🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 7 (27.10 - 03.11)

• 47 695
  • 1 570
  •   1
Отговори
# 1 155
  • София
Гогов, Гогов, Гогов! Искам повече да го гледам - велик е!
Всичко сте казали - двете влъхви от 100 кладенеца вода извадиха да се оправдаят, ми зле сте, Мая действително игра с отвращение и пак щеше да си бие и сама.  Млади свекърви са тия двете, жалко че тренера ще спаси едната и ще продължи да реве.

# 1 156
Храната по дърветата НН каза, че ще е в третата фаза на играта. В следващия епизод се вижда, че е сервирано богато угощение на маси на плажа. Няма да е сега катеренето

# 1 157
Все пак е напълно възможно Марина да не е следила докъде е Мая и да не знае, че щеше с много голяма вероятност и сама да нареди.

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 09:58 от Одри ♡

# 1 158
  • До морето
Някой чу ли как когато Марина фучеше, че са се издънили, Герги се изсухли по терлици казвайки - Ми то е много трудно да правиш стратегия за друг човек..... Демек той няма вина, завалията, че си изпърдяха късмета 😀

# 1 159
  • София

Вижда се докъде са стигнали Мая и Марина с реденето на пъзела, когато Бистра тръгва към Мая.
Марина няма как да знае, че на Мая й е оставало много малко, но вижда колко много й остава да реди на нея самата.

# 1 160

П.П. Тренера в началото искаше Бистра и Мая в различни групи. Гошко Лошко го разубеди
аз си мисля, че Жоро нарочно го разубеди. Видяхме го как с лекота се опитва да манипулира Влади и Кирил, Тренера бе лесна топка. Няма как човекът, който нонстоп крои стратегии да не се усети, че лагерът му ще направи за 3ти път една и съща грешка.

В един момент Марина и Лора станаха излишни, не само с негативната си енергия и сълзи. Нито могат да играят, нито искат, нито имат социална игра, не могат да помогнат на Георги по никакъв начин.

# 1 161
  • София
Дано само тази вечер не измислят някаква излишна простотия по български и да прецакат някой топ играч...

# 1 162
В "БТВ плюс" открих интересно видео "зад кадър", в което показват снимачния процес, както и лагерите на участниците.
Предполагам обаче, че е снимано по-напред, тъй като хамакът, който Влади прави е готов, а също така навесът, който Георги започна да прави, когато се скараха с Кирил е завършен.
В края обаче дадоха и няколко от участниците, силно "обрасли", и изглежда, че около тях няма друг на кръга.
Добавям линк, както и снимките в скрит текст, като спойлер.
https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/60893/sezon-1/tajnite-na- … hozhda-v-lagerite
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 10:31 от p.bl.

# 1 163
Моля оценете епизод 27 сряда

Всички въпроси са задължителни и допускат точно един отговор.
Ако не сте изпълнили някое от тези две условия, след натискане на бутона най-отдолу,
системата ви връща нагоре към първия неотговорен (или с повече от един отговор) въпрос.

Ако не сте сигурни какво да отговорите - избирайте средната/неутрална оценка.
Гласуването отнема 1-2 минути а след първите няколко пъти, даже и по-бързо.

Можете да си променяте мнението, но ще свалям статистиката всяка  неделя,
така че гласувания след това макар и възможни няма да бъдат отчетени в общата графика.

Моят опит показва, че е най-добре да се гласува колкото се може по-скоро след епизода,
инак впечатленията се размиват.

# 1 164
  • софия
Soney, това ново ли е или снощното. В смисъл, трябва ли да гласувам пак?

# 1 165
Слабе, пише сряда, същото е
Hands Plus1

# 1 166
Предполагам обаче, че е снимано по-напред, тъй като хамакът, който Влади прави е готов, а също така навесът, който Георги започна да прави, когато се скараха с Кирил е завършен.

Не е снимано преди финала, защото НН издаде още нещо:

Скрит текст:
Ще има супер голям прилив и поне аз разбрах, че ще им разруши повечето неща, дето са построили на плажа.
Точно на 1 час на Надкаст с НН.

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 10:47 от Одри ♡

# 1 167
Снощи в епизода Венци лежеше в хамака.

# 1 168
дааа и аз видях хамака и Венци опнат в него

# 1 169
Снощи в епизода Венци лежеше в хамака.
дааа и аз видях хамака и Венци опнат в него
Ясно, това с хамака съм го пропуснала, но пък в лагер Глория имаше още един построен навес, който в момента го няма.

Общи условия

Активация на акаунт