73 СУ - гимназиална степен - тема №4

• 4 937
  • 64
  •   1
Отговори
# 45
Цитат на: Milkanita чlink=topic=1702533.msg49253256#msg49253256 date=1738582249
Привет!
Някой дали знае кой ще поеме 8 в по немски? Разбрах,че госпожа Янкова( класната им ) е бременна?
Тя ще успее ли да изкара 8в до юни ? Ако не успее, сигурно някой учител от гимназията ще ги поеме до края на годината, който сигурно ще продължи с тях и догодина. Преди години на В  беше г-жа Ралица Георгиева, но не знам дали тя е още в 73. Ще видим !

# 46
  • София
Привет!
Някой дали знае кой ще поеме 8 в по немски? Разбрах,че госпожа Янкова( класната им ) е бременна?
Тя ще успее ли да изкара 8в до юни ? Ако не успее, сигурно някой учител от гимназията ще ги поеме до края на годината, който сигурно ще продължи с тях и догодина. Преди години на В  беше г-жа Ралица Георгиева, но не знам дали тя е още в 73. Ще видим !
Да, Ралица Георгиева все още преподава, при нас беше класен на 8- ми, но после я качиха и на 9ти клас и 10-ти

# 47
  • Sofia
Доколкото знам, ще има заместник - опитен учител. Даже може би вече са с него.

# 48
  • София
Хайде сега да похвалим децата от 12 клас. Има вече резулатати от изпита за DSD2. Повечето са го взели с С1 ( поне в класа на сина ми). Браво на децата.
За повече точност, само Ganis, ако има статистика и желае, може да ни каже повече Simple Smile.

# 49
Хайде сега да похвалим децата от 12 клас. Има вече резулатати от изпита за DSD2. Повечето са го взели с С1 ( поне в класа на сина ми). Браво на децата.
За повече точност, само Ganis, ако има статистика и желае, може да ни каже повече Simple Smile.
Браво на зрелостниците ! Нека всяка година резултатите да стават все по-хубави и по-хубави !
Относно 8в - Някой знае ли кой ще поеме класът на г-жа Янкова ?

# 50
  • София, Лагера
Честито, Пух! Hug Браво на хлапетата и на сина ти!

# 51
Г-жа Каримова на кои класове преподава ?

# 52
Привет!
Да, Ралица Георгиева все още преподава, при нас беше класен на 8- ми, но после я качиха и на 9ти клас и 10-ти
Ако не се лъжа г-жа Георгиева не се ли премести в НПМГ ?

# 53
Катя Маринова се казва госпожата. Не съм я виждала и не знам нищо за нея, освен, че е възрастна. Дъщеря ми не е никак щастлива, но тя много си харесваше Янкова. Казва, че новата госпожа преподава объркано, несистематизирано, мисълта й се отвлича в различни посоки и е трудно да се проследи… на първия (и единствен засега) тест при нея успя да изкара 3, а досега не беше имала по-малко от 5…

# 54
Катя Маринова се казва госпожата. Не съм я виждала и не знам нищо за нея, освен, че е възрастна. Дъщеря ми не е никак щастлива, но тя много си харесваше Янкова. Казва, че новата госпожа преподава объркано, несистематизирано, мисълта й се отвлича в различни посоки и е трудно да се проследи… на първия (и единствен засега) тест при нея успя да изкара 3, а досега не беше имала по-малко от 5…

Нов учител е ! Надявах се някой от опитните учители като Цая Йолова или Ралица Георгиева да бяха поели класът, но те имат много класове !

# 55
Кой преподава НЕ на 9в клас ? Мислех си, че г-жа Петкова е поела целия випуск, но 9в са с друга учителка.

# 56
Има ли някаква вероятност 73 отново да започне практиката си да има по 5 паралелки в гимназията ? Странно ми е защо я приключиха тази практика !

# 57
Здравейте!
Някой може ли да ми помогне,за да видя учебните планове за 11. клас?
Има ли как да се разбере какви са възможностите за профили?

Последна редакция: сб, 19 апр 2025, 08:43 от тинки

# 58
  • София
Профилите са в 11 клас (учебните планове за 10ти не ви трябват):
Мат+Физика
Мат+ИТ (тук са 2 групи за тазгодишните 11 клас)
Био+Хим
Ист+Гео
Ист+Философия

Ако тепърва кандидатствате, ще е различно, тъй като са променени паралелките в ДПП - вече не всички ще са езикови.

Последна редакция: сб, 19 апр 2025, 09:13 от Desem

# 59
  • Sofia
Някой може ли да ми помогне,за да видя учебните планове за 10 клас?
Има ли как да се разбере какви са възможностите за профили?

Учебните планове за всички класове за 2024/2025г.

Общи условия

Активация на акаунт