Червените флагове при мъжете

• 27 997
  • 884
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Milenaka, в случая не става дума за млади хора и той не щял да се обвързва,да я мота и т.н. И двамата не са на възраст за деца, събрали са се, да си изживеят времето. Според мен ще са си заедно дълго време, така че в случая "приятелка" не е флаг за мен. Зрели, презрели хора.

А това, че нямат деца, не значи, че трябва да се стиска и да се тюхка за една Фурла, докато спестява за скъпи парфюми на майката. За мен е нонсенс.
Какво я кичи като някакво коледно дърво с бижута и парфюми, като тя скоро ще умре (не ѝ го пожелавам, просто е в състояние близо до смъртта). Малко ми е зловещо даже.

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 15:49 от The Catcher in the Rye

# 706
Това мъжа ви да купува на майка си, по- скъпи подаръци, отколкото на вас  си е направо за развод, не просто червен флаг.

Искаш и ти Шанел ли? Grinning
Споко, имам няколко.

# 707
  • София
"Приятелка/гадже" и за мен не е флаг. Просто уточних, че не му е жена/съпруга.

# 708
  • France
Ясно къде му е приятелката в емоционалната йерархия, но явно на нея ù е достатъчно ОК това. Те си знаят.

# 709
  • София
Не ѝ е, ама написано така звучи все едно е меркантилна и ламти за подаръци

# 710
А това, че нямат деца, не значи, че трябва да се стиска и да се тюхка за една Фурла, докато спестява за скъпи парфюми на майката. За мен е нонсенс.

Може ли конкретно цената на парфюма и Фурлата, че явно нещо не съм в час с цените в момента, щом ги слагате на един кантар.
Не виждам нищо странно, че глези майка си, която е с единия крак в гроба. Ако не сега, кога, когато умре ли?
Ето, приятелката като иска скъпи подаръци, да се тръшне на смъртен одър, може пък да ѝ провърви, знае ли се?

# 711
  • София
Сто мл Шанел са 300-350лв. Фурла също може да се намери за толкова. В годината веднъж пускат намаление от 50%

Човекът ме попита за цената дали Лодействително е такава, дали са качествени, така всъщност чух разсъжденията му. Свидеше му се. Не можа да ми отговори в рационално обяснение защо на мама парфюмите, от които просто няма нужда, не му се струват разхищение.  

Не знам какво значи за вас само гадже. Хората са улегнали и официално заедно. Хващате се просто защото не сте съгласни.

Само гадже, ама предполагам на нея ще реве мамичка като замине. Дано го зареже тогава. Аз така бих направила, ако краят е близо.

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 16:58 от The Catcher in the Rye

# 712
  • Далечният изток
Тя пък няма пари за една Фурла ли?!
100 мл е около 100 лв., Аutentica имам. Виждам, че и за 170 го има, но чак пък да не можеш да си позволиш един парфюм и да се тръшкаш да ти купят?!

# 713
Milenaka, в случая не става дума за млади хора и той не щял да се обвързва,да я мота и т.н. И двамата не са на възраст за деца, събрали са се, да си изживеят времето. Според мен ще са си заедно дълго време, така че в случая "приятелка" не е флаг за мен. Зрели, презрели хора.

Какво я кичи като някакво коледно дърво с бижута и парфюми, като тя скоро ще умре (не ѝ го пожелавам, просто е в състояние близо до смъртта). Малко ми е зловещо даже.
Баш червен байрак си е, може да не са женени или да създават семейство с деца тепърва но му е партньорка а не случаен човек, нали? При това е до него в продължение на години.
Малко е странно като човекът е видимо щедър към някого, но не и към партньора си, бил той в брак или "нелегален"... и още по-странни са ми изказванията как това не било за чудене. Ако са единични случаи, човек си казва че така се случило в момента. Но ако е постоянно, почва да става неприятно в някакъв момент.

Имала съм партньор, за който родителите му винаги бяха на първо място, отделно че бащата е нарцистичен по книга и постоянно го обработва че няма как да има някой друг толкова важен в живота му, колкото му е близък той (толкова е и той, ама пък манипулациите явно му се удават много). Още си е плътно до тях, важни са му все пак. Сингъл, дори и години по-късно. Аз и не виждам как би се променило това де, докато е жива свекървата от мъжки пол.
Хем не е бил стиснат към мен, да не каже някой сега че и аз плача за Фурла Grinning

# 714
Сингъл, дори и години по-късно.

Именно. За да се натиска обезфурлената приятелка в тази конфигурация, явно има някаква друга изгода. Ако ситуацията е непоносима, няма да стои при него.
А може мъжът да не е стиснат и да не я пренебрегва, просто за него да е безсмислено да дава толкова пари за една чанта. И не е само той, има и немалко жени, които разсъждават така. (Да ме прощават фенките на Фурлите.)

# 715
Ако е там въпросът, аз също не бих платила толкова за чанта, независимо каква марка. Но разликата в отношението и в приоритетите си личи, независимо по какъв повод е проявена. Силно се съмнявам да е само по отношение на някаква чанта или нещо от сорта.

# 716
Мъж, който в метрото се втурва да влезе пръв, преди жена, да си затвори очите пред останалите жени и с мъжко рамо напред да си проправи път до единствената седалка.
Ей сега един такъм плейбой, хванал жена си за ръка, не изчака дори да слезнат останалите пътници, почти помете детето ми и се кльопна, заедно с жената на единствените 2 свободни места. Тя се сгушила в него, хванАла го под ръка и го гледа влюбено. Гледам я и се чудя кога е си свали розовите очила, защото не може, просто не може някой с нулева джентълменност да е страхотен партньор.

# 717
  • София
Ако е там въпросът, аз също не бих платила толкова за чанта, независимо каква марка. Но разликата в отношението и в приоритетите си личи, независимо по какъв повод е проявена. Силно се съмнявам да е само по отношение на някаква чанта или нещо от сорта.
Нормално е. И на мен гаджетата ми са стоели по-ниско в йерархията от родителите ми. С мъжа ми е съвсем друга работа, но той ми е мъж.

# 718
  • София
Тя пък няма пари за една Фурла ли?!
На това дори няма да отговарям, не е там поантата изобщо.

И на майката не ѝ трябва парфюм, камо ли Шанел, по тая логика.

# 719
Ох, този казус с Фурлата е толкова комичен, че няма накъде повече.
Край мен е пълно с жени на по 50+, ама една не знам да се е затръшкала за Фурла. Разбирам да е млада кифла златотърсачка, там вече работата е друга – положението задължава. Все пак отдалече трябва да личи, че си е хванала богат и щедър мъж. И изобщо, положението е „Гледайтиии, завиждайтиии...“.
Но при жените на възраст приоритетите са по-други. Може би защото повечето си имат деца, че и внуци. Там „гледайти, завиждайти“ се осъществява на друг фронт, не с кифленски аксесоари.

Между другото, мъжете да четат и да си чекнат едно червено знаменце за жените – ако започнат да ви врънкат за Фурла, бягайте с 200. Laughing

И на майката не ѝ трябва парфюм, камо ли Шанел, по тая логика.

Сигурно. Само че ти в качеството на каква се месиш на чужд човек за какво да си харчи парите?

Общи условия

Активация на акаунт