🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 7 (27.10 - 03.11)

• 47 710
  • 1 570
  •   1
Отговори
# 1 470
  • София
Между другото не знам колко тъпи неща си чувала, но за пъзела може да се тренира.
Ако постоянно решаваш пъзели вникваш в логиката. Създава ти се рутина.  Знаеш откъде да тръгнеш,  на какво да обърнеш внимание...Само че никой не е искал това от едни гимнастички. Те са били достатъчно заети с други неща.

О, айде, моля... То само гимнастичките са заети... Аз бях заета да копая на село, ама и за пъзели ми оставаше време. Много е трудно да наредиш топчета по цвят като местиш само едно, както е и много трудно да навържеш "пъзела" от играта с Ванеса. Просто хората не мислят. Няма логика. И пожене досега не са го "тренирали" и край, забиват.

# 1 471
Ми да беше оставила Ванеса да се балтави с възлите, тя нямаше и да финишира сигурно и нямаше да се налага на Бистра да се надпреварва с нея! Много си е добре Бистра, не ми е любимка, но уважавам хората с хъс. Самочувствието ѝ не е без всякакво покритие все пак. И не е от хората като ония двете, дето всичко им е на всяка цена!
Това вече няколко пъти го чета и си върнах да видя. Спомена нещо Бистра, но Ванеса сама си развърза възлите. То със съвети възли не се развързват. Подготви си Ванеса следващите и после й беше лесно да ги взима. Не виждам как това е спечелило на Ванеса играта. Тя просто беше по-ниска и й беше по-трудно да ги развързва.

# 1 472
  • Варна
Добре, де всеки има пълно право да не харесва или да харесва някой за нещо. Всеки има право да напише мнението си,  но няма какво да спорим, всеки мери според собствения си аршин.

# 1 473
Между другото не знам колко тъпи неща си чувала, но за пъзела може да се тренира.
Ако постоянно решаваш пъзели вникваш в логиката. Създава ти се рутина.  Знаеш откъде да тръгнеш,  на какво да обърнеш внимание...Само че никой не е искал това от едни гимнастички. Те са били достатъчно заети с други неща.

О, айде, моля... То само гимнастичките са заети... Аз бях заета да копая на село, ама и за пъзели ми оставаше време. Много е трудно да наредиш топчета по цвят като местиш само едно, както е и много трудно да навържеш "пъзела" от играта с Ванеса. Просто хората не мислят. Няма логика. И пожене досега не са го "тренирали" и край, забиват.

Ходенето на село е по желание. Гимнастичките са почти всеки ден час заети от пет годишна възраст. (съмнявам се да си десет часа на ден, седем дни в седмицата на село да копаш). То на някои хора и пеенето им изглежда лесно, но са зверски тренировки нямаш време за нищо друго. Имам певица вкъщи, знам колко време изисква. Това са професионални занимания, в които трябва да развиваш талант.
За човек който няма логика и не е правил такова нещо това е трудно. Аз не бих се спарвил с местенето на топчето, признавам си откровено. Моята логика е "обратна".

П.С. Всеки има право да харесва или не харесва когото си поиска, но дайде да не обезценяваме успехи, медали и пр.

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 21:06 от Лорд Сняг

# 1 474
Ми да беше оставила Ванеса да се балтави с възлите, тя нямаше и да финишира сигурно и нямаше да се налага на Бистра да се надпреварва с нея! Много си е добре Бистра, не ми е любимка, но уважавам хората с хъс. Самочувствието ѝ не е без всякакво покритие все пак. И не е от хората като ония двете, дето всичко им е на всяка цена!
Това вече няколко пъти го чета и си върнах да видя. Спомена нещо Бистра, но Ванеса сама си развърза възлите. То със съвети възли не се развързват. Подготви си Ванеса следващите и после й беше лесно да ги взима. Не виждам как това е спечелило на Ванеса играта. Тя просто беше по-ниска и й беше по-трудно да ги развързва.
Ама аз не съм казала, че Бистра и ги е развързала. И да, спомена ѝ какво да направи, за да ги отвърже, че тя мъчи единия, па после другия и пак се върна на първия, и чак тогава отвърза нещо.

