🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 7 (27.10 - 03.11)

• 48 744
  • 1 570
  •   1
Отговори
# 885
Иван и на мен ми е много симпатичен, и наистина избра най-подходящият момент да си тръгне - хем спечели игра срещу един от най-силните мъже, хем излезе като  герой!
Относно Киро Влади каза в стори, че е неоправдано хейтен и евентуално това ще се види по-напред в предаването - чакам, макар да не знам какво би могло да ми промени мнението за него Rolling Eyes
Не знам кой ще избере тренера, но дано не са Георги и Киро. Изобщо не знам каква е неговата стратегия за втори кръг и към кого има симпатии за финала.
А, и за Вера - личи си колко е умна и интелигентна, дано съумее да дръпне напред. Дзами би й помогнал, надявам се.

# 886
Еми хора, не мога да ви разбера.
Плачете че е скучно, че няма драма...
Ама я Жоро като завъртя драмата, като направи Народен съд над Биляна я какви бяха реакциите.
Аз и преди съм го казвал - повече такива играчи трябват на продукцията като Жоро, (че и като Кирил) (Колкото и да е непопулярно мнение). Да, в морален план  е щета, но ни накара да гледаме с приковано внимание.
За Тренера съм сигурен, че ще избере Марина. Той малко бащински гледа на нея и се води по нея. С това си обяснявам, че не защити Биляна и дори я разкритукува. Не смее да критикува Марина.

# 887
Неща, които ми направиха впечатление от интервюто с Шериф в Надкаст:
• той е човекът, за когото Ники Николов е говорил с гнойта от крака, но не се е получило от ухапване от пясъчна бълха, а от рана, като гнойта, която е изкарана от крака му била колкото шепа, а не в количествата, за които се говореше.
• спомена, че чете форума.
• друго интересно нещо, за което сподели, е че заедно с останалите участници ще снимат уеб сериал.
Интересно от интервюто с Ина:
• не са им давали да си ходят на гости по лагерите, когато си поискат, с приоритет са били стратезите.
• бананите, които е подарила на Венци при срещата им, са ѝ били дадени от продукцията.
• през цялото време е спала под открито небе, а не под навеса, който направиха Миро и Йочколовски.
• тя е била първата жена, която е запалила огън, но не е излъчено.
Нина е готвела основно.

# 888
  • София
Основната стратегия е да се трупат гривни в своя лагер, за да имаш по-голям шанс на диска. Не че това е гаранция ама на теория поне...
И по някакъв начин избрани хора от лагер 2 да стават по-богати.
А не да играе за другите лагери. Ако предизвика Миро и Дзами ще е голям риск. Алекс може, но Алекс е добър плувец и бърз също така.

# 889
За Вера ще призная, че наблюдателна.  На черното бяло не може да се каже. От едно отиване разбра, че на Марина ѝ се чува гласът. Дали обаче има потенциал да покаже нещо - оставам си съмнението. Ще видим. Засега потенциал в нея не съм видял.

# 890
  • София
Марина е силно противно същество, както и Лора.

# 891
  • София
@count_horror4e - и леката дискусия около "убийството на доказан мафиот". Нататък, и през други мнения "небето се прояснява". Когато прочетох поста с болд само върху едната дума - и аз щях да реагирам. Ако се подчертае само едното, или двете; или пък цялото - внушението е доста различно. Лично мнение. (А, че Пъзелистът с хазарта е обект на предположения и в доброжелателния (повече пожелателен) - и в недоброжелателния сектор, си е негов проблем (и на визитката му; това, че си прям не те прави по-малко зависим - както незнаещите закона не са оневинени).

Имам предложение: особено след насъбралите се две вечери (няма да се повтарям - обзорът ми е веднага след края на епизода). Когато някой пише отделен пасаж с мнения към продукцията, ако се сети на момента - нека болдне думичката. Да виждат по-лесно уж, пък нататък - ако им изнася.

