🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 7 (27.10 - 03.11)

• 49 842
  • 1 570
  •   1
Отговори
# 315
  • Другата България
Ако Биляна победи Берке /утре, или там когато и да е, щото сега е ясно - Венци ще ги отнесе, Влади и той/, то това за мен ще е един много хепи дей, по-скоро ивнинг.
Простете английския ми.

# 316
Макар шансът и да е минимален, ще викам и ще се дера Биляна да им го начука. Ей тъй, да стане чудо.
 Наздраве! И аз отивам да си сипя. 🍷
Не се говoри така! Трябва да кажеш нейната pussy да докосне пъзелите им.
Наздраве! 🥂

# 317
  • Be realistic - plan for a miracle.
От следващия епиод почвам drinking game, като Марина спомене че е майка - пия.

Наздраве на всички, които са си сипали!

# 318
И аз ще си сипя,  не съм пияч, ама само така ще мога да догледам. Дъно е епизода.

# 319
Моля няой да ми обясни най-великата и единствена майка какъв точно съвет поиска от Влади, защото с тези думи започна клюкаренето с него?

# 320
Напротив, чудесно стана че го излъчиха. Ако не бяха, някои от тия хора щяха да продължат да “минават” за достойни и да имат фенове. Това беше падане на маски и истински срив в много отношения - та евала, че го излъчиха.
И запенената устинка на Берке.
И мазната наглост на Георги.
И низкото безсрамие на Киро.
И нелепата самомнителност и самочувствие на Марина. (Всъщност това е крайно комплексирана жена, но друга тема).
И мълчанието на достойния тренер, пък и обаждането му в подкрепа на “мъжете”.
Бе важно си беше. Да се излъчи. Да се види. И разбере.
Шест плюс! Маските паднаха!
И ако за Киро и Жоро това го очаквахме, то поведението на Марина/Супермайката и Тренера е потресаващо.

# 321
От следващия епиод почвам drinking game, като Марина спомене че е майка - пия.
А се надявам да я "изфишкат" по-бързо 😊

# 322
gold__
да я сложи в игра май искаше, че не издържала, ала-бала портокала. може и сама да си ходи без да играе. сигурно не го е знаела, хахахаха

# 323
Имам и друго обяснение защо Биляна направи този ход. Защото това си беше ход. За да даде възможност на някои хора да се изложат максимално. Тя буквално им подаде тон за песен и те, особено глупавичкия Кирчо веднага запяха. Гошко дето се мисли за хитряга и той клъвна и започна да провежда разпита кой какво къде бил допрял...
Добре де, Биляна ги подхлъзна, изложиха се максимално но...тя какво печели от това. Ето, че подмазването и не и помогна и я вкараха в играта с ранения крак.

# 324
може и сама да си ходи без да играе. сигурно не го е знаела, хахахаха
Не била такъв човек, да вдигне ръка и да си ходи сама, затова така. Достойно, демек.

# 325
  • Другата България
Заради всичката тази гнусотия, основно Кирова, а и не само, лагер 3 този епизод са в миманса.
В един момент Дзами гради съюз /или има идея за такъв/ с Гогата и Верчето, а миналия епизод си стисна ръцете с Миро.....това остана да виси някак, неизяснено.
Не ми се иска Дзами да прецака Миро, въпреки, че този съюз Дзами - Вера /очаквано от повечето от нас/, + Гогич, звучи много добре.

Аз в момента се чудя кой от всичките персонажи ми е най-противен.
Не знам за вас, ама аз за себе си наистина не знам.
Кирил, то е ясно, е на най-челна позиция.
Но после? Май всички са ми на едно ниво.....но най-много ме е яд на мен самата, че толкова много се заблудих за Марина, аз бях един от най-ревностните ѝ фенове.

# 326
С най-добри чувства и намигване го казвам, но добре че няма участничка майка на ТРИ деца Joy
Вие пиете, аз ям, не 100 гривни, ами 100 кила ще стана до финала Astonished

# 327
Марина така се  хвали със своето майчинство, сякаш е майка поне на 10 деца😂

# 328
Аз си го обяснявам с това, че се стресна че целия лагер ѝ обяви война. Опита се да представи своята гледна точка, но бе супер неуверена. Направи ми впечатление и когато се противопостави на Жоро, че е странно неуверена за човек с европейски медали. Отдавам го на младост. Това работи срещу нея, обикновено агресивните хора налагат своята точка.
Проблемът ѝ е, че не е агресивна.

# 329
  • София
Simple Smile Хайде, малко веселба и читалищна самодейност. Аз нали така си го нарекох и въобразих...
От известно време като видя читалищния актьор от възрожденски възстановки, някак си го представям как подскача с кремъклийка в ръка (подскоци в стил Рачков) и вика Въх Въх!
Нооо сега се появява Мама Марина и го сръгва в увисналото дъно на потурите - ето ти байряка, аз уших байряка и на две дЕца съм майка! ИдИ, бий се, победИ - и третото ще от теб.Simple Smile
Беркето зарежда бренекето и тръгва. Смее ли да не...

(И от мен Наздраве!)

Общи условия

Активация на акаунт