🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 7 (27.10 - 03.11)

• 48 737
  • 1 570
  •   1
Отговори
# 1 335
Шансът да се падне 55 два пъти е астрономическа цифра.
Има нещо мътно.

# 1 336
Пак грешна стратегия. Емо го каза, ако червената беше пуснала лора да победи, другата без никакви проблеми щеше да вземе на дедо ти гривните

# 1 337
Брей, Маринче какво стана? Нали си казвахте всичко, пък сега се оказа, че Тренера не бил изговорил някои неща с другите.

# 1 338
Е как ще го виня Емо, просто не мисля, че е п***а, а че има причина.

# 1 339
Георги говори за мъжки постъпки 🤣

# 1 340
Нашествие на плъхове в лагера. Следва кадър с Биляна Trollface

# 1 341
  • България
Берке е много сладък, докато опазва живота на Рататуй.

# 1 342
Това че победителката от дуела на Бистра и Ванеса игра за една гривна и трябва  после да я даде на друг играч е ужасно тъпо. Тука не са го доизмислили.

Две спечели Ванеса..едната я дава , другата остана за нея.

# 1 343
Айдее май ще позная, че Петя ще ходи в лагер 2.

# 1 344
  • България
Айдее май ще позная, че Петя ще ходи в лагер 2.

Киро ще подготви Малкия пъзел в атака към лесбийката.

# 1 345
Айде сестри и братя. Георги и киро да си бяха дали те гривните. Те са хем така, хем така

# 1 346
Пак грешна стратегия. Емо го каза, ако червената беше пуснала лора да победи, другата без никакви проблеми щеше да вземе на дедо ти гривните
Ако искаш да направиш нещо го правиш, ако не искаш само говориш за това с надежда някой да те разубеди

# 1 347
Почитател съм на Survivor формата и мисля това тук е негова интерпретация. Исках да се изкажа за Венци - ами ако съм умен, комбинативен и секси в същото време... трябва да заблудя хората около мен че съм посредствен, плитък и горе-долу хубав, за да я спечеля тая игра, нали?
Ох, съжалявам, не мога да му повярвам че не е знаел превода на текста на чорапите си като си ги е купил 😂
Знае той - рецепти за кюфтаци, стратегии и прочие. Ако ли пък не - идеалистичен образ с който бих откарала на самотен остров.

# 1 348
  • София
Какво стана с плъха, питам аз!

# 1 349
  • Другата България
Абсолютно подкрепям решението на Емил. Че не ми се гледа повече кахърната му физиономия - не ми се гледа, че няма полза от присъствието му - няма, че все още има вероятност да отпадне по медицински причини - има, с тези лепенки по краката. Обаче, пак ще кажа - на този остров нямаше по-неподготвена жена /във всяко едно отношение/ за игрите, от Лора. Абсолютна щета, отникъде нищо. Това от една страна, да речем махаме физическата подготовка /не е най-важната/. Но тя и откъм социална игра и стратегия е зиро, кръгла нула. Месец и половина игра ролята на помощник - готвач, морален съдник и лелята на пейката пред входа. Е, и те се пенсионират в един момент.
Откъде накъде Емо да я спасява? Да я спаси Гошо, що не си даде гривните той? Коколатия малчо с още по-малкия пъзел - що не си даде неговите, брат за сестра си? Въпреки, че нито погледът му към Лора беше братски, нито намеците, които ѝ правеше. Колективно взеха решението, защо еднолично Емил да я спасява? Да не е шушумигар? Айде нЕма нужда, заради желанието на малкия пъзел да си ляга до две жени и на Гошо да морализаторства, Емил да си ходи. Той, че ще си ходи, ще си ходи, но да е когато му дойде реда, а не когато някой друг, взел се за месия, реши.
Адмирирам това решение, ако му е подшушнато от продукцията - два пъти адмирирам.
Лора беше един от най-безполезните участници в този формат.

Общи условия

Активация на акаунт