Има нещо, което някои консумирахме снощи с удоволствие и смях, но други - вече не могат (а има желания в коментари). Ето го по този начин (нищо повече за да няма репери; като го отворите в отделен прозорец/панел - се чете добре):
Скрит текст:
Благодаря на всички, които споделят репортажи/впечатления от "надхрастите".

# 892
Еми хора, не мога да ви разбера.
Плачете че е скучно, че няма драма...
Ама я Жоро като завъртя драмата, като направи Народен съд над Биляна я какви бяха реакциите.
Аз и преди съм го казвал - повече такива играчи трябват на продукцията като Жоро, (че и като Кирил) (Колкото и да е непопулярно мнение). Да, в морален план  е щета, но ни накара да гледаме с приковано внимание.

Ами на мен не ми е скучно  по този начин. Ако исках да гледам такива драми, щях да превключа на брадъра. Такива сапунки очакваш от тях, от Ергена, от Диви и красиви, но тук беше абсолютно излишно, още повече, че както писа някой, е напълно режисирано, не е като да са ги хванали при реалния им разговор. Аз дори не мога да си представя как Биляна се е съгласила на този запис, нито пък Емо Rolling Eyes Осен самата тя да не е очаквала какви ще ги изръси Георги пред камерите Rolling Eyes

# 893
Вера е високо интелигентен човек и умее да се адаптира по мои наблюдения. Без мелодрами.
Сега дали е стратег, аз още не мога да преценя, но със сигурност мъжете в лагера не гледат отвисоко на нея, както примерно на Ванеса и Петя, а и Рената дори.

По принцип на мен ми хареса в понеделник , че видяхме и други играчи освен обичайните (Иван беше супер) , надявам се да видим скоро и останалите.

Много ми се иска да видя Сашо, Вера, Митов, Лора , Мая в игрите. Мая няма да  сложат, но поне някой от тези се надявам да намери място там, че малко да разчупят.  Гогов също ми се гледа.

Аз не понмя на Лора друга игра освен бързи-смели-сръчни срещу Мимо, така че мнооого ми се иска да я видя как точно се "пали" в игра. Simple Smile

Стискам палци за интересен каст от Тренера, не мисля че ще "стреля" по силни, така че имам надежда

# 894
Според мен продукцията побутна предаването в тъпа посока -  "Море от любов".
Лично аз смятам, че ако Биляна бе отпаднала щеше да стане много интересно, защото всички щяхме да се молим Лагер 2 да падне. Ако бе отпаднал Берке щяхме масово да се изкефим жестоко. Но с този ход - Берке спасява Биляна, а по-късно го спасяват него - продукцията сама си реже гърлото.
Лично аз искам повече "вражди", кавги а не как влюбените си прощават всякакви гадости. Това не е Фермата. Бляк.

# 895
  • Другата България
Скрит текст:
Сега си отговарям на въпроса, защото при вече преполовен сезон няма никакви постове в инстаграм между Берке и Биляна и е пълно мълчание по въпроса. За да видим цялата тази любовна драма в тези няколко епизода. Ако те сега се бяха афиширали заедно нямаше да го има този ефект според мен.
Със сигурност тези епизоди са били доста гледани и със сигурност са най-обсъжданите от старта на формата.
Иначе знаете моето мнение. На мен ми е досадно и скучно, но явно и материалът е такъв. Ако имаха още две, три нинджи като Венци, още трима като Георги, още няколко Бистри, Гоговци, Дзамита и Владита и щяха да дават други неща. Просто материалът е такъв. А любовната нишка е топ приоритет във всеки един Бг формат. Аз не знам риалити (гледал съм почти всичките, със сигурност всички приключенски) в което ако е имало любов да не е била една от основните сюжетни линии и приоритет през сезона. Просто не винаги има такива... Е, този път явно има. Дано да са заедно сега в реалния живот и да са щастливи. Simple Smile
Берке с действията си реабилитира напълно, поне според мен. И двамата се преоткриха и сега даже връзката им изглежда още по-силна.

