🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 7 (27.10 - 03.11)

• 48 495
  • 1 570
  •   1
Отговори
# 90
Така и така пропуснах едно гласуване днес, реших май за първи път в това тук да се включа. Засега любимци са ми Ванеса, Венци, Миро, Петя и Тренера. Има още някои, които не ме дразнят, но и не ги показват достатъчно, та да ми хареса нещо в тях. Иначе от тези половината мисля, че до никъде няма да стигнат във втория етап, но пък здраве да е. Миро вече не ми е фаворит, той и сам каза, че нямал мотивация да е финалист. Но пък на фона на останалите по-силни мъже все още ми е по-приятен от другите. За съжаление си мисля, че скоро Тренерът пък ще ми падне в очите - ако не се намеси като по-възрастен да спре тоя цирк между Берке, Георги, Биляна и Кирил.

И аз се учудвам, че Вера е спрягана за този участник, който макар и с една гривна уж управлява доста други... Някак се съмнявам, че тя би се изразила така. А и не виждам откъде да има толкова власт над други хора и решения. По-скоро ми звучат като думи на Дзами или Гошко. Напълно възможно е да са на някого, който сега разполага с много гривни, но по-нататък в играта губи битка и бива спасен от някой болен, ранен или просто решил да си ходи вече.

# 91
  • София
Разбира се, че може и да е това. Даже си е много вероятно.
Но това трябва да е някой доста харесван от останалите участници. Може и да е Бистра.
Тя реално има два допълнителни живота, единия е стопроцентов (Мая). Т.е. ако изобщо някой дръзне да предизвика Бистра то би трябвало да знае, че дори и тя да загуби битката няма да отпадне, защото Мая ще я спаси. А после ще трябва да очаква ответен удар от нейната коалиция. И дори и втори път да отстрелят Бистра тогава пък Миро ще я спаси. Изобщо няма бутане. С напускането на Кънчо и Еляса стана много лесна играта за гимнастичките и не само.
Аз ако бях играч там нямаше да се целя в Бистра, а щях да гледам да унищожа лостовете на които се крепи играта и.

# 92
Аз ако бях играч там нямаше да се целя в Бистра, а щях да гледам да унищожа лостовете и на които се крепи играта и.
Сигурна съм, че нашият Ам Гъл го съзнава това и предполагам, че именно натам ще е ориентиран следващия му удар. Разбира се след като си изчисти сметките с Биляна, защото той е отмъстителен.
Много е по-пасивен е Влади от това, което очаквах от него.

# 93
Но това трябва да е някой доста харесван от останалите участници. Може и да е Бистра.
Тя реално има два допълнителни живота, единия е стопроцентов (Мая). Т.е. ако изобщо някой дръзне да предизвика Бистра то би трябвало да знае, че дори и тя да загуби битката няма да отпадне, защото Мая ще я спаси. А после ще трябва да очаква ответен удар от нейната коалиция. И дори и втори път да отстрелят Бистра тогава пък Миро ще я спаси. Изобщо няма бутане. С напускането на Кънчо и Еляса стана много лесна играта за гимнастичките и не само.
Аз ако бях играч там нямаше да се целя в Бистра, а щях да гледам да унищожа лостовете на които се крепи играта и.

Това пък откъде дойде? Мая давала ли е такова ообещание, че съм го изпуснал?

# 94
  • Другата България
Това е разликата между Влади и Дзами.
Влади играе много предпазливо, защото пази имидж и мисли и как ще изглежда отстрани, за зрителите.
Докато Дзами е прекалено първичен, и аз очаквам от него доста по-рисковани и съответно - стратегически обмислени ходове, отколкото тези на Влади.
Влади си има патерица за физическите игри - Венци, и такава за стратегиите - Гошо. Той е просто като шеф-диригента, ръководителя.
Докато Дзами разчита основно на себе си, той не вярва на никого до момента, освен на Миро, и според мен на Верчето, но пак казвам - ако се стигне до това да “жертва“ някой от двамата - ще го направи.
Докато за Влади не съм сигурна, колебая се за това дали би жертвал Венци.
По-скоро Венци сам ще се “жертва“ за Влади.

# 95
Мая постоянно повтаря "и последната си гривна ще дам за тебе", та предполагам от там идва и заключението, че би спасила Бистра

Това пък откъде дойде? Мая давала ли е такова ообещание, че съм го изпуснал?

# 96

Хммм.... Да си представим, че Мая е свръх скрита лимонка и се активира. Събере 30 гривни, а другите 68 в Миро.....

