КОЛЕДА 2024/2025

• 106 829
  • 1 422
  •   1
Отговори
# 1 365
Да, разминаването между замисъла и резултата беше направо шокиращ, а особено начина, по който се получи това разминаване, може би затова ми се вижда толкова грозна. Не знам колко личи от снимките. За пръв път ми се случва да мисля едно, а внезапно да направя съвсем друго, сякаш се раздвоих и шокът от това беше по-голям, отколкото от вида на самата торта. А и резултатът не ме утеши (но пък на вкус е супер и ще я повтарям). Пръскала съм така със златист спрей други торти и се получаваше добър ефект, на тази беше плачевен, така го докарах. 

# 1 366
Мики , прости невежеството ми, какво е фростинг? 🤔
Благодаря!
П. П. Ааа, глазура. Ще пробвам на една част, че като знам домочадието може да не одобрят.

# 1 367
Честит празник, дами!

Кубратова, и аз не виждам грозна торта, а виждам добре, все още. Simple Smile
Понякога сме несправедливо критични към себе си. Hug

Аз не съм спряла да приготвям сладкиши. Вчера дъщеря ми беше рожденичка и за домашното парти си пожела тортата сърце, която съм показвала в темата. По идея на denyil от остатъците от блатовете импровизирах с тези кейк попс.

# 1 368
Честит празник момичета! Само дразните с тези торти няколко дни . Снощи и аз реших на бързо да направя една вита мини торта.

# 1 369
  • под тепетата
Честит празник, дами!
 Ей това ми харесва, взимаш идеята и я доразвиваш, vox!
Честита ти рожденичка на патерица! Да е здрава и талантлива като майка си!
 mimi, добре че не си ми наблизо!

Последна редакция: сб, 08 мар 2025, 15:57 от bilqna_69

# 1 370
  • In transit
vox, да ти е честита рожденичката! Kissing Heart Като наближи и моя РД ще ти се обадя да ми направиш едни такива лолипопс. Heart Eyes

Мими, чудесна торта! Heart Eyes

Аз се отчетох за празника с една много мързелива и лесна торта Екзотика, без печене. Рецептата ще пусна утре.

Кубратова, защо не си казала досега, че има такава готина тема, идеална е за мен. Joy

# 1 371
Мики, таман преполовихме моята приключенска торта - още по-хубава е днес и ползвам повода отново да благодаря за рецептата!
Ще чакам утре новата.
Темата и аз не знам как я открих, но беше точно в подходящ за мен момент (предвид естеството й, сещаш се с какво е бил подходящ моментът) и е страхотна - много забавна, с много хумор и автоирония, имаме нужда от тях. И както казах - оплачем се, кажем си, признаем си, опрости ни се и хайде пак Simple Smile  
Ако се чувстваш на място, чакаме те!

# 1 372
Домочадието изяде кекса с моркови и без глазура. 😃 Рецептата е страхотна, ще я правя пак.

Мики, още веднъж, благодаря! ❤️

Ние не сме много по тортите. Правя само няколко (на Марчева бързото тирамису, бабешката торта, бисквитената на Пепчо. Правила съм веднъж френска селска и веднъж Сахер).
Мими, твоята е чудна, но ти си майсторица. ❤️
vox, честита рожденичка! Да е здрава и щастлива! ❤️

# 1 373
Благодаря на всички, за хубавите пожелания за моята рожденичка!

bilqna_69, Mikkey, такива думи от кулинарни вълшебници като вас са безценни за мен! Heart Eyes

# 1 374
Честит празник, дами! Бъдете здрави, обичани и вдъхновени! Hug
Вокс, да е жива и здрава и с много късмет дъщеря ти!

Май и аз трябва да ида в темата за муните…
Фортуна, а тази бабешка торта какво представлява, може ли рецепта?
Имам още време днес да направя дълбаната на Мики и ще пробвам.

# 1 375
  • Euskal Herria
Честит празник, момичета!
Набелязах си няколко неща за правене, вие споделяйте и показвайте Wink.
Аз обичам да правя, почти не ям. Засега съм планувала няколко чийзкейка и бисквити, ама и тортите записах.

# 1 376
Здравейте дами, моля да ми препоръчате качествен кувертюр , шоколадов, който да използвам за покриване на торта за една малко рожденичка . Идеята ми е отгоре да може да се декорира с фигури от фондан ..
последния път бях купила от Кауфланд някаква и беше пълен боклук ..
Може и рецепта за такъв .. ако само си разтопява шоколад - какъв вид?

# 1 377
Аз ползвам шоколади от Змееборец или Сладката къща, от вериги не съм купувала от години, не знам какво е качеството.
Обикновено глазурата правя с ганаш, не само с шоколад - в зависимост от вида на шоколада (тъмен, млечен или бял) и процентното съдържание на какао (последният ми беше 71 %), слагам различно съотношение сметана и шоколад (напр. при тъмен шоколад слагам 1:1 сметана и шоколад, при млечен - 1:2, а при бял шоколад - 1:3). Ползвам само животинска сметана.

# 1 378
Lemoncupcakes, заповядай рецептата.
Снимах страницата от тефтера на свекърва ми. Тя я прави по поводи, харесваме я.
Нейната чаша е 200мл.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 1 379
Лелее, какъв невероятен и красив почерк, Фортуна!
Отделно рецептата. И аз благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт