🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 7 (27.10 - 03.11)

• 48 708
  • 1 570
  •   1
Отговори
# 1 365
Не е като да нямаше мегдан тази вечер и храна за размисъл, и не само:

- Бърза вметка от последния епизод. Сано обявява, че Лора е по-добрата версия на Памела Андерсън.От продукцията му връчват очила с висок диоптър.

-  Епизодът започва обещаващо - Марина рИве ( не помня вече защо, но няма как да е без причина... )

- Гогов прави молебен за дъжд и берекет (ха-ха). Дзами е на кастинг за Джийзъс Крайст суперстар.

- Венци е пил кафе с Къци Вапцаров тази сутрин.

- Марина и Лора дават материал за размисъл на операторите за вечерта в последната си игра.

- Бистра и Царицата на изометрията трябва да свържат някакъв бумбар в рамка. Наградата е толкова мотивираща, че по терена се наблюдава спортно ходене.

- Боговете се вслушват в молебена на Гогов и някак си по средата на плажа се изпъва софра като във Версай.

- Венци яде като сиромах на новобранска. Бистра и Марина го задминават с лекота.

- Непорочното зачатие е факт поне при 3 жени след гощавката.

- аВера изброява , че е яла от всичко възможно на масата. Венци е влюбен.

- Марина претопява сладоледи НЮЙ с лекота. Влади гледа с интерес процеса.

- Миро прави триразови тренировки на дисциплините "5 метра вита баница", "2км гребане с лъжица" и "от първо , трето на пето кюфте". Влади е впечатлен.

- Лора гребе от ориза на Нумеролозите. Пепа е бясна. Шиса бъхтят.

- Гогов стиска палци за женски бой. Киро търси островния букмейкър да залага на мача, докато има какво. Джулиана не харесва това.

- Тренера мисли нови стратегии. Избира любимата му "шикалкавене до отказване на противника". Праща Лора вкъщи да се поучи от грешките си. Не само стратега на сезона, но и мъдреца.

- Според Гошката, бедните на острова са само в главата си, както и богатите. Гривните не били важни. Продуцентите одобряват тези гениални заключения и вече всеки е със статут на какъвто си иска из острова.

- Нова смяна на правилата. Дано някои от играчите поне да са ги разбрали този път и Тренера да не е забравил да махне магнитите от диска.

- Хана Пеньоар Диск!!!

- Жорката миксира мъдри, несвързани мисли с морални съвети и някакви неща, които е прочел в някаква книга. Набляга се на жестикулирането, не на съдържанието.

- Лора си тръгва, откъснала хиляди глави и пожънала множество победи. Марина пак рИве. Всички са в шок.

- Венци се хвали, че бил изял 12 шишчета. Бистра му се присмива високомерно. Обявява го за слаба ракия.

- Алекс присъства в сцена. Има и реплика. Май е ял дори.

- Гогов отново се пада на диск с 1 гривна. Липсва му бърдуче незаконно сварен алкохол. Косъма е със зачервени бузи. Слочаенос? Аз не знам, кажете вие.

П.П. Ако правилно съм разбрал правилата , двама бедни ще играят срещу двама богати отборно.

Вариант 1 - Ако победят бедните, богатите отиват на двубой, в който загубилият от тях губи 50% от гривните си, които се печелят от победителя от двубоя на бедните, които също се изправят един срещу друг. Победителят от богатите не губи нищо.

Вариант 2 - Ако победят двамата богати, двамата бедни отиват на елиминационен двубой и загубилият отпада. Не помня , какво се случваше с двамата богати победители, но ако са разбрали правилно правилата в лагер 1, схемата е елементарна:

Слагат се Гогов + още един беден от Нумеролозите, както и Дзами + някой много богат ( Жорката най-вероятно ) при богатите. Дзами саботира битката и така бедните печелят, чакайки победителя от двубоя между Дзами и Жорката. Ако Дзами бие, със сигурност някой беден от Нумеролозите взима 50% от гривните на Жорката. Ако Жорката бие, Дзами губи 50% от гривните си от някой нумеролог. Общо взето уин/уин ситуация за лагер 1, а Жорката няма позитивен изход, освен да излезе максимум с гривните, с които е започнал. Дано я видят тази опция, все пак дискът не е в бавния лагер тоя път.

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 08:19 от tfn2k

# 1 366
Объркахте ме с азбуката тука. Кой какво казал, какво си помислил, пък какво направил.

Много ми беше мила сцената с обядя, преди двете скумрии да съберат остатъците от храната да си носят за самолета.

