🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 7 (27.10 - 03.11)

• 48 475
  • 1 570
  •   1
Отговори
# 30
Забелязах в промото, че Биляна малко е предобрила манджата. Въпреки че съм на нейна страна изцяло, такива обяснения "мен ми е гадно, защото го обичам" (ако става въпрос за Берекетчето), са голямо предобряне. Всички знаем, че няма никакви симпатии от ден 1 към него, а и тя това показваше във всяка сцена. Одобрявам стратегията, но когато те хванат и зрителите са разбрали, че тия "отношения" са пълна пародия, по-добре си признай, че е било схема да се залепи за "щитове" и ще е доста по-добре от това да продължаваш да подклаждаш лъжата, на която почти никой не вярва.

# 31
Благодаря за темата. А корицата е топ! Smile

Гласувах за:  
- Дзами. Като човек не знам дали ще ми допадне, като играч и мъж ми харесва - има качества, директен е и без превземки. Освен това ме забавляват диалозите му с Гогов.
- Венци. Харесва ми като играч, харесва ми позитивната му енергия, това че е добродушен. Не ми харесва, че е наивен и леко скучен.
- Биляна. Много ми хареса това, което видях последния епизод от нея.
- Миро. Тук съм без никакви забележки Simple Smile

Извън гласуването. Харесва ми излъчването на Петя. Харесвах и Бистра, но след егоизма й по отношение на храната ми изпадна от класацията. Вера по-скоро ми допада - умна е, съобразителна и има качества за играта. Но някак не мога да придобия по-пълно впечатление от нея, а и понякога ми се струва лицемерна и пресметлива.
Колкото и да е странно - харесвах и Рената, но същото като Бистра - егоистична се оказа. Влади ми е много хлъзгав и не знам дали не виждам само неговата маска, а не истинския човек. Като мъж иначе е симпатяга. Гогов не мога да харесвам заради мисленето му тип "Победителите не ги съдят", "Целта оправдава средствата" и проявеното малодушие, когато не си призна, че е преписал.

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 15:30 от ladonnae

# 32
А не се имай за чак толко прозорлив, щото и ти като Гошо. И той щото много знае за Биляна, пък не ѝ е светил, ще дрънка простотии.
За Венци исках да кажа - аз, лично, не се захласвам по никой от играчите толкоз пък чак лично. Просто в една или друга ситуация някой губи, или печели вниманието ми, нищо повече, но мнооого мразя някой да нарича когото и да било "женичка". Ама толкова е гадно, че тая дума трябва със закон да я забранят!!! Бляк.

# 33
  • София
Благодаря за новата тема!
Глас от мен за Влади, Венци, Дзами, Миро, Гогов, Бистра и Биляна. Като жените са ми за цвят повече.

# 34
Миро е всеобщият любимец.
А от жените Биляна има повече гласове от Бистра, което щеше да е невъзможно, ако анкетата беше пусната преди четвъртък.
Има един глас и за онзи, когото не трябва да коментираме Laughing, явно наистина той или майка му са се регистрирали, за да се борят със злите лелки, които не го харесват.

# 35
  • Другата България
Аз погледах, защото наистина много се чудя какви ще са правилата във втора част. При тях, ако играят 4 души -> победителят взима всичко, но после на играта на оцеляване, който спечели си връща всички гривни. Примерно, ако съм с 2 гривни и предизвикам човек с 15 гривни и 2ма с 1-2, дори да спечеля, после той има шанс да си върне и 15те и аз да остана с 4-5-6 Simple Smile

Австралйският вариант не ми допада, просто дадох пример за игра дето може да се спечели от чичкото на дивана и произволна баба от пейката пред блока.
Така описано, и на мен не ми допада точно такъв регламент, въпреки че аз по дефолт съм за превеса на социалната + стратегическа игра над физическата такава, специално в такъв тип формати.
Може и да съм зажадняла за “разговори на плажа“, предвид последните сезони на ИВ, в които се нагледах на нацепени батки, напомпани, всякакви атлети, тренирали, шампиони, медалисти...а и в последния “Сървайвър“, този на Зоран, най-неподготвения физически участник всъщност беше един от най-запомнящите се, още ме е яд за нея - за Бо /Борислава/ говоря.

Миро е всеобщия любимец, да, то това се усеща и в темите, обаче!
На второ място е кой - Гогича, браво, радвам се, че все повече хора го оценяват, дано накрая не ни разочарова.

# 36
Всяка неделя при пускането на новата тема се впечатлявам с каква отдаденост към детайла се изпълва заглавната страница.
Все още не съм гласувал. Никъде🤔
Към началната страница към гифовете Венци как прескача препятствието и Тренера как ни показва акробатични тънкости ( и на двамата им е част от професията) бих добавил преминаването на Бистра през това препятствие в епизод 14:

( Не се вижда тук, качвам снимката да уточня за коя игра говоря)
Просто вдигна левия крак, промуши го и в същото време промуши и главата. За секунда мина. Това на всяко минаване го правеше. Но тя хем гъвкава, хем дългокрака. Пак част от професията на играча е тази гъвкавост. Другите са набираха, прехвърляха и т н.
Опитвам се да кача видео с Гогов което ми се намира в SD картата, но не се получава

# 37
Миро е всеобщият любимец.
А от жените Биляна има повече гласове от Бистра, което щеше да е невъзможно, ако анкетата беше пусната преди четвъртък.
Има един глас и за онзи, когото не трябва да коментираме Laughing, явно наистина той или майка му са се регистрирали, за да се борят със злите лелки, които не го харесват.
Той си е, не вярвам дори близките му да искат да го защитават в това омазване Grinning

# 38
Ето тази класация ме интересува:

Общ брой победи от всички изиграни битки (тук са подредени по брой игри, но във възходящ ред спрямо победите)

Кирил 6 победи от 14 битки
Бистра 5 от 13
Гогов 2 от 9
Миро 5 от 8
Венци 4 от 8
Шериф 3 от 7
Рената 2 от 7
Тренера 2 от 6
Георги 4 от 5
Влади 2 от 5
Дзами 2 от 4

Класиране по процент успеваемост
При равен брой проценти, предимство имат победите, при равен брой победи, предимство има бройката изиграни игри ; при равен брой победи и битки е ясно ; тези без победа лог

1. Георги 80%
2. Миро 63%
3. Венци 50%
4. Дзами 50%
5. Кънчо 50%
6. Кирил 43%
7. Шериф 43%
8. Влади 40%
9. Бистра 38%
10. Тренера 33%

Тези числа казват много.
Пак да попитам защо смятате Дзами за силен играч?

# 39
Не обичам думичката късмет, но Дзами  като че ли има и късмет. Докопа се до златна гривна, при положение че имаше вероятност Яна да му я отмъкне (не се знаеше какво има в онази тенджера).
Спечели правилните битки, не се е  навирал между шамарите.

Дзами е пример за това което казвам - единият отбор (Левски ) бие 24 шута във вратата, вкарва един. Другият (Бате  Борисов) бие 2 шута - вкарва двата. Явно че по-добър е отборът с по-голям процент успеваемост. Дзами спечцели важните битки. Успя и да убеди Рената да му завещае гривните си, което също показва че е силен - поне в социалната игра.

# 40
Никой не се прежали ,да гласува за Лора Joy

# 41
Вера наистина е скучен образ, съжалявам, ако някой се обижда. Аз даже продължавам да ги бъркам с Петя, сливат ми се в сивотата си.

# 42
  • София
На мен Петя ми е симпатична, бих искала да видя повече от нея. Вера не я дават, ако не е форумът, забравям, че участва. Мъжът ми даже пита коя беше, а гледа всеки епизод с мен. Не знам тя ли се крие или продукцията не смятат, че е интересна, но дотук нищо съществено не виждаме от нея. Дано се разгърне.

# 43
Тъй като не мога да кача видео, разбрах че го имало в профила на Острова на стоте гривни във facebook от там е било пратено. Се опитах да направя скрийншот, но не се получава особено..
Защото Гого в буквално казва аз не съм гледал реалити:

Казвам го по повод на това, че в предишната тема се развихрихте над въпроса дали Георги е гледал реалити дали е истинският образ. Да не би случайно някой от водещите от поднадкастхраст да е имал в предвид Гогов

На мен Петя ми е симпатична, бих искала да видя повече от нея. Вера не я дават, ако не е форумът, забравям, че участва. Мъжът ми даже пита коя беше, а гледа всеки епизод с мен. Не знам тя ли се крие или продукцията не смятат, че е интересна, но дотук нищо съществено не виждаме от нея. Дано се разгърне.

Според мен Вера ще стигне някъде до финалния етап. Тя е скрита лимонка като Гогов което в момента се прави на умряла лисица

# 44
  • софия
Не, точно за Георги ставаше дума. Но, ако и Гогов е девствен, още по - добре.
 Вера, не се връзвай. Снежко е човек на крайностите. 😀
 Благодаря за темата на Дяволчето и Сони. Чудни домакини сте ни.
 Гласувах кротко за двете ми любими крайности. Миро и Георги. Иначе, ако трябва да съм честна, повечето са ми симпатични. Всеки със своите светли и тъмни страни. Единствено дразнещи до този момент са ми Марина, Лора и Берке. Прекалено напудрени, непоказващи себе си. Силни думи за пред камера. Решили да играят, но необмислили ходовете си. В последния епизод успяха да направят Биляна любимка на всички ни.

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 18:39 от СлаБе

Общи условия

Активация на акаунт