73 СУ - гимназиална степен - тема №4

• 27 934
  • 284
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Принципно има, но реално само малките носят.
Дъщеря ми завърши тази година. Хванахме края на ковидното време и ни казаха "изчакайте", но не дочакахме Joy
Аз не съм привърженик на униформите, но емблемата на училището ми допадат.
В първото училище на децата ми имаше, по-голям боклук като материи и шев не съм купувала - на Бонита бяха, че и цената им бе по-висока от подобни дрехи на Next, Tom Taylor.

Последна редакция: чт, 10 сеп 2026, 10:29 от Desem

# 271
  • София, Младост
Благодаря за отговорите! Попадна ми пост във ФБ на майка, която продаваше униформа, та се замислих за униформите.

# 272
  • София
Тези на 73то също са на Бонита- освен не особено хубави са и скъпи. Но са само за 1- 7 клас.

Megi4ka, аз правя планове и организация като за 2ра смяна (също 11.клас). Ако настъпят промени в средата на срока, ще се организираме наново.

# 273
  • София
За 9. клас мога да отговоря само по математика.
9.а и 9. в - Мария Арнаудова
9. б и 9. г - Ганка Симеонова ( аз)
Ганис, янво има някакво разместване междувременно, защото днес в Школо се появи г-жа Нели Тричкова като преподавател по мат за нашия 9 клас. Може ли да споделиш предметите, които ще бъдат изучавани на немски език?  Дамата по история е ново име за мен, срещала съм чудесни отзиви за други двама преподаватели мъже и една жена. Нова ли е за училището?

# 274
  • София
Да, Нели Тричкова ще води математика на
9.в клас и ще им е класен ръководител.
Предмети на НЕ за целия випуск девети класове:
История - Кристияна Дейнова ( класен ръководител на 9. г)
География - Калина Ташева
Химия - Стефка Петкова ( класен ръководител на 9. б)
Философия - Цветелина Макавеева
Класен ръководител на 9.а - Мария Арнаудова
Кристияна Дейнова е чудесен преподавател. Беше в отпуск по майчинство и сега се върна.

# 275
Здравейте,

Дали има вече ясното за новата сграда, ще преминат ли всички ученици първа смяна?

# 276
Да, Нели Тричкова ще води математика на
9.в клас и ще им е класен ръководител.
Предмети на НЕ за целия випуск девети класове:
История - Кристияна Дейнова ( класен ръководител на 9. г)
География - Калина Ташева
Химия - Стефка Петкова ( класен ръководител на 9. б)
Философия - Цветелина Макавеева
Класен ръководител на 9.а - Мария Арнаудова
Кристияна Дейнова е чудесен преподавател. Беше в отпуск по майчинство и сега се върна.
Късметлии са този випуск. А за по- горните класове няма ли да има часове с native преподавател

# 277
  • София
Ганис, янво има някакво разместване междувременно, защото днес в Школо се появи г-жа Нели Тричкова като преподавател по мат за нашия 9 клас. Може ли да споделиш предметите, които ще бъдат изучавани на немски език?  Дамата по история е ново име за мен, срещала съм чудесни отзиви за други двама преподаватели мъже и една жена. Нова ли е за училището?

Извинявам се за глупавия въпрос, но къде в Школо виждате преподавателите по предмети? Аз виждам само класния.

# 278
  • София
Ако има програма или ако са определени, би трябвало само до тях да можеш да изпратиш съобщение.

# 279

Извинявам се за глупавия въпрос, но къде в Школо виждате преподавателите по предмети? Аз виждам само класния.
В "Домашни...'

# 280
  • София
В “Домашни” наистина! Много благодаря 🤗

# 281
  • София

В домашни. По Бел Георги Ангелов, по немски Цая Йолова-Гласерман. За тези преподаватели  се зарадвах, тъй като са ми познати имена от форума. Като че ли наистина са късметлии.
Да видим как ще посрещнат натоварването след, поне сппред мен, лежерния 8 клас.
Вярно доста учене имаше по немски, но и размотаване достатъчно Sunglasses

Последна редакция: пт, 11 сеп 2026, 16:53 от Niffi

# 282
  • София
С уточнение, че тези преподаватели не са на целия випуск.

# 283
  • София, Лагера
Г-нът по РЕ Веселин Костадинов нов ли е за училището? Извинете за невежеството!

# 284
Не, г- н Костадинов преподаваше на сина ми в 12-ти клас.

Общи условия

Активация на акаунт