Начи няма да е тази седмица аут Влади, следващата ще му видят сметката. Наигра се момчето.

Георги ми е неприятен да го гледам, да го слушам, да го мисля, а като ми сложат и Киро до него и получавам разпалване на уртикарията.

# 1 367
Моля оценете епизод 28 четвъртък

Всички въпроси са задължителни и допускат точно един отговор.
Ако не сте изпълнили някое от тези две условия, след натискане на бутона
най-отдолу,
системата ви връща нагоре към първия неотговорен (или с повече от един
отговор) въпрос.

Ако не сте сигурни какво да отговорите - избирайте средната/неутрална
оценка.
Гласуването отнема 1-2 минути а след първите няколко пъти, даже и по-бързо.

# 1 368
Ох , най накрая тази злобна жена се тръгна.
Няма по неприятен участник от нея, а днес доказа, че е алчна и склонна за 200 гр ориз да отхапе главата на някой, не че и трябва , а само защото може.
Не знам защо мислеше , че и това е за хвалба. Мазната и усмивка под навеса, нямам думи...

Много се радвах за Венци. Знам че всички са гладни, обаче за Венци и 12те шишчета през цялото време имах една усмивка на лицето.

Името Бистра, на мен ми харесва и е  красиво българско име.  Съчетава се и добре с фамилията и (това за мен също е от значение)

Беше коментирано по назад за поддържането на външния вид.
Май беше епизода когато Гогов говореше с Биляна беше до банята и там мисля се виждаха шампоани и т.н. Виждали сме много пъти да си мият косите и Нина носеше балсам на Нумеролозите.
Според мен нямат право само на един предмет, а на повече. Мисля сървайвър имаха един предмет.
Ако е така е лошо за Марина пак, защото ноктите и бяха потрес наистина. Може и да са нагризани , но мръсотията е друго. Острият камък на Мая ще свърши работа, а даже и клечка да се изчагърта черното.

Киро 100% има машинка за подстригване.
Аз се чудех по скоро за жените дали имат епилатори, не мисля че бръснач всеки ден ще изглежда кожата така. Интересно как се решава този проблем.

# 1 369
Аз се чудех по скоро за жените дали имат епилатори, не мисля че бръснач всеки ден ще изглежда кожата така. Интересно как се решава този проблем.
Какви епилатори, там няма ток!
С лаазерна епилация се решава проблема.

# 1 370
Благодаря на Одри за линка с надкаста с Иван!
Изключително изненадана съм, че той се оказа доста приказлив човек. Има чувство за хумор и самоирония. Завършил е психология, живял е в Италия.
Сега, вече като зрител, каза, че е изненадан от интригите и правенето на стратегии.
За повечето истории си казваше хората с имената, но потвърди, че хората от неговия лагер имат едно поведение насаме, но съвсем друго пред камера.
Все още поддържа връзка с доста от участниците

# 1 371
Какви епилатори, там няма ток!
С лаазерна епилация се решава проблема.

Аз знам, че я има лазерната епилация, просто изисква доста време , ако не си я направил преди кастинга. Не е и за всеки тип кожа.

Както и да е, просто се чудих що Киро да има машинка пък някоя не епилатор, знам ли, късно е явно  😁

Не съм убедена че няма чак никакъв ток. Продукцията сигурно има генератори, а и островът не е пуст, доколкото разбрах. С какво осветяват кръга вечер като снимат?

# 1 372
  • Враца
Марина е много мърлява. Коса, нокти, дрехи... Гнус ме е да я гледам.

Георги сигурно има поставена мисия, за изговорени думи, като смисъла са му казали, няма никакво значение.

Тренера... да не кажа по-лоши думи, много колеблив и несигурен..

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 18:04 от vmarinska

# 1 373
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ама наистина няма нищо човешко в Лора и Марина, егати безсърдечните жени. Че и майки са това! Как не им трепна, че другите лагери нямат никаква храна, потресаващо злобни егоистки. Добре че Тренера искаше да спаси Лора, ама нямаше желание, та поне тя ни лиши от присъствието си.
Гошо прешъса пак някакви философии развива - мисленето те определяло като беден или богат, не колко гривни имаш на ръката си. Ми не се ли усеща, че този камък го хвърли право в собствената си градина? Защо ламти толкова за гривни, щом всичко е в главата? Че чак плю на всякакво достойнство, загърби всичко, което проповядва и играе така ожесточено? Страшна шизофрения го тресе този човек, има някакво раздвоение на личността - в един момент говори за морал и благочестие и размахва пръст на другите, в следващия играе супер грозно и долно. Абе играй си играта, бъди злодей, защо се криеш зад високопарни думи и фалшиви ценности?!

Кирето пък много е набрал на Биляна, явно не може да преглътне, че е отхвърлен. Където седне, където стане, само тя му е в устата - колко е слаба, колко е недостойна, как не й е там мястото... Жалкар!
Радвам се, че Ванеса натри носа на Бистра. За пореден път се видя, че гимнастичката е точно нищо особено на битките. Особено зле е на логическите елементи, въпреки високото самочувствие. То е лесно другите да ти решават пъзелите и ти да се надуваш колко си велика. Само че днес изненада - тишина. Joy Сигурна съм, че ако и предните игри бяха проведени в пълно мълчание от публиката, успеваемостта й щеше да е съвсем различна.

# 1 374
Почитател съм на Survivor формата и мисля това тук е негова интерпретация. Исках да се изкажа за Венци - ами ако съм умен, комбинативен и секси в същото време... трябва да заблудя хората около мен че съм посредствен, плитък и горе-долу хубав, за да я спечеля тая игра, нали?
Ох, съжалявам, не мога да му повярвам че не е знаел превода на текста на чорапите си като си ги е купил 😂
Знае той - рецепти за кюфтаци, стратегии и прочие. Ако ли пък не - идеалистичен образ с който бих откарала на самотен остров.

Това е интересно мнение.
Някой преди 10-20 страници спомена, че Ники Николов в някакъв поднадхраст споменал, че във финалния етап имало участник който имал стратегия как да изглежда и какво да облича.
Нещо в този смисъл беше.
Но ако е той направо е за Оскар!

П.П. Ако Бистра не беше казала на Ванеса как да си развържа възлите още щяха да висят там тези наденици.

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 02:26 от Лорд Шаш

# 1 375

Вижда се докъде са стигнали Мая и Марина с реденето на пъзела, когато Бистра тръгва към Мая.
Марина няма как да знае, че на Мая й е оставало много малко, но вижда колко много й остава да реди на нея самата.

Аз съм малко назад с материала за което ще извинявате, относно пъзела на Мая в сряда, на нея не и оставаше никак малко защото тук при този пъзел не можеш да наредиш последната колона от топки без да развалиш вече наредените такива, защото ако имаш 5 топки (дори 2 топки да бяха) и 2 колони не можеш да разменяш позицията на топките а ти трябва поне 3-та колона за това , и според мен можеше доста време да и отнеме да се сети.

Според мен грешката на продукцията тук е че Бистра и Ванеса вече като са победили те вече не са част от играта, ако бяха наредили пъзела без да кажат на Сано да ги провери тогава според мен е ок да помогнат на други, но тогава поемат риск някой друг да ги бие, по този начин хем правиш стратегия но поемаш и риск за това.

Относно днешния епизод Кирил точеше лиги да останат 4-ма в Глория, от които 2 жени да му готвят и перат а също според него  и можеше Лора да му върже, а вместо това остана с тренера Laughing Laughing Laughing

# 1 376
Някой преди 10-20 страници спомена, че Ники Николов в някакъв поднадхраст споменал, че във финалния етап имало участник който имал стратегия как да изглежда и какво да облича.
Нещо в този смисъл беше.
Напоследък се бъзикат, че когато Киро си сложи дънки и риза за кръга, дискът се пада при тях. 😂

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 09:37 от Princess 👑

# 1 377

Аз от НН разбрах друго -> че играчът се облякал някак, за да прикрие нещо (не разбрах, че прикрива интелект)
Ако го бях разбрала като тебе щях да мисля, че е Иван Simple Smile, за който мислех, че много се преструва.

От Надкаст с Иван:
Искал е да си ходи, всички са знаели, ако случайно спечели срещу Венци е щял да си даде гривните на Киро ...

# 1 378
# 1 379
- Хана Пеньоар Диск!!!
Joy А на бас, че половината тук незнаят значението на думата.

Аз останах доволна от снощния развой. И от отпадането на Лора и от това, че Гогов се падна на диска.

Снощи догледах и края на предходната епизод, та като наблюдавах как кемп Мимо Гарсия са се събрали и пеят песни, осъзнах че ситуацията в момента е точно както я искаше Майчето. Да се отърват от слабите или по- скоро от дразнителите. Мимо отпадна, Ина отпадна, Нина се премести Grinning , остана само Александър. Ама и той запя в общия глас, че вече обстановката не била дразнеща, ахаа още малко ще започне да се кланя на Мая Grinning

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 09:56 от Nona M.

Общи условия

Активация на акаунт