🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 7 (27.10 - 03.11)

• 48 834
  • 1 570
  •   1
Отговори
# 810
  • София
Ох, темата е по-скучна е от бащиното писмо на Сашко, то хейт, то конспирации, то повръщане от "сладост", то лични разкрия от типа "ама ние не сме тъпи и ви хванахме играта". Още от началото се разбра, че шоуто не е само за игри. От първата седмица стана ясно, че на епизод ще играят по две. По-скоро се вижда как хората се променят и в тежки условия.
По повод епизода - Биляна рева повече от Марина, което е странно, Иван само чакаше да си ходи, но явно не е искал да вдигне ръка без да направи някой благороден жест, като спасяването на младите влюбени. Не знам как разбрахте, че е добър, ние сме го виждали сигурно 3 пъти. Стратегията на Мая е да се мазни на мъжете и явно прекалява, щом на Бистра й светна чак.
В днешния епизод мисля, че ще играе Миро.

# 811
  • София
На мен пък ми хареса вчера, било то режисирано и лигавко. По-хубаво е това, отколкото предния епизод с грозните нападки. Щеше да е най-добре да си бяха тръгнали двамата влюбени под ръчичка. В  Глория останаха най-големите противняци.

# 812
Всичко сте казали, изчетох с голям интерес.
Ако досега го давах обрано и все оставях някаква надежда да се поправи,  повтарях Маринка ми олекна, Маринка ми олекна, сега с чиста съвест мога да сложа точката  - Маринка се осра!

# 813
И аз мисля, че Берке знаеше, че ще загуби на тази игра и айде големият кавалер.
Също си викам тези дето искат да си ходят ще свършат скоро, ма поброих, няма да е скоро ...

За утре ми се иска Алекс да вземе много гривни, ей така да ги видим Мая и Бистра Simple Smile Пък и него.

tfn2k, изтриха ли този шедьовър ... неодумявам

# 814
  • София
Ох, чувствам се направо като предател като го пиша това, ама ако така ще продължава предаването, не знам дали няма да се прехвърля при комшиите в ИВ. Снощи сто пъти смених канала, че не издържах турската сапунка, високовибрационния и гейшите. То не остана нещо, което да ми харесва май.
Със сигурност концепцията трябва сериозно да се преосмисли догодина. Твърде много Биг брадър, твърде много Съдби на кръстопът. Зрителите на предавания като Игрите и Гривните със сигурност не търсим това.

# 815
Марина, Лора и Рената са с абсолютно еднакво поведение на моралния стожер и докато при Рената асансьорът ходи до горния етаж (затова и се отказа навреме), на осите-майки им е трудно да измислят как да блеснат, затова го правят с приказки за морал. И да, изпитват завист към Биляна и няма значение дали някой има топ тяло (???), вбесява ги нейната младежка глупост, свобода и безгрижие.
Мисля да почна да пия по един шот всеки път, в който Лора и Марина кажат нещо, което не е клише - така ще спра алкохолът завинаги.

# 816
# 817
Очаквах с интерес вчерашният епизод. А това беше НАЙ-ГОЛЕМИЯТ провал в това шоу!
Отново казвам, как можахте да се изложите толкова много от продукцията?
То не бяха любовни романтики, драми, спасения , масажи, преди това меко казано мръсни разпитвания ... емоционални луди майки!

Развалихте формата!

Освен че изгубихме още един готин, приятен персонаж. Оставихте двама тъпи, омразни гълъбчета, които всички нямаме търпения да излетят вече на някъде, защото наистина вече като ги видя на екрана, избухвам в гняв! Писна ми!

# 818
Ех! Само едно ме радва, Марина и другите няколко морални "човеци" ще бъдат заляти от всенародната любов, когато излязат. Вече са го разбрали.

# 819
  • Be realistic - plan for a miracle.
Краткият ми коментар за епизода е, че Берке много хитро изработи Биляна. Ди енд.

# 820
Всичко сте казали, изчетох с голям интерес.
Ако досега го давах обрано и все оставях някаква надежда да се поправи,  повтарях Маринка ми олекна, Маринка ми олекна, сега с чиста съвест мога да сложа точката  - Маринка се осра!

Не само. Изключително злобна женица излезе. Не виждам и помен от щастлива майка и жена с това и поведение. Ама и според мен това озлобление към Биляна се появи така силно след като падна от нея в онази игра Thinking

# 821
  • София
На Марина малкото дете на колко е?
Странно ми е решението последната гривна да се дава от шампионския залог. Че даже и да има право победилият в играта за спасение, да избира кой номер да вземе. Венци си е спечелил тези гривни. Трябвало е да го измислят по друг начин - да се оставя една като залог или нещо друго, не знам. Не че е много важно, но ми се стори странно. Както и променящите се правила - един път може да дадеш една гривна, друг път трябва всичките..

# 822
Марина е просто много, много комплексирана въпреки че е хубава и стройна жена. Личи във всяка нейна дума. Предположението ми е, че или е много мачкана в детството, или унижавана от други момичета в тийн годините (bullying).

# 823
  • Варна
Стройна да, но е далеч от хубава, поне за мен.

# 824
Ами и мой тип не е 😁😁 бозавко-луничава и с тънички злобни устенца. По-скоро генерално го казах, младостта в повечето случаи е хубава.

Общи условия

Активация на акаунт