🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 7 (27.10 - 03.11)

• 47 793
  • 1 570
  •   1
Отговори
# 1 530
  • SF
Аз само да попитам! Simple Smile
От къде намериха маси, кръгъл плот за маси, как сковаха тези дивани и т.н.? Навесите, уж те си ги правят с канап и кръгли трупи, ама не показват къде намират материала и как го режат.

# 1 531
Значи мисля, че някъде напред казах, наблюдавайте кой до кой е седнал по време на игрите и в кръга вечерта. Влади преди да отиде в другия лагер винаги седеше до Бистра. 😉
Също така се повтарям, че за мен Мая и Бистра продукцията им слага думи в устата. Както и ги кара да правят някакви малоумни работи като "масажи" и пране на гащите на Киро...Бистра прави някакви обяснения като 16-годишна не като 26-годишна. Не знам продиктувано е от това което им казва продукцията да правят и да говорят или от дългогодишните тренировки в които не е виждала нищо друго освен жени, жени и жени около нея. Буквално все едни и същи лица. Също така ми е много интересно някой дали знае баща и пастор на коя църква е? Защото в България вече е пълно с църкви, евангелисти, адвентисти, свидетели на Йехова и какви ли не... На това последното отдавам думите и, че е нямала сериозна връзка.
Той изобщо каква ли връзка може да има трябва да търси човек от нейната църква... Тези църковни общности са доста как да кажа свити между тях в общуването. Влизал съм преди години един-два пъти при евангелисти ме закара един приятел... Ами...странни са ми...

Аз само да попитам! Simple Smile
От къде намериха маси, кръгъл плот за маси, как сковаха тези дивани и т.н.? Навесите, уж те си ги правят с канап и кръгли трупи, ама не показват къде намират материала и как го режат.

Те лагер Глория и сал направиха, но така и не показаха какво направиха след това с този сал? Излязоха веднъж морето на 20 м и....
Продукцията им даде найлони, даде им и бамбук явно. Но много неща не се виждат. В лагер Мимо Гарсия ги даваха, че копат и си направиха сепаре.

Продукцията вместо да ми показва разни малоумни диалози и караници, можеше да ми показва кой как тренира. Веднъж показаха Гогов  правеше нещо като лицеви опори. Скоро някакви глупости показваха Мая как показва на Венци как да се разтяга. Веднъж за малко показаха Биляна правеше някакви упражнения и друго не си спомням.
Марина нали е много мускулеста, не са ли поддържа по някакъв начин този месец и половина.
Беркето и той уж културист това- онова. Веднъж не съм го видял някакви набирания или лицеви опори да прави
Моята любимка Бистра най-вероятно прави упражнения за разтягане от време на време ама кой да ни ги покаже.

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 17:47 от Лорд Шаш

# 1 532
На средата на играта са, нали? Сега приливът като им отнесе катуните, да видим от къде ще набавят материали за нови заслони и екстри до края. Струва ми се, че на Глория "кухнята" е най навътре, другите са съвсем на брега, особено станът на Мимото.

# 1 533
Ъъъъ.... Беркето и и всичките момичета от снимката ли са на тази сбирка?
Нямам представа, видях го качено в Инстаграм и го споделих тук.

# 1 534
  • Буркина Фасо
тия дали са способни да организират среща на село, на нивата ? Smiley

# 1 535
Ъъъъ.... Беркето и и всичките момичета от снимката ли са на тази сбирка?
Нямам представа, видях го качено в Инстаграм и го споделих тук.

Е някой ако е минал от там може да сподели. Точно тези изобщо не ме интересуват.
Ако бяха Гогов, Венци, Влади, Дзами, Вера, Миро, Мая и разбира се Бистра, паля мотора и ще мина няколко стотин километра да ги видя на живо. Ще се премерим с Бистра кой има по-дълги крака🤔🤣

........

....абе дълги са и....

Може и да се премерим с Гогов кой е по- тежък🤣
Да поздравя Миро, че е удоволствие да го слуша и наблюдава човек. Венци, че е българската нинджа 🤣
И тръгвам към вкъщи, че студено и не обичам да карам по тъмно
Но знам,  че за да ги видя тези участници най-вероятно ще трябва да свърши предаването.

П.П. Ако подобна среща е организирана по обед би била посетена от повече хора според мен. Не всички сме в София

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 16:40 от Лорд Шаш

# 1 536
Да, и на мен ми е интересно откъде взеха интрументите за навес, сал и пр.

# 1 537
  • SF
Но доста инструменти, пирони или поне тиксо трябва да имат за да направят тези конструкции. Масите и плотовете от къде се взеха, не става ясно.
Бамбуците, примерно, от гората, но кръгъл плот? Намерили са го захвърлен в района на лагера или го изрязаха?

# 1 538
Бамбуците - ясно. Хайде и ножове има поне два лагера, дори за чука приемам. Могат да намеря и лиани. Но пироните, тиксото, чук или тесла и пр. За столовете да не говорим. Достатъчно трудно е да се направи дори табуретка.
Щеше да е интересно да покажат как ги намират

# 1 539
Бабмбука е даден от продукцията. Нали забелязахте, че е горе - долу с еднаква дебелина и дължина. А не виждам бамбукова горичка наоколо. Само палми и банани. А Нина нали ходи да си иска единия бамбук от лагер Глория. Тогава за първи път ги показаха тези бамбуци и разбрахме, че имат.
А глорианците бяха тръгнали сал да правят.
Нумеролозите май по същото време някакви навеси правеха

# 1 540
  • София
И това шоу явно е с режисьорски оттенък...
А това как "златните" момичета четяха парцалите на сервитьорчето...Абе ще го добутам до края, така и така съм го започнал.

# 1 541
  • София
Е, строителни материали нали си им даде продукцията в един епизод и си поделиха всичко честно трите лагера. Оттам им започнаха строежите.

# 1 542
Ако говорим за първия епизод, не дадоха да има чак толкова строителни материали. Показаха плотовете с храна наредени отгоре. На мен ми се искаше първо да покаже предаването какви инструменти има, после малко повече да обърнат внимание кой какви инструменти взима, а не само че Мая се сдърпа с Дзами за една тенджера.
Да, имат два ножа но и тях не показаха как ги взеха. Само дадоха заръката на Дзами да се търси нож.

Кръгъл плот за маса определено нямаше, а столове се правят много много трудно без да имаш нужните машини.

# 1 543
  • SF
Значи не са показали от къде се появиха плотовете за масите.
Те простор нямат, но тези плътни навеси и сепарета, не са били проблем да се измайсторят.
И много професионални купички за спа процедурите. От кокос, но се продават в Джъмбо. Имали са и пилички, ножички. Тези маникюри с мидичка, колкото и да са изобретателни, няма как да станат.

# 1 544
Прогнозите за играта в понеделник. Кирцата пак търси коефициенти из острова...

Общи условия

Активация на акаунт