Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2024/2025г.

• 39 917
  • 669
  •   1
Отговори
# 45
На мен туите ми допадат, даже може някоя и аз така да направя в двора, трябва обаче да помисля за материал, защото от влагата и вятъра ще заминат.

Съгласна съм със Светкавица, въпрос на вкус е. Моето предпочитание е към по-пищните неща, тези бейсик изчистени концепции са ми безлични. Но света затова е интересен, защото е различен. И в музиката е така, в стиловете на обличане също, нека се приемаме каквито сме Wink

# 46
  • Бургас
Благодаря за отговорите, ще си помисля.

# 47
Аз тази вечер съм на друга тема

# 48
Dik страхоно е Flowers Jack O Lantern в днес децата са украсявали, отивам да видя какво са спретнали и да чакам малчовците, за да раздавам бонбони Flowers Jack O Lantern

# 49
Ама и писана позира блестящо пред реквизита!

# 50
Bar B Q   Аз поне виждам бял найлон , м.б. на два -три ката , нарязан на ленти . А червената лента на втората снимка изглежда като дебела лента от тюл - изкуствена е - значи съхне бързо . Обаче на вятър  ще се веят и оплитат , предполагам .Изобщо - материали от изкуствена материя , които не задържат вода .

Да прави кой каквото го кефи . Честно казано това, което ме радва тук ,е да виждам лични коледни истории на различни семейства , на техните домашни любимци , на децата .

Сигурна съм ,че декорацията в повечето къщи е много по-уютна , топла и красива от това , което се вижда на снимките , но не всеки има уменията или подходящия фотопарат да я представи в най-добра светлина . За мен  няма значение - така или иначе се усеща празничната атмосфера навсякъде , а това е много зареждащо !

Да не е без хич - кривата ни елхичка от "златаната Коледа " у дома -

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 01:19 от oska

# 51
  • под тепетата
Спретнах нещо набързо. Сега трябва да се сетя къде наврях свещичките с батерии.

# 52
За брадата на гнома се сещам има едни ресни по китайските магазини ,ползват се за фон на украса за рд. Срещу вятъра няма спасение обаче . Може и от изкуствените паяжини от пепко,бяха ги пускали за хелоин.
 П.с.
Черньо всяка годима ми е част от украсата и се снима с нея 😄

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 12:16 от dik

# 53
Следя темата от миналата година , закупих си нова елха заснежена след празниците , за което отнесох доста шеги като започнем от куриера ,през приятели и мъжо
-"Сега ще я украсяваш ли?!!"
 Но сега съм щастлива и вдъхновена , а от къде дойде музата ...
От копче- балтон ,по грешка бях взела от левчето из между червените ми коледни чорапки един в зеленооо,та тази година реших бяло с акцент зелено ,като вече накупих един кашон зелени играчки от теди и разни панделки Blush
А сега издирвам такива мигащи ,просветващи лампички ,като в клипа от предната тема ...
Благодаря предварително !

# 54
Здравейте, аз повече ще се възхищавам на вашата украса Simple Smile.
Лично аз обичам най-много  малките жълти лампички, ако можех да украся елхата по свой вкус - щеше да е такава.
За трите деца обаче е много постно Grinning.

# 55
Здравейте. Следя темата от доста време и само въздишам по украсите,които показвате. За тази Коледа съм си обещала,че украсата няма да бъде скромна както предни години. И естествено днес се развихрих и доста неща взех за украса

И искам да  ви попитам за сайтове,които предлагат керамични къщички бели /без Aliexpress и Temu/.

# 56
Tanis, много хубави неща ☺
Бели керамични къщички има в Синсей, Пепко, Кик, Теди.. вече зависи какви са ти предпочитанията - матови или глазирани. Има като свещници и на батерии. Лично аз предпочитам първите, защото лесно ги пълня с лампички и така светвам всичко наведнъж. За мен си е удобство.
И аз пазарувах тези дни; ще опитам да снимам и да покажа. Остана само Джъмбо да посетя.

# 57
  • Враца
Моого хубави украси, особено на Кейтинка.
Аз още не съм коледно настроена.

# 58
Сега открих темата и се записвам да я следя. В службата аз украсявам, аз мисля играчки с късмети за банкетите.  Ще крада идеи от тук.

# 59
Намерих стари снимки на елхата от преди няколко години 🥹 нямам търпение да извадя украсата 🎄

Общи условия

Активация на акаунт