🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 7 (27.10 - 03.11)

• 48 854
  • 1 570
  •   1
Отговори
# 735
Берке, ако си тук, поне сподели дали редихте пъзели с Биляна.
JoyJoyJoy

Наш Иван, като един самарянин се прояви и любовта спаси.

# 736
Вачето......

# 737
  • Варна
Берке, ако си тук, поне сподели дали редихте пъзели с Биляна.
JoyJoyJoy

Да не останеш назад от Георги и ти 🤣🤣

# 738
Айде и Иван в отбора на Хероите. Аман от халтура!

# 739
Еми човекът се показа за малко, показа, че не е хич слаб на игри, сега и благородство показа и си отива. Топ.

# 740
Ни моъ повиче...
Киро ще полудее!

# 741
Иван ще го запомним с добро. Много чист образ. подаде ръка на Биляна в предното предаване, сега спасява Берке.
Любопитно, че никой от приятелите не Берке не поиска да го спаси. Нито света Марина, кояго искаше да си ходи, нито Тренера, нито Пъзелиста, за Ам-гъл да не говорим.

# 742
  • Другата България
Мери, смятам единствено, че Киро нищо и не осъзнава (т.е. за другото си права). Ам Гъл сънува пръстена, но и Пъзелистът го сънува - по един по-друг, дебилно-инфантилен начин. Комарът не изоставя никого и не прощава.
Тук (с него) даже предполагам, че продукцията е минала съвсем тънко. Той човекът сио е на това ниво с пъзелите - буквално този път: житейските.
Ще се въздържа ОТНОВО да кажа какво мисля за Кирил, защото са изтрили предходното ми мнение за него.
Което нищо не променя - в момента, в който той остане с пръст в......устата /надявам се това да се случи/, аз с кеф ще си сипя не едно, а две. Че  и повече. 

А относно Биба - вече си мисля, че може и да са се появили някакви чувства към Берекет, с течение на времето.
В началото категорично нямаше нищо.

Ха кажете сега, че не познавам, м???
Скрит текст:
То сега Биляна ще му даде гривната 100 процента
Няма.
Това ще разбие всичките ми теории на пух и прах. А и не може мисля.
Тихо сега, аз все още не изключвам тренера, пък защо не и Иван да спаси Берекет...
Което не означава, че Биба няма да го надживее, дори и той да остане.
Така съм хвърлила боба.....

# 743
Само не го спасявай Ванка!!!

# 744
Ванката поплажува, попя, би веднъж и си тръгна. Пичовска работа 😀

# 745
Еййй изненада.

# 746
Иван ще го запомним с добро. Много чист образ. подаде ръка на Биляна в предното предаване, сега спасява Берке.
Любопитно, че никой от приятелите не Берке не поиска да го спаси. Нито света Марина, кояго искаше да си ходи, нито Тренера, нито Пъзелиста, за Ам-гъл да не говорим.

Те не са му приятели...обаче.

Вачето мен ме кефи пък!!

# 747
  • Варна
Мери, кажи ми числата от тотото, моля 🤣🤣

# 748
Само не го спасявай Ванка!!!
Е не, ама да!

# 749
  • София
Иван явно трудно е понесъл другарския съд. Играл е и му е ясно, че няма как да бие Влади, Венци, Бистра. Той сам си каза, че е изпитал всичко.

Общи условия

Активация на акаунт