Вече мога да кажа, че съм финансово стабилна. Вчера нямах пари, днес нямам пари и утре пак няма да имам пари.
Не мога да разбера хората, които са така сериозно разгневени от празнуването на Хелоуин. Не са ли забелязали, че отдавна живеем в Държавата на тиквите?
Основен двигател на нашата икономика е износът. Ние от години износваме дрехите, колите и техниката на богатите държави.
Възполвайте се от най-новите тарифни планове с много отстъпки от КАТ!
Предлагаме Ви новите карти за експресно разплащане с 20, 50 и 100лв глоби в тях.
За VIP и корпоративни клиенти предлагаме новия тарифен план "Фитипалди" - за 1000лв всички нарушения през месеца са безплатни.
Не забравяйте и за новата абонаментна услуга "Любимо нарушение".
Глобите за предварително избрано нарушение ще бъдат с 50% отстъпка.
И накрая само за 500лв картата "Антирадар" - когато сте с нея, радарите не могат да определят скоростта Ви.
Следете промоционалните оферти на КАТ!
- Скъпи, това дете, дето доведе от училище, не е наш'то!
- Ми само това беше останало!
- Бейби, от една страна си много красива!
- А от друга?
- А от другата ти е лицето...
В час по руски влиза нова секси учителка и казва:
- Ученици, днес започваме анализ на шедьовъра на Пушкин "Евгений Онегин". В глава четвърта Онегин страстно целува Татяна с език, в глава седма Онегин изненадва Татяна, облечена с ефирна нощница, която не скрива нищо от сексапилното и тяло. Следва подробно описание на женските прелести на Татяна. В глава 12-та Пушкин описва първия див секс между Онегин и Татяна....
Тук пред описанието на сцената от учителката, "Кама Сутра" направо бледнее. На учениците им падат ченетата.
На следващия ден учениците посрещат учителката разярени:
- Госпожо, прочетохме произведението от кора до кора, но нищо такова не открихме. Вие ни излъгахте!
- Е, ученици, щом всички сте се запознали с творбата, вадете тетрадките и пишете съчинение на тема "Проблемът на неосъществената любов между Татяна и Онегин“.