🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 7 (27.10 - 03.11)

• 48 834
  • 1 570
  •   1
Отговори
# 780
Георги толкова жертвоготовен: да дойдат, да кажат гладни сме. Ще им дадем.

Той не искаше да дава на онези дето бяха видимо гладни. Бива бива нагляр

# 781
И Бибе и Берке си репостват в сторитата всякакви сърчица на фенове. Нищо чудно да са си заедно още и в живота.
Аз продължавам да не мисля, че Биляна играе схеми. Според мен си е искрена и влюбена.

# 782
Хъм изпуснах по-голямага част от серията. (бях на театър - поп - фолк хроники: бели птици и куршуми).
Гледам, че Биляна е била. Жалко че Берке не отпадна. Тъпа история е, че си изчисти имиджа. Но пък ето я и обратната страна - сега ще види как хората, по чиито акъл се водеше - Жоро, Кирил, света Марина и Лорчето - не пожелаха да го спасят. (въпреки декларациите, че иска да си ходи) Спаси го....Иван.
А впоследствие Марина установи над него Съда на светата Инквизиция - защо си е позволил да спаси Биляна?
В крайна сметка това си е негова работа. Марина не може да осъзнане, че чуждите взаимоотношения не са нейна работа.
Представям си ако Берке поиска да вземе част от храната и да иде в лагер едно какъв вой ще се вдигне. Определено ще види кои са му приятели.
Иначе ако беше мъж щеше без всяко замислено да приеме вариант едно на Биляна - отделят се от всички други. Така би доказал любовта си към нея, и че не му пука за хорското мнение.

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 23:48 от Не се сърди, човече

# 783
Да си бяха тръгнали бибетата заедно. Ванката изглеждаше по-готин и ненатоварващ.
Какво ги използват като най-малки за скандали и циркове. То и за Биляна не е окей това - през епизод да ходи да се обяснява с кого, къде, кога и доколко е спала.

# 784
  • Другата България
Сснощи и двамата /но и пъзелиста беше там/ бяха с още хора в дома на Шериф, или на Иван, да гледат епизода. Преди това пък някой тук писа, че навън не са двойка.
БиБе.
Сега вече, като гледам епизода /особено днешния/, допускам Биляна да не е безразлична към Берке.
Обаче, в самото начало си беше направо дърво. Личеше си, че той беше напористия, тя просто си беше статистка.
Както човекът от кастингите писа - много е важен езикът на тялото, няма как да те излъже.

# 785
Марина и Лора се изправиха на крака и ръкопляскаха след думите на Иван, а после в лагера се започна голямото съскане и триене на сол. Поредното лицемерие

# 786
Аз съм изумен от видяното в тези два епизода:

Любовната история надмина всякакви нива на безобразие. На мен не ми пука, дали Биляна и Кирил са спали заедно, или не. Ако тя го е излъгала, можеше да и каже Берке, че приключват до там. Решението на Кирил да го каже изведнъж, е доста комплексарско. Ако искаше чисти отношения, щеше да го направи в началото. Георги също прекрачи всякакви граници като навлезе в мега гнусни детайли относно потенциалния им полов акт. Не съм гнуслив в това отношение, но беше мега грозно. Самият Берке, след като я "сготви" за отпадане, наговори един куп гадости по нейн адрес, а на всичко отгоре, се хилеше ехидно, докато Кирил и Георги я изкараха най-голямата уличница в държавата и я унижиха пред целия лагер и зрителите. И изведнъж, на другия ден си простиха и все едно нищо не е било. Кирил може да е елементарен и неприятен тип, но съм съгласен че цялото нещо е огромен цирк и фалш и е на път да ме откаже от формата. Да не говорим как на самата игра, отказа на Берке да играе, беше освен изкуствен и супер снизходителен. Ако аз бях на нейно място, щеше да ми е кофти от подобна "победа".

Самият регламент, продължава да е безумен. С тея тройки, баражи между първите, после между третите и т.н., наподобява по безумие на формата на А група. Да не говорим, че нещата са така направени, че ако си с малко гривни, си мега прецакан. Ето, Иван направи изненада и победи Владимир, след което и двамата си тръгнаха с равен брой гривни, което е нелепо. Даже спечелилият играта за оцеляване, който е трети в своята група, взе гривни колкото първия. Така, за да дръпнеш като гривни, ако си на дъното, трябва да вземеш две поредни игри срещу силни играчи, което просто е малко вероятно. Всичко това води до това, че няколко човека ще държат почти цялата власт, а другите просто ще си чакат реда да отпаднат, което не е интересна телевизия.

За капак на цялата сапунка, Иван реши да "спаси любовта" и да си ходи. С това темпо над половината каст ще си тръгнат доброволно или по медицински причини, за което аз бих уволнил целия екип готвещ това нещо, ако съм част от БТВ. Като добавим как се кастват познати и приятели от преди предаването, как някакви хора ходят и преспиват в къщите на други преди играта да започне, няма никаква равнопоставеност в играта.

