо да му пишат нон стоп.

# 589
Не е ултиматум, просто и те са прави. Нон стоп ги тагват и пишат. Едно е да кажеш, че нещо не ти харесва, друго е цели сценарии да му пращаш. Нали после ще кажат, че преписват.
Като са им слаби ангелите да го блокират, вместо да му пишат нон стоп.

Тогава щом така е казал, тогава да му кажем да оженят Дияр и Ферит за да го ревизират после, но едва ли точно това ще ревизират, те ревизират само хубави моменти

# 590
  • София
Ето го този коментар, отговаря на акаунт с име Мадам

https://x.com/samedaslan/status/1850306571664023969

# 591
С това съм съгласна, MysteryG. Част от зрителите прекаляват и не знаят кога да спрат. Но също така съм на мнение, че ако сценаристите са уверени в това, което правят, няма да махат и пренаписват сцени само заради това, че някой някъде е писал нещо. Нелогичното развитие на образите, както и липсата на свежи и нови идеи доведе до това негодувание.

# 592
Хехехехе, те и сценаристите като наш Ферит. Пълно със зависимости... Joy

# 593
Еве и гифките са супер! 🍀
Нелогичното развитие на образите, както и липсата на свежи и нови идеи доведе до това негодувание.
+1 ✌🏻 Да и сега ще си “мият ръцете” с фандома!

# 594
  • Яко в Матрицата...
И най-важното - питали са го каква е болестта на Сейран. Казал, че ако знаели, щели да я напишат 😆 Идеята му е, че е трябвало да разделят двойката. Не искал да я пише заедно. Толкова за Гюнгер 🤮 Най-бездарният и нагъл, действащ с мисъл единствено за собствената си важност и его сценарист. За пореден път е доказал, че първите епизоди не да писани от него. Сейран и Ферит, които зрителите обикнаха и искаха да гледат как ще се развият и излекуват заедно, не са негово дело. Мразел е Ферит и най-вече иконата, в която Мерт превърна този герой. Колкото и да плюем Шнура и Гюла, този е третият, Бурджу четвъртият душманин на дизито и на СейФер.

# 595
Ами свежите идеи се загубиха някъде по нанадолнището, по което се плъзнаха, защото е по-лесно явно. Използваха целия възможен арсенал от похвати за тези сериали, като се почне с бременности - мними и истински, отвличания, болести, болници, затвори, убийства, изневери, раздели, годежи, сватби, разводи и т.н. и т.н. Обаче в един момент започнаха да се повтарят, като решиха, че за целта трябва да вкарат нови герои, за да няма съвсем повторения. Ами не става така. Не се получава, както каза Сейран на Ферит...

# 596
Такъв като него никой повече не трябва да го наема за сценарист. Пълен откачалник. 🤐

# 597
  • София
При положение, че от втори сезон бих си пуснала да гледам отново само сериите 62, 63 и 64.... Добре, че го махнаха, тогава не ги виждах така нещата, но сега гледам по друг начин.

Гледах и аз серията с превод. Смесени чувства имам. Дияр, през деня минава през главния вход, вечерта по стълбата. Дали е показвала на Синан или той случайно ще е видял, предстои да видим.
Ако някой се меси в отношенията на Ферит с нея, ще е дядо й, не случайно подслушва разговора, как тя се чувствала.
Продължавам да чакам нашият главен герой сам да вземе решение, но започва да ми става все по-безнадежно това неговото.
Вчера не са снимали в имението, уж всички са там. Кой знае пак какво са измислили.

# 598
Гюнгер да не е бил пиян, че да говори такива неща. Какъвто и да е, дори и да мрази Ферит - героят му си беше себе си тогава. Сега ми е трудно да позная и него, и Сейран.

Според вас, кой е писал първите епизоди, ако не той?

# 599
  • Яко в Матрицата...
Забравих името, някой да го сподели, но имаше още един сценарист от екипа, той ги е писал.

Общи условия

Активация на акаунт