Според мен се е знаело, че Иван ще спаси Берке, защото когато Диляна питаше дали има някой, който ще се откаже и вдигне ръка гледаше точно срещу него. Издайническо си е. Но лошо няма. Понякога се знае, понякога не се знае. Ако Иван си е казал, никой не може да му забрани да приказва... Сещате се.
Иван си тръгна много достойно и в правилния момент. На върха. И ще се запомни. Ако не си там за победата и осъзнаваш, че нямаш шанс, нито ти се иска повече да продължаваш е много важно поне в какъв момент и как ще си тръгнеш. Той избра идеалния момент и така демонстрира и емоционална зрялост.
За Иван видяхме твърде малко, но от малкото което ни се показа е, че все беше сам, замислен, но и усмихнат. Подаде ръка на Биляна на понтона, игра достойно срещу Венци, спечели шокиращо срещу Влади, единствен прояви някаква форма на емпатия по време на нападките срещу Биляна в по-предния епизод и сега просто приключи своята история. Да не забравяме, че и неговата Глория ще остане в историята.
Доколкото знам е бедняк, сиромах човек. Дано това шоу му помогне по някакъв начин за рестарт на живота.

Явно Кирил, Марина и Лора имат някакво було пред очите и не могат или не искат да видят, че има и друг вариант. В който наистина да има любов и искреност. Било каквото било, но това да продължават да натискат Беркето и да му държат сметка все едно са му родители вече е прекалено. Не мога да намеря оправдание за Марина този път. Кирил и Лора са ясни. Но има още епизоди, не сме видели краят на историята и за тях тримата все пак...

Венци логично спечели. Самата маса с лабиринта не беше трудна, защото не видях да има много капани за топчето, а и линиите са ляво-дясно, ляво-дясно. Венци вече е с 25 гривни и дано да не играе поне две седмици (цикъла би трябвало да е 4 дена), за да може да си почине, че го гледам горкия едвам ходи вече. Целия е в рани, лепенки, направо е плашещо. Ами така е, мина през най-тежките трасета + гадните изометрии. А и все му се пада да копае, което е най-гадното нещо. Твърде много игри му се струпаха за кратък период от време също така.
Между другото не знам какви ще са правилата във фаза 3 (ако има такава изобщо) или т.нар. полуфинал ама Венци вече потенциално е с единия крак на финала. Дано, дано, уфф. Simple Smile
Мисля, че е масов любимец вътре на участниците с такова впечатление оставам от видяното и чутото. Както и от реакциите по време и след игрите с негово участие. Саното и Диляна също му се радват много, като при Диляна е очевидно, че много го харесва просто като участник + визия, излъчване. Разбира се, че не намеквам за нещо повече.
Ако пък ли не и не е писано, е поне човека си получи златна СПА. Колко ли мъже гледащи снощи са си казали, ех защо аз сега не бях на негово място. Да те масажират златните ръце и крака на България, хехе. 😊

Скрит текст:
Браво на лагер 1, че не се поддадоха на изнудването от страна на лагер 2 и в частност на Георги и Кирил. Георги очевидно няма опит и си е естествен, което е добре за нас ТВ зрителите, но зле за него вътре в играта, защото сега настроие срещу себе си целия лагер 1 и ще им е основна мишена. Като според мен само изчакват удобния момент да го атакуват на подходяща игра.

Никой не коментира колко е наблюдателна Вера. От едно отиване в лагер 2 с Гогов разконспирира, че Георги не играе с Кирил. И че думата на Марина в лагера тежи много. Дзами сигурно ще сподели тази информация с Миро и очаквам в най-скоро време Георги, Влади и Венци да бъдат разкрити.

