Червените флагове при мъжете

• 27 980
  • 884
  •   1
Отговори
# 765
Ако купя на майка ми чанта за десет бона - тя първо, сигурно ще получи инфаркт, и второ ще ме пребие с тая чанта. А жена ми за по-сигурно ще ми вкара и два контролни изстрела в черепната празна кутия.

Ако изобщо жена получи от мен такава чанта на такава цена, това ще е дъщеря ми.
От застраховката ми живот.
Трябва да я питам харесва ли китайски боклуци на баснословни цени.

# 766
  • Пловдив

Явно не си само ти, защото въпросната започна с Марийка81, после стана Марийка91, последно е Марийка97.
Язък!

# 767
Истината е една: за всеки мъж съществува една-единствена жена, за която той е на първо място в живота. И това е майка му. За всяка друга жена на първо място са децата и, а едва на второ (в най-добрия случай) - съпругът и. Така че жените нямат никакво основание да претендират да са на първо място за мъжа, с когото живеят, след като не му отговарят със същото.

Интересно ми е, ще се намери ли мама във форума, която да оспори това и да заяви: "За мен съпругът ми е по-важен от децата ми!" Wink

# 768
  • По света и у нас
Харесва ми кожен китайски Бъркин за 80-тина долара и това е. Така и така тука няма чанти с готини дизайни - или е марково за по 3000+ направено в китай или е Shein изкуствена кожа, или някакви кичовски дизайни за по $350 от Нордстром. Направо си вземи ментето от DHGATE и иди на море с останалите пари - всичко е от китай от една и съща фабрика излиза, просто за едното лупаш хиляди а за другото десетки.
А майка ти едва ли ще разбере разликата.

# 769
Всеки, който е поживял повечко, знае, че истината никога не е една.
Майката е любяща по подразбиране, а съвсем не всички майки са такива.
Децата са на първо място в сърцето на жената, а познавам жени, които са настанили мъжа там, децата са допълнение.
Нека отдаваме заслужените обич и уважение на майките ни, но за любов са нужни мъж и жена, не майка и син.

# 770
Нека отдаваме заслужените обич и уважение на майките ни, но за любов са нужни мъж и жена, не майка и син.

Ами то е като в евангелието - кесаревото кесарю, божието богу.  Отношенията са различни и не виждам защо се противопоставят. Конкуренцията е за времето, което мъжът отделя и за притежанието и контрола над него. По принцип всяка жена се дразни когато мъжът и се грижи за майка си, но някои повече, а други са и по-разсъдливи и не подхождат емоционално с рогата напред.

# 771
Естествено,  че децата ще са ни на първо място.
Нормално е и за баща им да са на първо място,  а не майка му да му е приоритет.
А Колкото до втората част- това е глупост, това,  което получаваш не зависи само от това,  което предлагаш, а и от пазара.
И след като жените масово не искат да са по-малък приоритет за мъжете си, от майките им, то мъжете могат да си изберат да се приспособят, да си стоят сами или да търсят някоя, която е навита да е последна дупка на кавала.

# 772
  • Далечният изток
Си мен, ти ли се хвалеше с високо АйКю?!
Така може да разсъждава един изключително ограничен ментално човек.
Чувала съм мъже да се оплакват, че след раждането на децата, вече не са на първо място за жената. А истината е, че чувствата към мъж и към дете са коренно различни, независимо че и към двамата се наричат любов, обич. Любовта към дете не изключва любовта към мъжа, съответно и за бащите се отнася и за обичта им към жена и дете.
Предполагам нямаш деца и само си теоретизираш...

# 773
  • По света и у нас
Има майки които не обсебват синовете си, а синове които не могат да се пуснат от майките си. Има го и обратното естествено.

Жената не обича мъжа си по-малко от децата си, но децата си тя пази повече защото те са малки, а мъжа е там за да пази всички и жена си и децата си.

Ако той е мамин, и не може да се пусне и да си заживее собствения живот - нещо не е порастнал правилно. Майка ти си има неин мъж и сина не е нужно да се прави на съпруг на майка си.

На майката основната задача е да научи децата си на самостоятелност, за да могат като тя си отиде, те да оцелеят. Такаче няма логика да се правиш на мъж на майка си.

Последна редакция: нд, 03 ное 2024, 19:45 от PriMadonna

# 774
... И след като жените масово не искат да са по-малък приоритет за мъжете си, от майките им, то мъжете могат да си изберат да се приспособят, да си стоят сами или да търсят някоя, която е навита да е последна дупка на кавала.
Мъжете могат да направят и друг избор - да си живеят щастливо неженени, да се радват на любовници и на свобода, а не да търпят цял живот мрънкането на една и съща жена, дето на третата година вече толкова им е омръзнала, че са готови и коза да изчукат, само и само да е нещо различно от ежедневното 😁

Като в най-кратката и прекрасна приказка:
Живял някога един принц, който веднъж попитал прекрасна принцеса:
- Ще се омъжиш ли за мен?
И тя отговорила:
- Не!
И принцът живял дълго и щастливо, ходел на лов и за риба, всеки ден се виждал с приятели, напивал се мощно, и играел голф, и разхвърлял чорапи из двореца, и не свалял дъската в кенефа, и чукал слугини, приятелки и съседки, и пял под душа, и пърдял когато пожелае, и гръмко се оригвал, и си драпал топките.
Край

Не случайно е казано: умните се омъжват, глупавите се женят Wink

Има майки които не обсебват синовете си, а синове които не могат да се пуснат от майките си. Има го и обратното естествено.
Обсебващите отношения са съвсем отделна тема. Има ги и при майки спрямо синове, и при бащи спрямо дъщери, и при жени спрямо съпрузите им, и обратното... Мисля, че тук обсъждаме друго - кой за кого е на първо място.

# 775
  • Далечният изток
Някой те е излъгал, че трябва задължително да се ожениш ли? Не, спокойно, не е задължително. Никога не се женѝ!

# 776
Цялото съревнование измислено от мъжете - кой е на първо място в сърцето на жената - 'аз или децата', е безумно като цяло..
ще кажеш, че тази любов е определено количество и ако има за едните, свършва за другите..
само хора с личностни дефицити могат да разсъждават така, според мен..

# 777
Обсъдени ли са тези мъже, които карат на злобарки и си представят, че само да срещнат Жената, тя всеки ден ще ги радва с по минимум 3 тека, без значение подробности като деца, работа и други ангажименти.

# 778
Ако напиша какво мисля за сравнението между любовта към партньора с тази към децата или родителя... ще ме налазят модератори до 5 минути Grinning
Грубичко звучи ама като видя изказвания как майката била единствената важна жена и се чудя кой по дяволите си гледа на майката като на жена и на жената като майка, че да може да ги сравни?

Обсъдени ли са тези мъже, които карат на злобарки и си представят, че само да срещнат Жената, тя всеки ден ще ги радва с по минимум 3 тека, без значение подробности като деца, работа и други ангажименти.
Хаха те нека си представят, кой ги спира? Grinning Обикновено мъжете си мечтаят за жена дето все ще иска секс всеки ден... докато не я намерят Joy Тук естествено не говоря за началните етапи на една връзка, а като минат вече годинки и жената все така си иска всеки ден.

# 779
  • София
Фройд се обръща в гроба вече 3-ти път за 2 дни.
Cold Sweat

Общи условия

Активация на акаунт