Единствената причина да доглеждам сезона е, че вече се прецаках да отделя толкова време, но ако не се случи колосално подобрение в последните седмици, бъдещите сезони, ще са без мен като зрител. Стискам палци на Миро, Вера и май горе-долу до там ми стигат фаворитите.

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 00:17 от Titanbg

# 787
Продължавам да не вярвам че има любов. Все още се колебая за Биляна - много глупава или много хитра. И мисля, че е второто.

# 788
  • София
Бърз съвсем схематичен обзор с елементи на размисъл, щото превключвам веднага (предпочитам извънземни пред сапунки, но и там никой нищо не ти казва).
Тренерът какво още търси там? Зомбитата от неговите говорят в едър план, а той седи край тях като мумия и... пак му се пада колелото. Язък.
Ванката е синеок (освен, че страхотно си изигра картите на почивката, даже и битка взе)!
Айдеееее, (пиша, докато гледам и още не е свършило), Светата Майка пак запали. УсвестИ се, бе мамо, децата плачат за теб край редосеялките.
Малките чети из партизанските 3 отряда вече ще започнат да изпълват поговорката в последната й част - "чета со предател" няма как да не се случи. Вече мирише на пари. Те някои са се и вмирисали от това, де.
Призракът на безхраната отново броди из плажовете Филипински. Някои сделки ще се окажат неизпълними, други - не на цената, на която се сключат.
Видно е, че всеки с 1 гривна утре може да се окаже с 55; и обратно. Т.е. съюзите действително няма да са това, което са, най-вероятно и постепенно с усилването на аромата на кеша.
Въпреки Боливудските моменти (мисля, че БиБе са си влюбени), форматът ми харесва, ще си го догледам. Но миксът от елементи от други формати не ми допада: продуцентът продукцията си мени, ама мераците и подценяването на драгия зрител - не. Той друго не може, макар да го "броите" без и хабер да си има, ама има интернет и колкото и дебелокожи да сте - в някакъв момент от хейта може да ви се подпалят Дътътъ, а и договорите за следващи сезони.
Пример от по-горен пост на "Титан", подкрепям го. Капка по капка формат пробиват. (В поста на @tfn2k също има какво да прочетете.)
Скрит текст:
Цитат: С това темпо над половината каст ще си тръгнат доброволно или по медицински причини, за което аз бих уволнил целия екип готвещ това нещо, ако съм част от БТВ. Като добавим как се кастват познати и приятели от преди предаването, как някакви хора ходят и преспиват в къщите на други преди играта да започне, няма никаква равнопоставеност в играта.
С това свършвам за вечерта. Киро, Миро, Спиро... ясно е, че кой какъвто го "намерите" - с Миро не се бъзикате тъй, нали? Е, не се бъзикайте и с ония, които даже да не гледат епизод, пишат после насам натам.

Понеже явно е затрит, цветистия коментар (на tfn2k), за който споменавам също - е копиран от нашата "Митохондрия" в цитат е в нейния пост на следващата (засега 54-а страница. Струва си да се прочете. Аз се смях с глас, преди да ми стане тъжно - за някои участници и за продукцията.)

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 14:48 от EmBrother

# 789
Ако някой си позволи да ми говори така както Марина и Лора говореха на Берке, не знам какво ще му се случи. Да не минавам на врачански диалект, че ще ме баннат.
Направо съчувствам на Берке,  остана с най-големите откачалки.

Продукцията пресоли манджата с тая любовна история, мега досадно е вече.

# 790
- Тренера лепи магнити по диска, докато всички спят.

чак се разплаках от смях Simple Smile

тренерът ще пусне по човек от лагер на 2 те тройки, залагам 12 бири

# 791
- Гогов е склонен да предложи брачно ложе на дует "Боза", но чака зестра от Берекет - 3 тави балкава, килограм локум, кашон "Холидейчета" и да поноси слипа в една битка.
Е, не 😂
Тука вече някоя институция със сигурност ще трябва да се сезира

# 792
Добре де как Берке ще дели лагер с Киро след като вече знае че е бил с жената в която УЖ е влюбен? Такова нещо не може да има.
И да Киро може да е всякакъв, но беше абсолютно прав за фалша.

# 793
  • софия
След пространните мнения за последния епизод аз ще съм лаконична.
 Офффф.

# 794
Ако някой си позволи да ми говори така както Марина и Лора говореха на Берке, не знам какво ще му се случи. Да не минавам на врачански диалект, че ще ме баннат.
Направо съчувствам на Берке,  остана с най-големите откачалки.

Продукцията пресоли манджата с тая любовна история, мега досадно е вече.

Аз не му съчувствам. Довчера се водеше по техния акъл, не защитаваше Биляна когато Кирил, Марина и Лора манипулирани от Жоро я изкараха най-голямата уличница. Дори се подхилваше, ядосваше се че тя не му готвела и не била девствена. Днес видя колко струва тяхното приятелство - един от тях не предложи да си даде живота заради него. Дори и Супермайката, която съвсем доскоро ни убеждаваше как не ѝ се играе.
Нещо повече - света Марина организира съд над него. Нека сека види как е от другата страна.

Общи условия

Активация на акаунт