🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 7 (27.10 - 03.11)

• 47 713
  • 1 570
  •   1
Отговори
# 1 140
Някак си представям как Петя отива в лагер 2. Аз още ги бъркам с Лора двете. Нали недоволства от пришълците в лагера си. Ми да си ходи. Ма ще трябва и Ванеса да вземе.

# 1 141
Гошо и Кирцата си остават сами в лагера плюс малко пълнеж. Накрая ще заформят коалиция от липса на други опции.
Марина и Лора бяха победени от Мая и Нина. Joy

# 1 142
Защо някой по-напред писа, че в понеделник ще е битката за храна, не трябва ли още някой и друг епизод да мине? Днес казаха, че събирането на провизии е мисля след четири дни.

# 1 143
Спомних си завета на Кънчо към Влади - да сече главите на змея. А той серенади им прави Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 144
Спомних си завета на Кънчо към Влади - да сече главите на змея. А той серенади им прави Stuck Out Tongue Winking Eye
Това може да е стратегия. Да приспи змея. 😃

# 1 145
Възможно е да. Щото играе с Георги, а той ако му падне няма да им прости на двечките. То сега беше момента ама...то целия лагер 2 май не правят и 1 мозъчна клетка. Как пък от 5 човека един не се сети че си вкарват автогол?

# 1 146
В лагер Мордор остават Ам Гъл, Малкия Пъзел и двете тролки.
Sweat Smile

- Тренера е обявен категорично за най-добрия стратег на лагер 1 и лагер 3 единодушно от 3те лагера.

- Кирцата отново е спряган от всички, че участва в 5 коалиции. Той не знае за нито една от тях.
Sweat Smile

п.п.
Нина и Ина в момента са много лесни за различаване, тази на острова е Нина, тази дето участва в надкаст е Ина.

п.п.2
В австралийското в деня с "безплатната закуска" имаше игра кемп срещу кемп. Утре няма къде да се вмести, но да видим какво са измислили.

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 08:29 от Одри ♡

# 1 147
  • софия
Брутро, банда! С глас се смея на сарказма, който се лее по страниците на темата.
 А снощи буквално прихнах на обяснението на vigoletka.
 Добре си ни дошъл, няма да сА плашиш. Не си единствено момченце.😀
 Довечера ще редим богати софри, явно. Само Гризелда 1 да не удави мушамата в сълзи пак, че ще отиде зян храната.
 Иначе, има един по ревящ герой и от нея. Явно тази година кахърните роли са на почит във всички риалитита. Представете си Раду и Маринка в общ синхрон. Мух, мулемайкоооу. Ще удавят ефира.

# 1 148
Моля Vigo(letka) да поясни защо благодари на Тренера, че не ми стана ясно.

# 1 149

Снощи Гогов и сие споменаха, че Влади има залитания по Бистра. То от всякъде си личи само като ги погледнеш. Винаги сяда близо до нея в публиката. Постоянно ухилен като я гледа и говори. Докосвания и прегръдки постоянно. Тя също явно и харесва вниманието му и му отвръща на близостта. Наистина се чудя как тези хора в реалния живот не са заедно.
Та някак си му е трудно 😉

[

# 1 150
Ами честно казано аз малко я подозирам Бистрето в онова там, дето се чудехме...

# 1 151
  • София
Аз пък като гледам Бистра и Мая, все едно гледам гей двойка. Поне така се държат.

# 1 152
  • Варна
Ами честно казано аз малко я подозирам Бистрето в онова там, дето се чудехме...

В кое я подозираме?

# 1 153
И Диляна Попова разказваше в подкаста, че имало някаква химия между Влади и Бистра и тя много се надяваше нещо да се е случило между тях, много си отивали. Не знаеше, че Влади сега си има друга приятелка.

# 1 154

Общи условия

Активация на акаунт