🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 7 (27.10 - 03.11)

• 48 064
  • 1 570
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Гласувах за Миро, Бистра, Влади, Венци и Гогов. Дзами ми е на кантар.
Сега осъзнах, че почти всичките ми любимци са в момента в лагер 3, лагера където всеки имаше право да си действа както реши. Явно там се събират свободолюбивите души.

# 16
  • Другата България
Снощи гледах 7ми епизод на австралийското, там играта за оцеляване беше да запомнят най-много провизии от един сандък и който спечели печелеше не само играта, а и провизиите.
Скрит текст:
Една баба имаше сериозен шанс да спечели излезе на споделено 2ро място (от 9 души). Може би за втори сезон да мислят и такива неща.

В австралийското нали са 100 души има и хора с надормено тегло, не една или две баби, доста разнообразни участници.

При мен има промяна след седмица 6, отпадна ми Марина от любимите, пък добавям Гогов Simple Smile

п.п.
Благодаря за новата тема
Аз не съм гледала нито един епизод на австралийския формат, все се каня поне на един епизод да хвърля око, но от това, което съм чела за концепцията на формата е /вероятно/ това, което предполагам и за нашия - да има съвкупност от социална игра + стратегия, разбира се не на последно място физическа подготовка, адаптация, мотивация и т.н.
Което си е изпълнимо с оглед големия брой участници, докато за нашия е малко, да не кажа много по-трудно.

Благодаря на Дяволо за темата, както всеки път, така и този път - топ.
Корицата е един път.
Моите любимци, по-скоро хората, на които симпатизирам, си остават същите - Влади, Вера, Гогов, и разбира се - Миро. Няма промяна, на първо и второ място Миро и Гогов.

# 17
  • Варна
И аз гласувах за мъже.
Благодаря за темата.

# 18
Мале корицата е топ!! Приликата е плашеща.

Харесаха ми разсъжденията за Вера, аз от рано я харесах. Дано има възможност за повече игри.

Лора и Марина, сега пък видях, че са 25-6 годишни. Аз си мислех, че са 35 плюс. Не за визия, ми с това лелченско мислене. Ужас пълен

Гогов и на мен ми е вече любимец, има нещо меко в погледа, колкото и да иска да е подлец. И за Дзами важи.  И това може би е единственият човек от реалити, за когото мнението ми се е сменило напълно от старта, когато не можех да го дишам.

# 19
Аз погледах, защото наистина много се чудя какви ще са правилата във втора част. При тях, ако играят 4 души -> победителят взима всичко, но после на играта на оцеляване, който спечели си връща всички гривни. Примерно, ако съм с 2 гривни и предизвикам човек с 15 гривни и 2ма с 1-2, дори да спечеля, после той има шанс да си върне и 15те и аз да остана с 4-5-6 Simple Smile

Австралйският вариант не ми допада, просто дадох пример за игра дето може да се спечели от чичкото на дивана и произволна баба от пейката пред блока.

# 20
Гласувах за Дзами, Миро, Георги, Бистра и Биляна. За момента те са ми най интересни.

# 21
Мда, реално австралийският вариант е може би най-тъпото риалити, което съм гледал заедно с КнИ, но Н.Н. си каза, че не го кефи и доста промени ще направи, и от най-тъпото е направил най-интересното като концепция и правила.

# 22
С коментарите за тая Вера, отидох да я видя коя е, честно! Blush Не съм я забравила, защото не съм я запомнила. Хайде да видим накрая дали са ви били правилни разсъжденията за нея.

Дяволо, Сони - всеки път се възхищавам, нищо че не го изразявам! Благодаря за колосалния труд за пореден път.

# 23
Влади, Вера, Гогов, Биляна, Бистра и Миро получават по един глас от мен. Като Миро ми е абсолютния любимец, а всички останали са ми симпатични. Гогов е моята изненада - в началото ме дразнеше, сега очаквам да чуя някоя реплика. Simple Smile

Както всеки път, темата е впечатляваща!

# 24
Благодаря за темата и труда, Diavolo и Soney!
Моите любимци са от лагер 1, това е "моят" лагер от самото начало - Дзами, Гогов, Вера.

# 25
Гласувах 50 на 50 за мъже и жени, рядко се случва.
Биляна, Бистра, Миро и Митов.
Биляна я харесах в последния епизод, допреди това само ми беше хубаво момиченце и не ме дразнеше въпреки двойката с Берке.
Бистра ми е ту така, ту иначе, но определено прави играта много интересна.
Миро е перфектната симбиоза между акъл за стратегии и игра на "сила и чест", като гледам, че е всеобщ фаворит, дори не трябва да допълвам.
А за Митов гласувах, защото от малкото му синхрони харесвам как разсъждава и защото е в неизгодна позиция в следствие на съюзите си. Залагам на него, за да може да ви кажа "Казах ли виии" в случай, че се разгърне, но честно казано очаквам да е една от първите жертви на борбата между двете коалиции и да си отиде скоро.

Под чертата са ми Вера и Гогов, при нея трябва да натрупам още наблюдения, а той още не може да пребори хендикапа от първите епизоди, в които ме дразнеше.

Благодаря за темата!

# 26
За мен Жорката не е злодей,а обикновен злобар!Нищо не може да извини поведението му към Биляна,дори и манията му да властва и обсебеността му за гривни.Много грозно беше и много неприятен ми стана,а до миналата седмица ми беше нареден след Миро по симпатии.

Подкрепям момичетата за Венци(не мога да цитирам,че са в миналата тема постовете).
Много ми е никакъв един, включително и на външен вид.Със сигурност не ми е на дъното(там са се закотвили Жорко,Беркето,Марина и Лора), но е от средата надолу.

Благодаря за темата и за корицата,убиец е!

# 27
Гласувах за Миро, Бистра, Влади, Венци и Гогов. Дзами ми е на кантар.
Сега осъзнах, че почти всичките ми любимци са в момента в лагер 3, лагера където всеки имаше право да си действа както реши. Явно там се събират свободолюбивите души.

Моето мнение абсолютно се припокрива с твоето, Хексе. С разликата, че в моята класация Венци не присъства.

И за Лагер 3 съм съгласна.

# 28
Благодаря за темата! Следя предаването и ви чета. В началото любимците ми бяха Георги, Бистра и Марина. Инте. След пристигането на Миро за него стискам палци от мъжете. А от последния епизод и на Биляна. Та гласувах за Миро и Биляна.

# 29
  • Варна
Ех..Венци ме спечели след като разбрах че е от Добрич.. Във Варна имаме предразсъдъци към хората от Добрич.. по принцип Joy

Общи условия

Активация на акаунт