Тренера с трети диск. Изравнява Бистра по този показател.
Според мен Тренера няма да избере Марина както се смята, защото казаха, че ще има много плуване.
Не знам и как се чувства за да избере себе си. Сложно е да се прогнозира избора му.
Залагам на Георги и Кирил водачи в двете групи. Лора със сигурност ще играе.
Ако все пак трябва да заложа за четирима от своя лагер, то това ще са: Георги, Кирил, Лора и самият той да играе. Търсят се още двама. Не знам, много варианти има. Трябва да избере двама слаби плувци и какво беше там, висок скок и точност. Абе някакви по-слаби, не знам. Ще стреля по лагер 1 според мен. Ще избере Петя и Нина според мен. Ама чакайте, така пък ще могат да спечелят само 2 гривни.
Хм, могат да се пробват с Митов и Ванеса, които имат 2 гривни, ама те плуват. Или пък да стреля по Бистра с 7 гривни, ама там няма да посмее според мен.
JoyJoyJoyJoyJoy
Извинявай, ама не се сдържах.
Първо - искрено се надявам нито един мъж да НЕ си е пожелал такова нещо. По обясними причини.
Второ - какъв масаж беше това, едно щипане и дърпане, побутване, и размахване на палмови листа за повече автентичност вероятно.
И трето, но не на последно място - толкова режисирано беше това “златно СПА“, че чак на Бистра ѝ беше неудобно, и ѝ личеше. Почти колкото онова с гащите на Киро пъзела.

# 896
  • София
И аз долових аромат на режисура в тая работа. Какво да се прави, явно не може без хич. Предаването продължава да е класа над Игрите, но тая сапунка е леко разочароваща. Дано се ограничат с нея. На мен Беркето не ми се реабилитира. Не мога бързо и лесно да забравя физиономиите, нападките и пеенето в общия хор. Дори и да са се сдобили временно под влияние на някакъв емоция вчера, според мен незрялата му реакция онзи ден ще им тежи във взаимоотношенията.

Не мисля, че някой може да наложи на Тренера някакво решение, май сам си е шеф и нямам очаквания за избора му.
Всъщност, очаквам Сашко да играе, понеже за пръв път от много епизоди насам ни насочиха вниманието към него.

# 897
  • Другата България
Именно, аз и снощи го коментирах.
Няма как по друг начин да си обясня това с писмото, след като толкова време Сашко беше по-нисък от сандъка си, и по-незабележим от охлюв /оня, която го излъчват във всеки епизод/.

# 898
Между другото - малко числа. Бях помолил Soney да ми прати рейтингите на двете предавания - ИГ и О100Г.  (благодарности че ми ги прати, но е голяма занимавка)Свърших работата до към 8 епизодна О100Г  вижда се, че О100Г водят.
                                        ИГ                 Островът
14.09.2024/ 1              66                         няма  
15.08.2024/2               55                         няма
16.09.2024/3               69                         79       16.09.2024/1
17.09.2024/4               52                         77        16.09.2024/2
18.09.2024/5               52                             79    18.09.2024/3
19.09.2024/6                55                         69    19.09.2024/4

седмица две са пак така нещата -  рейтинги 51,54, 54, 54 за ИГ в понеделник - четвъртък и 73-74-71-68 за О100Г.

Прави впечатление, че в първите два четвъртъка О100Г губи лек зрителски интерес (и стига константните нива от рейтинг 69-68), явно битката за златната гривна не е интересна колкото битките на богатите и предизвиканите.

Ами това е, надявам се да ви е било интересно.

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 16:17 от Лорд Сняг

# 899
И аз мисля, че Алекс ще играе още повече, че като казаха в кръга каква е играта, той реагира все едно е неговата и много иска да е в нея и е влязло в монтажа.
Плуване, висок скок и желязна логика (звучи като за него)

А сега нещо неподплатено:
В промото Марина плаче, което никого не учудва, но мен ми хрумна да не е станало нещо с тренера, дано да не е така.

Общи условия

Активация на акаунт