🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 7 (27.10 - 03.11)

• 48 499
  • 1 570
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Старите епизоди поне засега не мисля да ги прегледам наново, но не ми пречи да си записвам докато гледам от тук нататък.
Обаче въпрос - ако дадат синхрон на Миро примерно, 15 сек действие и пак синхрон на Миро очевидно сниман по същото време като първия, това като 2 ли се брои или като 1?

Брои се за 1 синхрон. Просто го разделят на няколко части... То си личи... Добър пример си дала.
Старите 12 епизода може да ги преглеждаш на по-висока скорост като само следиш за синхрон, примерно по 1 или макс 2 епизода на ден и така за 10 дена ще си готова. Simple Smile

# 61
  • София
Минаването под радара е безопасно. Но е скучно за зрителя. Ще ми е интересно до къде може да се стигне с такава стратегия в тази игра.

Класически пример е един от победителите в Сървайвър- Георги Кехайов, беше цял сезон седяща мечка. Но да, не са интересни за гледане и не стават любимци на зрителите, въпреки победата.

# 62
То тук няма да има и изявен победител, освен ако някой не обърне палачинката и преди финала да събере 2-3ма с много гривни накуп. Отделно топ3 награди предразполага за доста удобно делене на наградата извън камера, но пак зависи кои ще са там. То всеки давал гривни на друг, спасявал е някой трети, та дано си записват уговорките, кой на кого и какво е обещал 😅.

# 63
  • София
Минаването под радара е безопасно. Но е скучно за зрителя. Ще ми е интересно до къде може да се стигне с такава стратегия в тази игра.

Класически пример е един от победителите в Сървайвър- Георги Кехайов, беше цял сезон седяща мечка. Но да, не са интересни за гледане и не стават любимци на зрителите, въпреки победата.

Точно за него си мислех. Щях да питам Гугъл как се казва, че съм го забравила, и да пиша пак по въпроса. Помня го като един, дето измишкува до финала - толкова.

# 64

...... социалната игра. Тя е многопластова - първо да те харесат, второ да спечелиш доверие, трето да не си таргет, четвърто - да те пазят, пето - който трябва да те подценява, който трябва да те надценява.
......
Мери_Ан, ползвам това, за да си поспекулирам:
Скрит текст:
Възможно ли е всъщност Вера да е участникът, който управлява 98% от гривните? Реално вече има лост, с който да натиска едната коалиция - Дзами. С течение на играта може да придобие влияние и над други участници.

От понеделник се чудя нещо и ще се радвам, ако някой от участниците ми отговори - Гогов и Митов говореха, че плъхове и раци влизат в лагера. Някой рак не успяхте ли да хванете? Simple Smile

# 65
  • Другата България

Точно за него се сетих.
Или за Сандра - офис служителка, печелила ДВА ПЪТИ /тя не беше точно седяща мечка, но за мен е идеален пример на участник без кой знае каква физика, който съумя да изиграе играта по един начин, който се помни/, аз не съм ѝ фен, но не мога да не оценя играта ѝ. Разбира се, ако не беше на финал с Парвати можеше и да не спечели тогава, но това е съвсем друга тема.
Но Кехайов да, идеален пример е за такъв участник.

...... социалната игра. Тя е многопластова - първо да те харесат, второ да спечелиш доверие, трето да не си таргет, четвърто - да те пазят, пето - който трябва да те подценява, който трябва да те надценява.
......
Скрит текст:
Възможно ли е всъщност Вера да е участникът, който управлява 98% от гривните? Реално вече има лост, с който да натиска едната коалиция - Дзами. С течение на играта може да придобие влияние и над други участници.
Много ще се радвам това да е така, наистина много.
Но с оглед показаното до момента - не го вярвам.
Пак казвам - до момента от Верчето почти нищо не сме видели, само на хипотези поне аз няма как да правя такива смели предположения.

# 66
Така, добавил съм статистиката за брой победи от еди колко си изиграни битки и след това съм пуснал класиране по процент успеваемост.
Сами си правете изводите какви са реалните шансове на финала да е жена... Бистра е едва на 9 място, а тя е женския терминатор. Разбира се тук идва социалния фактор естествено.
Тук лъсва обаче за мое съжаление пропастта между двата пола, защото тук в този формат игрите са калибрирани и честни, като едновременно с това са много по-леки и изравнени и за двата пола. Т.е. игри в които като ги видиш наистина на хартия можеш да си кажеш, че и един симпатичен дебеланко от дивана има шанс да спечели или пък някоя обикновена счетоводителка и т.н.
Успеваемоста на Бистра е много ниска. Но тя и Кирил са участвали на много битки. И докато при Кирил това е случайно стечение на обстоятелства, при Бистра е стратегия да е активна.
В този смисъл е малко рано да прави такива сериозни обобщения. Според мен пък жена може да има на финал, тъкмо защото са честни и калибрирани битките. Но да видим.

# 67
Специално за Моториста и други фенове на Бистра

О, благодаря!
Просто е и интересна и красива гледка!

# 68
Скрит текст:

То няма супер много варианти дотук сме предположили, че това може да е Мая, Миро и гореспомената. Кой друг може да му е тази играта? Не се сещам аз, но да супер голям спойлер, от още един дето е държал да се похвали ... Sad

# 69
  • Другата България
Не, това не го каза участник, НН го каза в подкаста си.
Аз се изненадвам, че Мая е спрягана за такова нещо.
Абсурд.

# 70
  • София
То тук няма да има и изявен победител, освен ако някой не обърне палачинката и преди финала да събере 2-3ма с много гривни накуп. Отделно топ3 награди предразполага за доста удобно делене на наградата извън камера, но пак зависи кои ще са там. То всеки давал гривни на друг, спасявал е някой трети, та дано си записват уговорките, кой на кого и какво е обещал 😅.
Дзами ще трябва да разкеши на Рената като начало:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 71
Миро е всеобщият любимец.
А от жените Биляна има повече гласове от Бистра, което щеше да е невъзможно, ако анкетата беше пусната преди четвъртък.
Има един глас и за онзи, когото не трябва да коментираме Laughing, явно наистина той или майка му са се регистрирали, за да се борят със злите лелки, които не го харесват.

Това е тъжно поведение и показва много дълбока комплексарщина.

# 72
Да, но то не е ли хвалба от страна на НН .. Simple Smile ?
Може и да не е де, може да е искал да привлече зрители.

# 73
Дзами ще трябва да разкеши на Рената като начало: stuck_out_tongue_winking_eye:
Те както са много добри по математика на Острова, ще им е много лесно да го сметнат. Кирцата от на Джулиана едната гривна, ако направи 30, % ли ще дава, 50/50 ли, пък и с другите на финал делене, пък самото делене трябва да се сметне %, като имат предвид бомбата. Успех в сметките им пожелавам 😅.

Влади на Кънчо гривните, после на Рената, които са на Еляса повечето, въобщееее не им завиждам. Дано са се разбрали предварително на нещо фиксирано.

# 74
  • София
Може Гошката да си го е мислил, че владее всички гривни. Той НН не каза дали е бил прав участника;)
Ама Гошко направо го чувам и виждам как го казва това, ръкомахайки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт