🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 7 (27.10 - 03.11)

• 48 891
  • 1 570
  •   1
Отговори
# 585
Марина отгледана в патриархално семейство,а ние тук в публични домове и не схващаме разврата на нещата😂😂😂
 Ама верно Дяволчето става за адвокат 😉

# 586
  • София
Кирил в стори в ИГ казва, че този разговор от снощи не е по тяхна инициатива, а на продукцията и че са изрязани много неща. Разговорът е бил много по-дълъг. И каза, че за нищо не бил излъгал.

Георги със стори в ИГ

# 587
  • Другата България
Кирил в стори в ИГ казва, че този разговор от снощи не е по тяхна инициатива, а на продукцията и че са изрязани много неща. Разговорът е бил много по-дълъг. И каза, че за нищо не бил излъгал.

Георги със стори в ИГ

Каква “изненада“!!! Joy
И двамата потвърждават това, което мислим /част от нас/ ние тук - сценарий, рейтинг и т.н.
Аз лично съм им благодарна, че не излъчиха ЦЕЛИЯ разговор, каквото и да са си говорили и каквото и да е останало скрито за нас, зрителите.

# 588
Дрън-дрън! Като се обърне каруцата, пътища (оправдания) много...
Както и да е, на мен ми е все тая. Те, като им е чиста съвестта след тоя бълвоч, който гледахме и не им бяха опрели пушки в главите, и не четяха готово поднесен текст, ами сами говореха, да си живеят в розово безвремие с чисти души, волни и щастливи.
Айде, ще догледам Биг Брадър Филипини, щото е скука иначе зимата, ама няма да се хвана повече на такива въдици. Зяпам и блея, не се вълнувам.

# 589
Ей затова става въпрос, те всички разбраха още в началото, Гогов от през два лагера го коментира, Жоро не разбрал и му дошло като гръм.
Абе бъдете честни един път, няма човек на острова дето да не е знаел от самото начало, че там е ставало нещо.
Кажи да знаех, не ми влизаше в работата, но после реших че мога да го използвам и яхнах вълната.

Сега е влизаме в оправдателен mode.

# 590
Е колкото е да е било режисирано и с даден тон за разговор, езикът, който Георги използваше беше отвратителен. Никой не може да ме накара да застана пред един човек и да му искам сметка какво е правил с половите си органи. А обясняваше преди няколко седмици как ще ги венчава малките…

# 591
Георги, да беше си мълчал. Онова снощи, което бе излъчено не е вкарано в устите ви от продуцентите.

# 592

Георги със стори в ИГ

Георги вече си е и прайвътнал инстаграма.Подозирам че доста народна любов е изял.

# 593
Съгласна съм, че всичко е почнало с Киро, ма останалите си участваха с пълни сили.

Даже взех да мисля, че Биляна верно е влюбена в Берекета. Заради това дето Марина преди епизоди каза, че е заприличала на него. То имаше и един откъс как и тя възпява тренера с подобен патос, който с право нарекохте "възрожденски", дето не е нейно нещо.

Марина има проблем с обмислените стратегии, готвенето като и идва естествено и необмислено, не е стратегия Simple Smile

Иначе и на мен Киро ми изглежда по-възрастен, но то е и от излъчването на чичак. Има си хора дето и в 8ми клас са като лелки или чичаци.

Днес на 99.9% се очертава Венци да стане най-богат на острова и да седи на скамейката, което няма да му допадне много

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 20:02 от Одри ♡

# 594
  • България

Георги със стори в ИГ

Георги вече си е и прайвътнал инстаграма.Подозирам че доста народна любов е изял.

Как си го е прайвътнал като току-що го последвах? Grinning

Ако на някого му е интересно: Маги от Ергенът 3 също го е последвала.

# 595

Георги със стори в ИГ

Как си го е прайвътнал като току-що го последвах? Grinning

Ако на някого му е интересно: Маги от Ергенът 3 също го е последвала.

И аз сега го последвах,не знам какво съм видяла 😅

# 596

Георги със стори в ИГ

Георги, ако се е "стараел до последно да избегне този разговор в ефир" защо трябваше на синхрон да казва, че "знае такива неща за Биляна, че може да я съсипе" (май така го каза) преди 2-3 епизода. Според мен тогава продукцията е решила, че трябва да го накара да ги каже тез' неща, ако си беше затварял устата и не се беше бъркал, където не му е работата, нямаше да се разиграе тоя цирк. Разбира се, ако великия Кир Жуан не решеше да осветли колко е вървежен, но при положение, че го видяхме в действие с 3 (или 4 ли бяха?) жени, надали щеше да иска да се излага още повече.

# 597
  • България
От фейк нюз и излагации човекът си увеличи последователите.

# 598
  • София
Съмненията ми, че продукцията има пръст в режисурата на "Пъзел гейт" (кафето е бонус), си ги имаше; все пак знаем какво гонят и кои какво правят. Срамът трябва да постигне и тях (ама надали), защото са "подбудител" (юридически речено) и сътвориха пошъл сеир. Hands Point Up (не визирам знака на Йоан Кръстител, а друг - за тях, разбираемо го няма).
Договори-моговори, но да се гавриш с участието на 2-3-ма льохмани с младо момиче, няма как да ми е ОК. Независимо от постулата, че кой каквото (а всеки по нещо) си е надробил. Но пък - пост кои..., след играта де, всеки е свободен да се сдружава с когото си ще.

Прочее, @Воден пъпеш (и доста от пишещите снощи) добавя сигла към форумния жаргон и персонажни образи: абсолютно разбираемо си става за тук; даже отпадат притесненията за строгия поглед на модератора. Просто и библейски метофорично: Раят, градината, змията и т.н. накрая, "и Адам реди пъзел с Ева" и от него се появи...
За съжаление - преди началото тази вечер - се замислих как изобщо няма да ми хареса, Би се отказва, Бе продължава и дава обет, че ще играе и за нея. Т.е. още една игра макс.

# 599
Много ми е интересна на Георги логиката - Знаел много неща за Биляна, с които може да я срине. Че е спала с Киро. Уау! И как това трябва да я срине като е било преди предаването и преди Берке? Пълни глупости говори този човек. Телевизията му виновна сега.. Този разговор дори и без телевизия в бил излишен, защото не го засяга. Той сам изяви желание да се бърка в леглото на Биляна, където не му влиза работата, независимо пред камера или не. Много е странен този Георги, като някой хлапак на 15 години. Не знам как е на 34 той, нито изглежда на толкова по външен вид, нито по акъл. Не знам дали е сринал Биляна, ама си срина неговата репутация, излагайки се по този начин.

Общи условия

Активация на акаунт