🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 7 (27.10 - 03.11)

• 47 690
  • 1 570
  •   1
Отговори
# 1 200
  • София
За всички, на които им е любопитно какво аджеба казва Диляна.

Hanapin ang disc е според речника. С провлачено второ "а". 😃

Ама и "пеньоар диск" приемам, откакто постовете на нашия съфорумец са хумористични, вместо жлъчни. 🤞😁

# 1 201
Ммм, напротив. Вера каза, че Георги останал самичък, а Гогов възрази, че не вярва и най-малкото са заедно с Киро (сравни ги като двойка с Влади - Венци).

# 1 202
  • España

Браво на Вера. Най-накрая някой да се сети, че Гошо е човекът с най-много гривни и няма как да остане неприлапан в нечия коалиция. Сега само остава да го разконспирира с кого играе, но и това ще стане. Тя още в предните епизоди коментираше, че по таблото ще се познае кои са коалициите.

То до сега не , че виждаме някаква успеваемост от  “ тайните коалиции” , честно казано ….само  “приказки под палмовия храст “ ! “Кой” с “кого”, но “кога” и “защо” …..предстои да разберем……..евентуално !

Ама и "пеньоар диск" приемам, откакто постовете на нашия съфорумец са хумористични, вместо жлъчни. 🤞😁
Благодаря за уточнението , Илит, аз познавам само испаноговорящи филипинци , това на някакъв друг местен език ли е ?

# 1 203
То до сега не , че виждаме някаква успеваемост от  “ тайните коалиции” , честно казано ….само  “приказки под палмовия храст “ !

Ако дискът се пада в Тренера, Ванеса, де да знам Биляна там, Берке ... няма да ги видим

# 1 204
  • Другата България
Към пародия отива този масаж. Особено Бистра е доста "дървена" Grinning Мая е овладяла добре женските прийоми.
“Една му с билки раната върже,
друга го пръсне с вода студена,
третя го в уста целуне бърже —
и той я гледа, — мила, засмена!“
Те това е въпросния “златен масаж“, абсолютна смешка, пародия и както вече казах - надявам се да не се повтаря, че и на гаргите /има ли такива на Филипините/ ще им окапят перата от смях. Joy
Липсва третята, дето в уста да го целуне бърже, добре, че Мимо си тръгна, а Сашко за момента не проявява интерес. Ина щеше да свърши работа, че и желание имаше, ама и тя напусна....мъка, мъка.....
Личи си колко ѝ е неудобно на Бистра, от това щипване, дръпване, потупване, заглаждане.....

От много време /май от самото начало/ пиша, че на Гогата му щрака на втория етаж, надушил е той кой с кого, явно и Вера го е направила, но Дзами си е прекалено недоверчив и за момента на никого вяра. Разбира се, сега като гледат вероятно се смеят всички вкупом какви надежди за “стратега на сезона“ са възлагали на пъзелиста, а той накрая се е оказал всъщност нереализирал се такъв /и стратег, и пъзелист/.

# 1 205
Ок,обръщам се отново към продукцията, правете от време на време , някоя друга шегичка, минутка за люв и сълзички по любимите, но НЕ да ми запълвате повече от половината епизод с това!!! Камо ли два-три епизода един след друг!

Всички се зарадвахме, че дойде по-интригуващата и интересна част от играта - битки, игри, ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ! Нека да си ги получим. (твърде много е да искам промяна на правилата, особено с това помагане ноо ...)

# 1 206
  • София
Благодаря за уточнението , Илит, аз познавам само испаноговорящи филипинци , това на някакъв друг местен език ли е ?
Това е филипински, официалният език на Филипините. Не съм езиковед, нито пък знам езика. Само отворих речник, защото ми беше любопитно. 😃

# 1 207
  • Другата България
А относно Гошо, аз и снощи писах за това - мина ми през ума, че да изправи Лора и Марина една срещу друга си е било много внимателно и добре обмислен ход от негова страна, но предвид състоянието му в момента - не го вярвам.
Първо - той далеч не е същия, какъвто беше преди дни. В момента, в който вече не е най-богатия на острова, и в който изпусна цялата власт, направо му потънаха гемиите. Не търси съюзниците си /уж е ок с това, че един от тях го измести от призовото място, но аз не му вярвам/, повече седи в поза лотос на плажа и медитира, някак отнесен изглежда.
Второ - този скандал с Берекет и Киро пъзела, а и с Биляна /според мен/ не му се отрази много добре, въпреки, че беше едно от главните действащи лица.
И трето - сега и напускането на Берекет, съвсем ще го остави сам с....Киро.
Та, не виждам защо Гошо би искал да отстрани една от двете девойки? Да, досадни са и всяват смут и раздори, да, но той най-добре трябва да е наясно, че тренера ще се хвърли героично да ги спасява, и ситуацията ще остане същата.
По-скоро си е чисто разконцентриране според мен. Но пък може и да бъркам.

# 1 208
Чудя се дали оформят брадите на мъжете? сигурно е минало месец, вижда се, че са им пораснали доста, но като чели някой им ги оформя..