Наистина не разбирам и може би тук важи оня виц, че и в ада като се надигне някой българин над казана, другите го дърпат надолу. Хората със самочувствие с покритие бъркат все на някого в очите и той не може да ги гледа, щото са добри и успели. Ми не го разбирам това, ама хора всякакви!

# 1 475
"Пъзела" от играта с Ванеса, Бистра бе по напред, докато на Ванеса не ѝ подказаха, че не е нужно да ги реди на диагонали.
Айде пак! Абе хора - току що го гледах! Казва Сано, че не е нужно да се редят по диагонали и първото, което дава камерата е как Бистра мести късото въженце вертикално надолу! Сано подсказа и на двете.

# 1 476
Сано подказа и на двете но до този момент Бистра бе по-напред, понеже ръста ѝ даваше предимство да реди по диагонал. Някой може да каже че ръстовото предимство не е честно, но няма как да смалим Бистра. Същевременно в други игри ръста е шамар за нея.
От момента в който кажеш на двете че нямат  нужда да играят играта по досегашния начин даваш предимство на изоставащия игра.

Моята критика е, че Сано трябваше да го каже това от самото начало или да си замълчи, а не по средата на играта да им предлага алтернативен поход
. Още повече че можеха да се справят и ако ползваха този и съвсем нямаше нужда от това.

Въпреки всичко ценя това което направи Ванеса, победата си е победа.

# 1 477
На мен Бистра не ми е високомерна или надута. Не виждам такова нещо аз в моя поне, телевизор.
Самоуверена..да. спжкойна, да. Човек който си знае цената..това виждам. Не комплексар ..неуверен..смачкан.

Абе не ми е надута.

# 1 478
  • София
Боже, боже, каква дискусия ненужна се заформи... Както казах, и казвам за последен път, не знам каква е навън и не ме интересува, съответно няма как да омаловажавам нищо...

В играта всички са ми равни, понеже не познавам никой от тях и впечатлението ми е само и единствено от острова.

# 1 479
Е то на всеки впечатленията са от играта на Острова, не прочетох някой да се е похвалил, че познава някой участник толкова лично, че да го знае какъв човек е по принцип. Ма то, да ти кажа, няма кой знае каква разлика... всеки е това, което е.

# 1 480
  • София
Е то се вадят медали и титли по-горе, явно си има хора, които се интересуват от участниците като хора навън, не като участници вътре.

# 1 481
Нито Бистра, нито Мая са златни момичета. Мария Петрова да кажем е.
Беше много тъпо Георги и Киро да се възмущават, че тренера не е спасил куция кон Лора. Лора не показа никакви качества, освен клюкарене и злобеене. Марина и тя получи твърде много шансове.

# 1 482
Извадиха ги сега, аз преди това не съм чела някой да вади кой какви титли има. Ама аз се сещам, че и от девет кладенци вода да ти донесат, ти няма да я захаресваш Бистра.

# 1 483
Аз пък снощи си снимах на Венци чорапите и него 😁

Тези снимки просто доказват зародилото се в мен съмнение, че Венци е играча със стратегия за обличане. Тук нарочно е запретнал крачолите да се виждат чорапите 😉

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 22:36 от Лорд Шаш

# 1 484
  • София
Абсолютно. Даже не знам и защо изобщо се хабят. Просто си изказах мнението, пък тя каква стана.

Всъщност в началото аха да ми стане симпатична, пък тя реши да си яде сама храната, че и тази дето я обещавала да даде на човек от отбора преди битка - също.

Абе аз уж гледах, ама това с чорапите го изпуснах...

Общи условия

Активация на акаунт