🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 7 (27.10 - 03.11)

• 47 737
  • 1 570
  •   1
Отговори
# 1 425
Идеята ми беше че след 21 завъртания е доста по-възможно чисто статистически да се повтори едно число (89%) от това всичките пъти да се пада различно число (11%) , по този начин да не си мислят хората че има нещо гнило в колелото.

Може би за друг сезон да го направят като се избере едно число да не може да се пада пак отново, по този начин играчите ще играят с този фактор също, като махат  първо избирани вече гривни (при загуба ) или избират играчи с повече гривни които числа са в играта

# 1 426
  • España
Не съм съгласна ….самите играчи “си въртят гривните” при игрите така или иначе ; освен това всички гривни са в играта до края ! “Каквото има да се случи “ се случва ! Защо да се махат номерата , които вече са се падали на диска ? Това хипотетично си е жива намеса в развоя на събитията !

# 1 427
  • Другата България
Не съм съгласна ….самите играчи “си въртят гривните” при игрите така или иначе ; освен това всички гривни са в играта до края ! “Каквото има да се случи “ се случва ! Защо да се махат номерата , които вече са се падали на диска ? Това хипотетично си е жива намеса в развоя на събитията !
Именно.
При това въртене на гривните няма как някой /ако иска да се намесва в развоя на събитията/ да е сигурен, че гривна №55 ще е в един и същи участник от началото до края.

# 1 428
  • София
Хареса ми епизода, Бистра отново беше приземена, не знам защо е толкова високомерна, тя и Мая се държат подчертано пренебрежително с останалите жени на острова и не търсят никакъв контакт с тях, явно не са на тяхното ниво:) 
На Лора много й се искаше Тренера да й се моли да му вземе гривните, ама не стана, ура. Отново впечатлиха майките на годината - не стига, че са най-малко хора с най-много храна, ами и от общата заграбиха повече, че се и гордеят.
Много доволна , че дискът е в Гогов, ще има сочна стратегия.

# 1 429
Всъщност обясниха защо е трапезата. Стигнаха до средата на изпитанието. Това беше почерпка по този случай. А и честно казано, ако не бяха измислили нещо подобно, нямаше да имат какво да снимат. Всички се бяха изпонатръшкали и живецът беше безследно изчезнал. Я как живнаха след това. Даже Алекс помръдна.

Цялата ситуация беше абсурдна, а обяснението - още повече. Първо можеше да не се стига дотук, като им позволят да се разхождат в гората и да намерят плантацията, която намериха от лагер 1. Второ - не виждам какво е лошото пет-шест души да отпаднат наведнъж поради това че са гладни. Обратното е твърде режисирано.
Трето - не са заслужили почерпка с нищо. Четвърто - спокойно можеха да издърпат изпитанието за храна с три-четири дни по-рано. Я колко бързо щеше да се върне живецът.
Така както ги захраниха показаха на всички че продукцията се меси и променя правилата в движение. Ако не са искали да остават чак толкова гладни е трябвало да измислят друг начин - например да бъдат по-малки интервалите за изпитания на храна; а не в движение да си доизмислят правила. Аз съм много против.

sam001,
против съм и подсказките. Остави ги да се мъчат. Задачата можеше да се реши и по начина по който я правеха. Давайки подсказки помагаш на едната сътезателка. В случая на Ванеса ѝ беше по-трудно да реди по диагонал, след това видимо ѝ се улесни задачата.
Впрочем ако се налагат подсказки, значи не си свършил работата като водещ и не си обяснил добре правилата в началото.

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 18:21 от Лорд Сняг

# 1 430
По този начин намаляваш малко дозата късмет и увеличаваш стратегията на всеки играч, защото ще има играчи които ще искат гривни с номера които не са се паднали тип Георги и други които не искат да такива както беше Емо, по този начин не си правиш врагове и можеш да минеш между капките. Играчите сами избират с коя гривна да се разделят и също самите играчи избират с какви противници да излязат в бой (с повече или по-малко гривни които може да се падне диска)

Ако съм на Мая на мястото примерно, ще си оставя гривна която е вече играна, по този начин хората ще предпочетат да играят с някой друг който е с една гривна но с номер който не е игран.

Все пак диска има 100 числа и диска ще се върти някъде към 36-39 пъти тоест накрая ще останат едни 61-64 числа които не са никак малко.

# 1 431
  • Другата България
Аз до момента не съм забелязала някой да си води статистика кои номера са се падали и когато трябва да взима гривни, да търси тези, които не са.
Играчите визирам.
Но може и да съм пропуснала. За масово гледане и търсене говоря.

# 1 432
  • София
Само на мен ли Бистра ми е много несимпатична, да не кажа грозновата? Нито нея, нито Мая харесвам, пък не знам какви златни и сребърни момичета са били. Кухото им самочувствие няма да коментирам. Миро ми е фаворит - още от началото си го харесвам като начин на игра, изглежда и добър като човек.

# 1 433
Аз пък снощи си снимах на Венци чорапите и него 😁

# 1 434
Бистра не е там за красота, освен че има перфектни крака, тя е професионален спортист. Тези, които не са се събличали по физическо не биха могли да го разберат, но там успехът и загубата са всичко. Професионалния спорт предимно ти взима, не виждам защо трябва да тича като пчелица от лагер на лагер и да търси да си говори с другите жени - тя се чувства добре с Мая (която е излишна като играч) и с мъжете.

# 1 435
  • София
Бистра не е там за красота, освен че има перфектни крака, тя е професионален спортист. Тези, които не са се събличали по физическо не биха могли да го разберат, но там успехът и загубата са всичко. Професионалния спорт предимно ти взима, не виждам защо трябва да тича като пчелица от лагер на лагер и да търси да си говори с другите жени - тя се чувства добре с Мая (която е излишна като играч) и с мъжете.

Ами нека е там за каквото си иска, аз казвам как го виждам, предполагам, че коментарът е към моя. Има самочувствие, на много места неоправдано. Това, че е добра в нейния спорт, не значи, че е добра във всичко. Да вземе да се приземи, ще е по-добре за нея.

# 1 436
  • София
Самоувереноста на Мая и Бистра идва от зодията, според мен. Казвам го от собствен опит. Жените Телец сме си и малко самодостатъчни и неразбираеми за другите.

# 1 437

Ами нека е там за каквото си иска, аз казвам как го виждам, предполагам, че коментарът е към моя. Има самочувствие, на много места неоправдано. Това, че е добра в нейния спорт, не значи, че е добра във всичко. Да вземе да се приземи, ще е по-добре за нея.

Няма за какво да се “приземява” тя не е там да плажува, а да играе играта. Единственото приземяване е да не спечели.

# 1 438
  • София
Тя нека си играя, не да гледа надменно и да се изхвърля как е най-добрата, и накрая Ванеса да я бие. Акъл трябва.

# 1 439
Ми да беше оставила Ванеса да се балтави с възлите, тя нямаше и да финишира сигурно и нямаше да се налага на Бистра да се надпреварва с нея! Много си е добре Бистра, не ми е любимка, но уважавам хората с хъс. Самочувствието ѝ не е без всякакво покритие все пак. И не е от хората като ония двете, дето всичко им е на всяка цена!

Общи условия

Активация на акаунт