🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 7 (27.10 - 03.11)

• 48 857
  • 1 570
  •   1
Отговори
# 720
Сега Киро ще даде гривна, за да се направи на голям мъж
Е, следващото нещо е да извадят метъра, да ги турят на тезгяха и да мерят! До кога ще се надцакват?!

# 721
То сега Биляна ще му даде гривната 100 процента

# 722
Не може само с една. Не знам за какво беше онова еднократното, дето можеше онзи път с една гривна да спасяват, но преди малко Сано изрично каза, че може да бъде спасен ако някой даде всичките си гривни

# 723
Като видя Кирил и си казвам - Отврат!
А Майката на вселената? Толкова беше потресена горката. А на бас, че пак ще реве...за децата, не че нещо...

# 724
На Биляна всичките и гривни са една и сега тя ще я даде на Берке. Само дано не си я подхвърлят до утре, че ще брадясам

# 725
  • Другата България
Няма.
Това ще разбие всичките ми теории на пух и прах. А и не може мисля.
Тихо сега, аз все още не изключвам тренера, пък защо не и Иван да спаси Берекет...
Което не означава, че Биба няма да го надживее, дори и той да остане.
Така съм хвърлила боба.....

# 726
  • София
Мери, смятам единствено, че Киро нищо и не осъзнава (т.е. за другото си права). Ам Гъл сънува пръстена, но и Пъзелистът го сънува - по един по-друг, дебилно-инфантилен начин. Комарът не изоставя никого и не прощава.
Тук (с него) даже предполагам, че продукцията е минала съвсем тънко. Той човекът си е на това ниво с пъзелите - буквално този път: житейските.

# 727
оффф, не съм робот де, аз натискам бутона полезно.

# 728
Сега Кирил вдига ръка и ще има... и заживели дълго и щастливо🤦🏼‍♀️
Защо толкова измислени сценарии вкарват навсякъде... Толкова безинтересни ли са хората и ситуациите сами по себе си...
П.п Шегувам се за Кирил

# 729
Ролята на Киро беше на катализатор.Без него цялата тая любовна драма,сълзи и сополи нямаше как да се случат.

# 730
Биляна е много наивна, чувствителна и неуверена, че да ги мисли тези стратегии. Влюбено си е момичето.

# 731

Това още вчера го написах. То беше ясно от промото. Ще си тръгнат двамата.  Обратното на това, което Биляна каза "дошла съм сама и ще си тръгна сама". Сценарийче

# 732
Защо просто не оставят нещата на естествения им ход? Може пък да се изненадат, аман от режисура!

# 733
Не че нещо, ама Биляна щеше да си го бие като маче у дирек на тая игра Sunglasses

Точно, щеше да падне, та добре за него, че прави друго. 

Иван няма да спаси никой, защото това ще хвърли моята теория на пух и прах Simple Smile

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 23:45 от Не се сърди, човече

# 734
Сега ако Биляна си върне гривната или Киро ги даде неговите значи гледам индийски сериал.

Общи условия

Активация на акаунт