🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 7 (27.10 - 03.11)

• 48 064
  • 1 570
  •   1
Отговори
# 45
  • Другата България
Гогов е “девствен“ откъм риалити, аз затова го харесах.
Защото за “девствен“ такъв има доста добра социална игра, и на етаж 2 си личи, че има не малко, а доста “материал“.
Вероятно бившата му работа има значение, но щрака, и то бързо “щрака“.
По същата причина харесах Верчето, защото се опитвам да чета и виждам “между редовете“, и предвид, че е кандидатствала и за “Сървайвър“ - което автоматично я прави фен на социална игра + стратегия, нямаше как да не насоча вниманието си и към нея.
Само ме е яд, че до момента наистина изглежда скучен образ, по-скоро - персонаж от “миманса“.

# 46
Вера според мен се опитва да е "сив кардинал", визирам разговорите й със Дзами, донякъде и сговора с Нина. Само че засега няма особена успеваемост, може по-нататък да покаже повече. Към момента е от скучните, няма защо да се сърди на нас, така я показват. На мен ми направи впечатление, когато Миро помагаше на Нина да се пренесе в лагер 1 и се пошегува, че и той се нанася при тях, реакцията на Вера беше доста двусмислена. Другите сякаш се зарадваха искрено на Миро /повече, отколкото на Нина, впрочем/, а само Вера с една крива усмивка го попита нещо от сорта на : "а ти как така, защо реши да дойдеш тук", не цитирам точно. И когато разбра, че той се шегува, си отдъхна.
Вера, моля да не се сърдиш, така го видях аз този момент! Пък и не е удачно да се модерират мнения на съфорумници, които са написани по правилата, всеки може да изрази мнение, стига да не използва квалификации и груб език.

# 47
Ето как сме оценили епизодите дотук.

Има бавен но устойчив тренд нагоре в последните дни.

# 48
  • София
Специално за Моториста и други фенове на Бистра

# 49
А пък на мен ми е забавно да се досещам неща дето никой не ми поднесъл на тепсия. Интелектулно предизвикателство да има.
Как обаче не забелязвате Вера, след като се съсипаха да я дават на синхрони от както Влади не е в лагер 1, не знам.

В този ред на мисли, не гласувам за Алекс да ми е любимите към днешна дата, само защото мъцна, че той е измислил плана за гривната. Не ми се гадее защо държеше да се похвали, но мен ме издразни или поне ме издрани начинът, по който се похвали. 

Да взема ли да броя аз синхроните, че отдавна не излиза статистика?

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 19:26 от Одри ♡

# 50
След като се освободихме от енергийното присъствие на висшата вибрация, никой не ме нерви, или поне не до нейните нива.
Гласувах за 9 любимци включително и за форумния любимец Миро.

# 51
  • София
Минаването под радара е безопасно. Но е скучно за зрителя. Ще ми е интересно до къде може да се стигне с такава стратегия в тази игра.

# 52
  • София
Да взема ли да броя аз синхроните, че отдавна не излиза статистика?

Ще е супер ама не знам как ще смогнеш...
Виж, че от епизод 12 няма ъпдейт. А сега сме на епизод 24. Т.е. трябва да прегледаш 12 епизода. Simple Smile

# 53
Гласувах за Миро.
Макар че думата "любимец" е малко разтегателна. Може да се разбира човек който искате да победи. Или човек който искате да гледате на екран защото  прави предаването интересно.

Ако се разбираше второто - най-интересен персонажи - бих посочил Георги, Кирил и Влади, а от жените - Бистра. Предполагам обаче че се разбира първото ( кой най-много искате да победи) и съм посочил Миро

Одри, ако успееш да направиш такова нещо - аз лично шапка ти свалям. Времеемко е, бих казал и досадно.

# 54
А ето и сравнението с оценките на ИВ.   Повечето гледаме и двете шоута, но сравнителната хистограма я пускам само в темата на гривните, защото засега гривните са с по-добри отзиви.

# 55
  • София
Само Марина и Лора ме дразнят на този етап, защото нямат реална представа за себе си, а се усещат все едно някой им е длъжен. Лора с намесата си в чужди отношения ме разби. Беркето не ме дразни, защото е глупав и толкова си може.
Всички други ми стават все по-интересни.

# 56

Ще е супер ама не знам как ще смогнеш...
Виж, че от епизод 12 няма ъпдейт. А сега сме на епизод 24. Т.е. трябва да прегледаш 12 епизода. Simple Smile

Старите епизоди поне засега не мисля да ги прегледам наново, но не ми пречи да си записвам докато гледам от тук нататък.
Обаче въпрос - ако дадат синхрон на Миро примерно, 15 сек действие и пак синхрон на Миро очевидно сниман по същото време като първия, това като 2 ли се брои или като 1?

# 57
  • Другата България
Минаването под радара е безопасно. Но е скучно за зрителя. Ще ми е интересно до къде може да се стигне с такава стратегия в тази игра.

До много напред.
Стига да умееш да прецениш кога точно да излезеш от зоната си на комфорт, и да прецениш правилно височината на минаване под радара, както и да уцелиш правилния момент на излизането над него.
Силно се надявам да го видим това нещо.
Иначе ще съм разочарована.
И нямам предвид само Вера, а и Гогов.
Защото останалите /поне за мен/ са ясни.

Например, ще съм много разочарована ако Бистра е на финал. Не защото не го заслужава - примерно, а защото е много предвидимо.

# 58
Дяволо, корицата с Ам Гъл кърти.

# 59
  • България
В анкетата гласувах за Венци, Биляна, Кирил и Георги. От тях Венци и Биляна са ми истински симпатични, другите са интересни за наблюдаване и обсъждане от дивана. Сред интересните персонажи са и Дзами, и Гогов.

Миро изглежда умен и добър, но в характера му не виждам нищо, което да го откроява, и няма как да ми стане любимец. Съгласна съм, че полюсните персонажи между доброто и злото са вървежни за риалити.

Общи условия

Активация на акаунт