🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 7 (27.10 - 03.11)

• 48 862
  • 1 570
  •   1
Отговори
# 705
Това си е продължение на цялото унижение, което Биляна търпи в последните епизоди от лагер Глория и от самия Берке.
Жалко, че се налагаше тя да го търпи всичко това.
Жалко, че тя не го осъзнава. Ако тя имаше самоуважение - нямаше повече да го погледне.
Жалко, че Берке няма акъл и жалко, че се поддава на манипулациите на Георги.

# 706
Ей, от Съдби на кръстопът отидохме на женския пазар 🥰

# 707
а бе Гогов какво сте тръгнали да им се молите на тия. полудявам, като стане въпрос за храна и пазарлъци.

# 708
  • София
Биляна е много зле в общуването, което е логично, ако години наред единственото,  което е правила, е да се състезава. Тя вярва във всичко, защото е на нивото на емоционалната интелигентност на 15-годишно момиче. Искам да чуя коментарите на лагер Злобил.

# 709
Изпуснах по-голямата част от епизода. Може ли информация кой би?
Биляна, но Берке ѝ пусна играта (съвсем буквално, редуваха се да редят нейните блокчета).
В интерес на истината, ако играеха, без да се отпускат, тя щеше да го убие, това беше нейната игра.

# 710
ПулоФерът на Сано ме оставя без дъх и без думи...

# 711
  • София
а бе Гогов какво сте тръгнали да им се молите на тия. полудявам, като стане въпрос за храна и пазарлъци.

И аз така. И те хората са общо-взето склонни да помогнат, само тоя с високите вибрации го раздава "духовно".

# 712
  • Варна
Карма из а бич 🤣

# 713
Марина с каква отврат гледа 🤣🤣🤣🤣

# 714
  • Другата България
Аз не обичам да го казвам, ама много добре се чувствам, когато се окажа права не за едно, а за много неща.
Както в случая.
От епизод едно повтарям, че Биляна ще добута много напред. За което съм ок, някаква стратегия поне някой да има в този формат. Оказа се, че тя работи.
После, снощи си мислех, дори го написах, че целия цирк ще си струва само ако Биляна надживее Берке, че дори и останалите във формата. Ето че и това ще се окаже вярно /почти/.
Поредното беше за продукцията. Не вярвам да има някой, който да не вярва /вече/, че всичкото това нещо от снощи до момента е с пълна режисьорска подкрепа, намеса и т.н. За да се изчисти образа на Берекет, да си тръгне като победител, като герой, като мъж, а Билянката да си продължи напред.
Горкият Киро! Как ли се чувства сега, осъзнавайки, че е бил просто една пионка в ръцете на НН, използвана и надявам се, изхвърлена накрая?
Признавам си, че не тайно, а явно злорадствам. Хитрата сврака, с двата ....с малката част на пъзела.

# 715
Е, аз ще го нарека захарен диабет... това хванахме от толкова захар в тоя епизод.

# 716
Алоууу, сценаристите! След хубавия старт се взимайте в ръце ако не искате да си загубите аудиторията! Дано монтажистите се развъртят малко с ножицата, че става негледаемо!

# 717
Кирето милият ше припадне още малко.

# 718
Сега Киро ще даде гривна, за да се направи на голям мъж

# 719
Според вас Кирил сега ще тръгне ли да се умилква на Биляна?

Общи условия

Активация на акаунт