Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари - 61

  • 70 171
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
  • Once there was a Hushpuppy...
  • Мнения: 12 582
Няколкодневен отчет
Боб яхния


Баница с праз


Винен кебап


Гювеч със свинско месо


Заек с картофи от вчера и супите останаха неснимани

# 61
  • Мнения: 7 994
Благодаря за темата, Ала-Бала! Удоволствие е да съм тук 😘

Булгур със зеленчуци по Пейч

Гъби с ориз по Бени

Пилешко с картофи

Невидимият кекс с ябълки на Mikkey

Много, много е вкусен!
Зарибих още доста народ по него.... Следващият път ще го пробвам и по рецептата на Марчева- няма видимо големи разлики.
Спокойна вечер и успешна нова седмица!

# 62
  • Мнения: 43 524
Благодаря за новата тема! Изпуснала съм да поздравя много празнуващи, но съм ги помислила с добро. Wink
Пълнени чушки с кайма и гъби. И сосче.

# 63
  • Мнения: 2 299
Скумрия на скара, домати с лук

Зелена салата с рукола

Мезенца за виното

Пържени картофи и лучени кръгчета

# 64
  • Мнения: 852


Неделя вечер - прясносолна и маринована риба и паея с пиле.

# 65
  • под тепетата
  • Мнения: 11 181
Добър вечер!
Благодаря за новата есенна тема!
Скромно, но днес си купих много хубаво телешко от Велинград и си сготвих варено
 
Хубава вечер и успешна нова седмица на всички!

# 66
  • Мнения: 1 109
Много хубава тема. Ето нещо и от мен.

Патладжани на еърфрайър, доматен сос, сиренце и люта чушка за разкош

# 67
  • Варна
  • Мнения: 1 452
Карфиолен стек. Ма много вкусно това!!!


Сурова пиперка с пълнеж от сирене. Аз не ги поглеждам, но съм направила за мъж ми с любов!

# 68
  • пак на Рив Гош
  • Мнения: 3 976
Ала-Бала, благодаря за есенната тема!
Да се запиша с печена царевица в еър фрайъра, корейски нудъли със сос с паста от черен боб (jajangmyeon) и чийзкейк със сладки картофи.







# 69
  • In transit
  • Мнения: 14 223
Миленита, добре дошла.

Спаначена супа с червен пипер и сирене


Хлебни гризини с маслини


Ризото с пушена сьомга

# 70
  • Мнения: 852
Мики, моля за рецептата за хлебните гризини с маслини. Тъкмо ставам от масата, нахранила съм се, но тези солети ще ги мисля много, докато не ги направя.

# 71
  • София-Младост
  • Мнения: 24 079
Вечерях и по-старото и по новото време 😂

# 72
  • София
  • Мнения: 12 222
THE ULTIMATE TROPEZIENNE
Скрит текст:
Винаги съм споделяла, че рецептите на Bruno Albouze  са сложни, дълги, но и изящни. Уникален майстор на сладкишите!
Абонирана съм за рецептите му, така и тази рецепта я получих по мейл, разгледах добре и реших, че мога да се справя.
Много малко рецепти, винаги съм го писала, мога да повторя, но този TROPEZIIENNE ме грабна от раз и реших да го повторя, до колкото мога и го направих,  Да, получи се разкошен десерт  и от всички ни е одобрен, бързо изчезна. Тази рецепта ми отне време, тя не е сложна, но е и сложна, но такива са рецептите на Bruno Albouze, винаги са завъртени, но  и това ме привлича, да има сложност, да видя дали ще успея да се справя, справих се! Тази негова рецепта е в пъти обогатена на съставки, което силно ме привлече, получи се перфектен сочен сладкиш. Какво съм писала още може да се прочете в блога.
 


Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 22:51 от marchеva14

# 73
  • In transit
  • Мнения: 14 223
Мики, моля за рецептата за хлебните гризини с маслини. Тъкмо ставам от масата, нахранила съм се, но тези солети ще ги мисля много, докато не ги направя.
И ти си на зърнена диета, като мен. Joy По тази рецепта ги правих, като сложих основно прясно мляко, вместо вода, малко пълнозърнесто брашно към бялото и маслините добавих накрая към тестото. После само нарязах на ленти и усуках. Напръсках със зехтин и овалях в пшеничен грис за повече хрупкавост.

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 21:55 от Mikkey

# 74
  • Мнения: 852
Мики, моля за рецептата за хлебните гризини с маслини. Тъкмо ставам от масата, нахранила съм се, но тези солети ще ги мисля много, докато не ги направя.
И ти си на зърнена диета, като мен. Joy По тази рецепта ги правих, като сложих основно прясно мляко, вместо вода, малко пълнозърнесто брашно към бялото и маслините добавих накрая към тестото. После само нарязах на ленти и усуках. Напръсках със зехтин и овалях в пшеничен грис за повече хрупкавост.
😍 благодаря, ще ги завъртя уикенда.

Общи условия

Активация на акаунт