🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 7 (27.10 - 03.11)

• 47 784
  • 1 570
  •   1
Отговори
# 1 380
Ааа недей така, знаем , знаем, пеньоар си е топ бабешка придобивка Joy

# 1 381
Аз също останах доволна от отпадането на Лора, която макар и всеобща не-любимка трябва да призная, че остави по-добро впечатление от Тренера.

# 1 382
Айде за справка:
https://modensviat.wordpress.com/2009/07/23/istoriq-na-penioara/

Това е тръгнало като секси дреха, просто е от времето преди прабабите ни. Отдолу най-много само бельо.

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 15:45 от Одри ♡

# 1 383
Аааа, ти недей така! Навремето ако свекървата не те заметне с пеньоарче на баклавички и жарсена нощничка, значи не си добре дошла в техния дом. Е, аз бях лишена и от двете, та още го преживявам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 384
Снощи загубата на Бистра беше  напълно забутана в миманса от продукцията, сигурно с цел да я забравим. Нямаше еуфория за Ванеса, нямаше синхрони на Бистра колко я е яд, буквално нищо. Свърши битката и веднага ни пренесоха на богатата трапеза.

На пъзела с топчетата между Бистра, Мая и Марина, единствено топките на Бистра се нареждаха в посока от най - тъмно към най - светло. Особено светлите зелени топки бяха с много объркващи цветове. И при двете групи А и Б, победиха играчите с червените топки и загубиха тези със зелените. Не ни показаха да теглят жребий кой на кое трасе се пада. Дори да са случайности горните две събития, пак отваря поле за спекулации и съмнения в гледащия, поне при мен е така.

# 1 385
Най-духовният човек на планетата, Георги, и бай Кирчо за пореден път се излагат. Откъде накъде ще критикуват Емо, че не е спасил Лора? Длъжен ли е? Тя му каза 100 пъти, че не иска.  Като я харесват толкова, да си дадат те гривните за нея.  Искат максимално да им е лесно и да има по-малко мъже в предаването, явно. Много ще се изкефя да отпаднат и двамата на крачка от финала. Твърде много влязоха в играта, особено най-духовният човек на планетата.

# 1 386
  • Варна
Снощи загубата на Бистра беше  напълно забутана в миманса от продукцията, сигурно с цел да я забравим. Нямаше еуфория за Ванеса, нямаше синхрони на Бистра колко я е яд, буквално нищо. Свърши битката и веднага ни пренесоха на богатата трапеза.
Нямаше причина нито за яд, нито за еуфория - печалбата беше една гривна. То щеше да е смешно да се превъзнасят толкова.

# 1 387

Мда замръзна и усмивката на Бистра. Но за да не я "обвинят" както тя направи с Ванеса, като обсъждаше, че не можела да губи с достойство, си залепи една изкуствена усмивка и се опита да прикрие разочарованието си.
Самочуствието и е голямо, но аз винаги съм казвал, че малко скромност никому не е излишна Wink

# 1 388
Лора беше в Преди обед. От всичко което каза, а то не беше много, каза че преди участието си в Острова е правела всичко на всяка цена, без значение колко и какво ѝ струва, но там се е научила, че не всичко е на всяка цена. Ами, не! Не се е научила. И там всичко ѝ беше ва всяка цена и затова е тук, а не "там".
Според нея, това между Берк (тя така го нарича) и Биляна е стратегия. Даже допусна, че е от негова страна.

# 1 389
Аз самата игра с пъзела змия  няма да коментирам ( при все че моя фаворит изгуби Grinning ) , но да имаше малко хейт в коментара на Бистра не отричам. На мен Ванеса нито ми е неприятна, нито ми е симпатична, спечели си я гривната честно. 

Може да са били някакви дребни коментари задкулисно или поведение, за които ние не знаем или не са били излъчени кадри, най-вероятно има причина, но не трябваше в синхрон.
Явно има нещо, защото когато се разбра, че ще играе с Бистра, лагера реагира също някак си по възторжено, което за една гривна няма много логика.
Аз също лично за мен я смятам за по - уравновесеният и хладнокръвен играч.

Назад имаше и коментар, че Бистра е гола вода в социалната игра, да така е, по-дистанциран човек е явно, но пък като си знаеш, че си такъв си намираш някой, който да ти води социалната игра. Разбирам защото също съм интроверт и  винаги съм имала късмет някой екстроверт да ме "осинови" Grinning

По друга тема, беше доста коментирано назад по темата за Марина.
Сега за ноктите няма никакво извинение,  наистина са ужасни и както писах черното много лесно може да се махне, за мен то няма никаква работа там и особенно когато си човекът, който готви храната.

За плитките не коментирам, тъй като не съм много наясно как се поддържа това чудо, как се мие, колко време може да издържи и т.н.  Мен ме боли скалпа само като гледам , но това е друга тема.

Обаче относно дрехите, не мисля че са и толкова мърляви. Тя явно е избрала цветове които не подхождат на тена и и се сливат, което изглежда от страни като мърляво. Вярно , че пастелните тонове и нюдс са топ тренд при спортните аутфитчета сега, но не са за всеки.
Синьото/сивото не са неините цвятове със сигурност, правят я като болен аспирин и може би засилва впечатлението. Имаше и един момент където на горнището имаше петно, тъй като се върти постоянно в кухнята, най - верояно е някаква мазнина, с която се е омазала и не може да изпере от дрехата.
С розовото на играта изглеждаше добре и изглеждаше чисто, с това черното вчера също (въпреки че не му разбирам концепцията) , майчинските тениски също изглеждат чисти. Така че колкото и да не харесвам Марина и да я слагам на един кантар с Лора и Киро заради поведението, заради злобата и постоянното реване не мога да и сипя за дрехите.

# 1 390
  • Be realistic - plan for a miracle.
Мен най-вече косата й вече взе да ме отвращава, понеже съм човек, който често си прави афро-плитки лятото (но не ги държа на кокче така, ew) и знам, че след седмица, макс 10 дни е добре да се махнат за пълно "изпиране" на косата Grinning
Скалпа няма как да се достъпи и измие хубаво докато има прилепнали по него плитки, а и неприлепнали също. Ако се изтъркаш добре се развалят. Дори няма да говоря колко коса пада наведнъж ако оставиш 2 месеца плитки  -- косата има нужда всеки ден да отделя косми и го прави, но сплетена така, те не могат да паднат, та Марина вероятно е свалила цели кичури накрая при махането на мега-секси прическата си.

# 1 391
Лора постъпи като пич. Тренера не беше длъжен от криворазбрано чувство за вина да й дава грините си. Просто не трябваше да се изхвърля предварително, че ще го направи, защото сега прояви извесно шикалкавене и малодушие. Все пак не беше длъжен - Лора си загуби сама играта, беше обречена дори и да бяха в друга конфигурация, така че си понесе отговорността. Не е въпросът, че Емил не е дал гривните си на Лора, въпросът е че ако ги беше дал на Марина, съм сигурна, че тя щеше да ги вземе, нищо че и на нея не й е виновен.

Харесват ми на идея битките между бедни и богати.

# 1 392
  • Другата България
Най-духовният човек на планетата, Георги, и бай Кирчо за пореден път се излагат. Откъде накъде ще критикуват Емо, че не е спасил Лора? Длъжен ли е? Тя му каза 100 пъти, че не иска.  Като я харесват толкова, да си дадат те гривните за нея.  Искат максимално да им е лесно и да има по-малко мъже в предаването, явно. Много ще се изкефя да отпаднат и двамата на крачка от финала. Твърде много влязоха в играта, особено най-духовният човек на планетата.
Grinning
Шшшшт, това не е мъжко!
Мъжко е да си държиш на думата.
И да предпочиташ жени съперници, че изгода има, откъдето и да го погледнеш. Blush

# 1 393
Обзор на седмицата Надкаст (ЗАЩО ОСЪДИХА БИЛЯНА?): https://www.youtube.com/watch?v=0bfwVT-rZa8

# 1 394
  • Варна
Според нея, това между Берк (тя така го нарича) и Биляна е стратегия. Даже допусна, че е от негова страна.
Намерих във ФБ един Берк Иванов, който изглежда като близнак на Берке. Та може Берк да не е нейна идея. Само дето онзи Берк е от Варна

Общи условия

Активация на акаунт