Бебеправене и самовнушение

• 2 740
  • 13
  •   1
Отговори
Здравейте,
На някой друг случвало ли му се е да му се разбърка тотално цикъла и усещанията като цяло след като започне опитите за бебе?
Откакто започнахме (горе-долу 3 месеца) ми се случват някакви странни неща. Гледам да не си внушавам симптоми (като например болки в зърната, боцкания тук-там, гадене и т.н., защото много често те са субективни), но е факт, че последните 3 месеца след овулация имам някакво бяло лосионесто течение, което е напълно ново за мен. Дори не знаех, че е симптом преди да прочета когато го получих. Като прочетох, разбира се, се ентусиазирах. Но не, всички пъти си ми дойде, но закъсня с 4-5 дни, по Закона на Мърфи да ме държи в напрежение и да ме кара да правя поредния безмилостно отрицателен тест Rage Искам да отбележа, че цикълът ми е по часовник, изключително рядко ми се случва да ми закъснее с 1 до 2 дни. И най-интересното е, че след 2-рия/3-тия отрицателен тест сякаш се примирявам и на следващия ден сутринта най-късно, ми идва с пълна сила.
Чела съм в разни теми, че и при други момичета се е получавало подобно "разбъркване". Не знам, явно вътрешната нагласа и напрежение наистина си играят огромна роля... При вас как е?

# 1
Аз съм чела едно просто обяснение от специалисти, че самата сексуална възбуда води до хормонални промени и това може да доведе до промени в менструалния цикъл.

# 2
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
И мозъка влияе на всичко. Ви сте го решили. Искате бебе и волю-неволю все там Ви е акъла...
Спокойствие, удоволствие от "бебеправенето" и всичко ще си дойде на място.
Аз бях с проблеми, правихме щерката 2 години. Като приех, че няма да стане и се фокусирах на друго място - стана.
Успех!

# 3
И при мен имаше промяна в МЦ. Даже ми стана доста по-нередовен. Минах през лекари, разочарования и когато приех, че може и да не стане и спрях да го мисля, стана. 2 години някъде отне.
Стана по напълно естествен начин

# 4
Да, има нещо такова. Дали хормонално или внушение така се получава. Много го искаш и го мислиш, затова. Отпусни се и мисли за други неща и това ще дойде.
Късмет! 🍀

# 5
И аз имах същото. Появиха се дори симптоми, които не са се случвали преди по време на цикъла. Това ме накара да се надявам на положителен резултат, но винаги следваше разочарование. Вендъж нямах цикъл 58 дни (беше лудница), но както се отпуснах, всичко се нормализира.

Тялото усеща, че мозъкът е в постоянно напрежение, затова реагира по този начин. Това си е чист стрес.

# 6
Аз съм майстор на самовнушението. Когато разбера симптомите на нещо и веднага ги получавам. Също в такава ситуация започваме още повече да слушаме тялото си с надежда за бебче, че обръщаме внимание на неща, които досега не сме забелязвали.

# 7
Да, вече са ви писали, от стрес се променят хормоните, а оттам и цикълът. Успокойте се и ще се оправят нещата.

# 8
Здравейте , на 28 Декември трябваше да ми дойде цикъла ,до днес така и не дойде закъснява ми от няколко дни имам страшни киселини и то вечер имам и главоболие а преди това ме болеше кръста и корема също така правим опити за бебе , възможно ли е да съм бременна

# 9
  • Телиш/Плевен
Здравейте , на 28 Декември трябваше да ми дойде цикъла ,до днес така и не дойде закъснява ми от няколко дни имам страшни киселини и то вечер имам и главоболие а преди това ме болеше кръста и корема също така правим опити за бебе , възможно ли е да съм бременна
Тест за бременност прави ли? При толкова голямо закъснение със сигурност ще отчете верен резултат и няма да имаш никакви съмнения.

# 10
Не съм ще направя!

# 11
Здравейте.Чета темите ви от доста дълго време,но все не се престрашавах да се регистрирам. Въпросът ми е следният-последна МЦ на 17.12.2024, за ову не съм сигурно, защото следя уж с приложение,но не му вярвам много..Цикъла ми е на 30-31 дни но този месец има нещо по различно.Болят ме гърдите от 3.01.2025 ии наедряха доста, не съм правила все още тест понеже имам още 8дни до МЦ.. Много съм объркана, с първото ми детенце отново разбрах чрез същият начин с болките в гърдите. Ще съм много благодарна ако ми бихте дали и вие мнение🙂

# 12
  • Телиш/Плевен
Здравейте.Чета темите ви от доста дълго време,но все не се престрашавах да се регистрирам. Въпросът ми е следният-последна МЦ на 17.12.2024, за ову не съм сигурно, защото следя уж с приложение,но не му вярвам много..Цикъла ми е на 30-31 дни но този месец има нещо по различно.Болят ме гърдите от 3.01.2025 ии наедряха доста, не съм правила все още тест понеже имам още 8дни до МЦ.. Много съм объркана, с първото ми детенце отново разбрах чрез същият начин с болките в гърдите. Ще съм много благодарна ако ми бихте дали и вие мнение🙂
Всичко е възможно, но толкова рано евентуално само кръвен тест би показал. За уринарен трябва да почакаш до датата на цикъла поне, за да е сигурен резултатът. Успех ти пожелавам! Heart

# 13
Много благодаря за милият отговор. ♥️ И аз също мисля да почакам още няколко дни и след това да си направя тест.♥️ Дано този път сме успели правим опити от 7 месеца 🫠

Общи условия

Активация на акаунт