# 97
  • Варна
Ха ха ха .

# 98
Със ситуацията в Глория забравих да коментирам Сашо от сандъка и "изпросената" гривна.

Знам че има хора които виждат потенциал в него, но аз виждам само потенциал да е като... Георги.
Голям страх да не им вземат гривните. Сашо както и Георги треперят да не се случи такава ситуация.
Единият медитира на плажа в кръг от предмети, в другият сандъка.
Сашо има според мен същата склонност към алчност и вътрешен гняв както и Георги, но за разлика от Георги нещо все не му достига.

Може и да греша, но мисля че ако Сашо беше понатрупал досега малко повече гривни може да се активира тоя mode и да имаме още един гошоподобен (въпреки че Георги е на стероиди)

Сега май е вече безмислено, но знае ли се

# 99
Аз ако ударя още една шотландска ракия ще ми се подредят звездите и без нумеролог ще позная финалистите🤣

П.П. С такъв интерес съм гледал само Сървайвър 1 и Сървайвър 3. Даже Острова на 100-те гривни ми е по- интересен

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 00:06 от Лорд Шаш

# 100
  • Sofia
Аз съм на мнение, че на Вера се залагат надежди, които тя така или иначе няма как да оправдае. Не отричам, че историята помни случаи за победители с мишкуване, но не виждам нейния да е от тях. В нея ми липсват дълбочина и физически данни, стратегически също не стои никак добре. Отделно я определям като много прикрита, подмолна и злобна. И ако Дзами е решил да й се довери, жалко за него. Но да видим, времето ще покаже

# 101
  • България
Със ситуацията в Глория забравих да коментирам Сашо от сандъка и "изпросената" гривна.

Знам че има хора които виждат потенциал в него, но аз виждам само потенциал да е като... Георги.
Голям страх да не им вземат гривните. Сашо както и Георги треперят да не се случи такава ситуация.
Единият медитира на плажа в кръг от предмети, в другият сандъка.
Сашо има според мен същата склонност към алчност и вътрешен гняв както и Георги, но за разлика от Георги нещо все не му достига.

Може и да греша, но мисля че ако Сашо беше понатрупал досега малко повече гривни може да се активира тоя mode и да имаме още един гошоподобен (въпреки че Георги е на стероиди)

Сега май е вече безмислено, но знае ли се

Сашо обмисля добре стратегиите, но му липсва: добра социална игра, умения за лъгане на околните, по-мързелив е. И да го видим във власт ще е по-дзен. Според мен и като беден Сашо си е самодостатъчен на острова и изживява приключението. Сашо е Билбо Бегинс, а Жорката е Голъм.

# 102
А, ясно. Аз това не го приемам за сериозно обещание. Някои хора  много обичат да обещават. Любопитно ми е ако се стигне до изпълнение дали ще го направи. За моменат Мая не е показала наклонност да дава, а само да взема.
Няма и някаква кауза - като Миро например, че иска непременно жена да е на финала.
Не е казала, че иска непременно Бистра да е в тройката, та не ѝ вярвам на обещанията

Мислих си, че е казала нещо от типа "Ако ти отнемат гривните ще ти дам своята", т.е. един вид клетва.
Изрази като "ще дам и последната си гривна за теб" са клишета. Разликата може наглед да е малка, но по смисъл е голяма.

# 103
  • Варна
Ако не беше темата, нямаше да се сетя че има и Вера в играта - сливат ми се с Лора и Петя.
Според мен ако стигаше до финал, щяха да и направят друг едит.

# 104
Аз си мисля, че човекът с една гривна, който ще владее всички на острова е Мая. Не защото е велик стратег, а чисто натурално по женски. За гривните на Бистра е ясно, слагам автоматично и тези на Миро, защото имат обща цел да играят за нея.

На мъжете им влиза много тънко като класически образ на жена - физически типаж им е визуално, работлива е в племето, готви, майка е - обгрижва детето (Бистра) и е слаба, алфите могат да се проявят като закрилници. Също флиртува много изкусно. Оттук Кирето е готов, не че много му трябва на него. Има си приказка сега с Венци - човека си мечтае за голи женички и наденички, Майчето до него по бански готвили му обещава по ресторанти да го води. С Дзами и Георги са от в разширената компания на четворката и имат по-близки отношения. Само за влияние над Влади малко виси, но пък той го раздава защитник на слабите.

Виждам я образ Парвати, но по- улегнала и не толкова набиваща се на очи.

Общи условия

Активация на акаунт