Чудя се и на Марина, предполагам, че е минало месец откакто е с тези плитки, които са по-скоро вече расти. Не се разплита, разресва, кой знае колко пясък, водорасли, мръсотия има в косата й. Имах съученик с расти, той беше чист, но главата му миришеше кофти

# 1 209
  • España
Към пародия отива този масаж. Особено Бистра е доста "дървена" Grinning Мая е овладяла добре женските прийоми.
“Една му с билки раната върже,
друга го пръсне с вода студена,
третя го в уста целуне бърже —
и той я гледа, — мила, засмена!“
Те това е въпросния “златен масаж“, абсолютна смешка, пародия и както вече казах - надявам се да не се повтаря, че и на гаргите /има ли такива на Филипините/ ще им окапят перата от смях. Joy
Липсва третята, дето в уста да го целуне бърже, добре, че Мимо си тръгна, а Сашко за момента не проявява интерес. Ина щеше да свърши работа, че и желание имаше, ама и тя напусна....мъка, мъка.....
Личи си колко ѝ е неудобно на Бистра, от това щипване, дръпване, потупване, заглаждане.....

Скрит текст:
Това ми напомни за кандидат-студентския бисер :
“Една му …(точка;точка;точка)
Друга го …(точка;точка;точка)
Трета го в уста целуне бърже
Но Хаджи Димитър останал безразличен към женското внимание и само питал : Дей Караджата?”
Това на Острова за Венци няма как да се отнася , на него все “женички” са му в главата 😂! Е , също и наденички, банички и баклавички ….

# 1 210
Гогов като ходи в лагер 2, не каза ли нещо от сорта, че отива Киро да му оправи брадата?
Явно си носи ножичка. Както и Мая или Бисра има пила - това с тези камъни снощи беше голяма глупост.

# 1 211
Снощи ми мина през ума, а гледам, че някои днес сте писали същото - че е възможно Георги стратегически да ги е наредил по този начин момите.
Сигурно бъркам, но този избор беше толкова лош, че чак ме съмнява да е истински Grinning
Сто процента съм сигурна, че е стратегически. Склонен е да жертва Марина, Лора или Тренера. Всички тук се сетихме, че тренера ще спасява, може и Жоро да се е сетил.

В "БТВ плюс" открих интересно видео "зад кадър", в което показват снимачния процес, както и лагерите на участниците.
Предполагам обаче, че е снимано по-напред
Скрит текст:
, тъй като хамакът, който Влади прави е готов, а също така навесът, който Георги започна да прави, когато се скараха с Кирил е завършен.
В края обаче дадоха и няколко от участниците, силно "обрасли", и изглежда, че около тях няма друг на кръга.
Добавям линк, както и снимките в скрит текст, като спойлер.
https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/60893/sezon-1/tajnite-na- … hozhda-v-lagerite
Скрит текст:

Снимано е по-назад, тъй като я има Ина на кадрите.

# 1 212
Сега се замислих нещо, как така всички мъже са със супер дълги коси и бради вече, а Киро е с перфектно обръсната глава и оформена брада?! 😂

Обърна ли внимание защо Гогов  и Вера ходиха до лагер Глория?  Гогов каза " Да ми оформи Киро брадата." Допускам, че Киро си е взел машинка на острова. Нали имат право да си вземат един предмет. Вера определено е много умна! Тихите води са най-опасни 🤣

# 1 213
Марина е супер пренавита, истерична и играе все едно живота й зависи от това, нормално да не й се получават нещата. Особено пък като има и пъзел, където трябва да си събере мислите и бъде по-спокойна. Така или иначе и двете с Лора бяха пътнички, дори и стратегията да бе различна.

Именно. Когато си на пъзел или нещо от тя род, трябва да се успокоиш, да забавиш темпото, да помислиш малко логически после да редиш; да погледнеш какво правят другите, някой може да е по-напред от теб и да видиш решението наготово.
Марина има силна физика, когато е за тичане или плуване, но психиката ѝ е ужасно слаба. Неслучайно постоянно е в депресия и реве или я гони истерията. Тя като се озове пред задача, в която се иска спокойствие "забива" и гледа в една точка пред себе си, не поглежда встрани.  
Ако всичко бе силови игри  или плуване като в Игри на волята Марина можеше да стигне много напред. Видя се, че се налага две жени да се обединят за да я бият на игра със силов елемент. Но когато е до мислене тя се срива. Няма как да се справи на игра в коят се иска концентрация и хладнокръвие, те ѝ липсват. И тъй катот битките са многокомпонетни, тя губи.
Дори и на оная игра на която Рената и Ванеса се обединиха срещу нея тя не мислеше. По-лесно щеше да ѝ е, ако пълнеше кофите с по-малък обем и се връщаше по-бързо. Нямаше да се изтощи толкова. А изтощението пречи на рационалното мислене, няма как да изоставаш да си уморен и да редиш правилно.
В играта с  Шериф и Рената, Марина бе най-напред но нито веднъж не погледна какво правят другите. Не се поучи от грешките им. Не се опита да прецени реално времето си.
В играта в която Петя я би, Марина трябваше просто веднага да натисне копчето след Петя. Пак се искаше мислене и спокойствие. Неща които са ѝ чужди
Снощи тича, скача, като бясна плува, окей, ама не си наложи да се успокои а се втренчи в своето поле, не поглежда какво прави Бистра, какво прави Мая...еми как ще бие? Можем да критикуваме Гогов или Еляса че преписаха, но те показаха хладнокръвие и съобразителност.

Марина има силна физика, но силна ли е?
Забеляза ли, че на онази игра дето изстрелваха кокосовите орехи по пирамидата тя едва дърпаше прашката? Защо пак нямаше въздух ли?

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 18:15 от Лорд Шаш

# 1 214
  • София
Ако някога е коментирано и съм пропуснала се извинявам, но Марина пробвала ли се е на кастинг за Игри на волята? Там често се влачат непосилни тежести, има дълги битки, на които би могла да блесне. Тук все нещо не й се получава и нищо не нейното.

Общи условия

Активация на акаунт