КОЛЕДА 2024/2025

• 107 213
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 1 110
bilqna_69, благодаря за съветите, така ще направя. Hug
Намерих и рецептата на Наталина за домашно направен айсинг.

# 1 111
  • под тепетата
Не знам колко е голямо детето за работа с айсинг. Дано не му е трудно, но при всички положения ще се забавляват. А и сигурно е прихванала от таланта на майка си Kissing Heart

# 1 112
  • Под сянката на разлистените кактуси
И аз да дам глас за готварската хартия

# 1 113
  • Murcia
Предлагам ви една много лесна и изключително вкусна рецепта за торта, която може да се направи в последния момент, трябват и само 4 часа за да се стегне, което на практика сие новогодишната вечеря. Да ви е сладко и весело посрещане на новата година.
Код:
https://ispanskakuhnia.blogspot.com/2024/12/blog-post.html

#испанскакухня

# 1 114
Здравейте! Коледа мина, наред е новогодишната маса. Ще бъдем при приятелско семейство с децата. Планът е да наблегнем на разядки, салати и мезета. За малките домакинята ще приготви основно, а аз се чудя какво основно да спретна за големите - трябват ми идеи за нещо лесно и вегетарианско

# 1 115
  • Русе
Торта „Агнес Бернауер“

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 13:40 от peych

# 1 116
  • под тепетата
Peych, златни ти ръце!
 FBID,  веднага ти предлагам патладжаните на Mikkey, стига да обичат патладжани.
https://www.mycookingcreations.com/2023/06/melanzane-al-forno-co … i-e-feta.html?m=1
Зеленчуковите кюфтенца със соса също са разкошни!
 https://www.mycookingcreations.com/2022/03/polpette-di-verdure-al-forno.html?m=1

# 1 117
  • In transit
Здравейте! Коледа мина, наред е новогодишната маса. Ще бъдем при приятелско семейство с децата. Планът е да наблегнем на разядки, салати и мезета. За малките домакинята ще приготви основно, а аз се чудя какво основно да спретна за големите - трябват ми идеи за нещо лесно и вегетарианско
Предлагам ти над 150 вегетариански идеи, повечето са много лесни. Има и салати/предястия сред тях, но има и доста основни ястия. За вкуса гарантирам. Hug

# 1 118
  • Стара Загора
Честита Коледа на всички!
Много красоти сте сътворили!
Ние пътувахме последните 4 дни и тази година не правих много десерти за Коледа.
Орехчета

Еклери

Коледно пънче

# 1 119
Честита Коледа на всички!
Много красоти сте сътворили!
Ние пътувахме последните 4 дни и тази година не правих много десерти за Коледа.
Орехчета

Еклери

Коледно пънче

Ама ти най-вкусните си направила! Мням!

# 1 120
  • Варна
За Нова година сме сами у дома преди да слезем на площада, ако не ни мине котка път.
Планирам салата домати и авокадо с горчичена заливка и лешници, телешко с дюли и картофено-зеленчукови крокети. Десертът още не ми се е избистрил, може би панакота - карамелена с мед и орехи; ванилена с пласт плодово желе... Или просто крем карамел. Питката ще е содена.

# 1 121
  • Под сянката на разлистените кактуси
Да ви покажа десертната маса с горещ шоколад, която с дъщеря ми направихме за коледното парти с приятели. Имаше и торта и баклава, още не са извадени

# 1 122
  • In transit
Туна, красота! Жалко, че си далече, иначе бих ти дошла на гости. Hug

Великова, значи ще се засечем на площада. Ние ще сме с компания, но понеже сме наблизо, ще уважим концерта около полунощ, да попеем с East 17. Joy

# 1 123
tunata, много ми харесва атмосферата у вас! Разгледах внимателно всичко. Просто е вълшебно! Heart Eyes

Нашето пижамено парти също мина добре. Момичетата са много доволни. Само до айсинг снежинките не стигнахме. Заради моя грешка, се наложи да печем двойна доза меденки. Суровите бадеми свършиха, отворих пакета с карамелизираните, и с тях става Grinning
Скрит текст:

После пици на пещ, пуканки и филми, топло какао с маршмелоу и приказки до сутринта.
Скрит текст:

За този уред Мики ми пусна мухата в една съседна тема. Много съм доволна, пиците стават страхотни.

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 21:38 от vox

# 1 124
  • Бургас
Умирам си да си хапна едно орехче Simple Smile
Божеее, колко  ги обичам от дете още...

Общи условия

Активация на акаунт