Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2024/2025г.

• 40 185
  • 669
  •   1
Отговори
# 480
  • София/Севлиево
Леле колко красота,колко нещо(форумът не ми дава да харесам всичко,но е прекрасно).
Селото на Дандан е направо уау(загубих дар слово)...

# 481
Поздравления Dandan, вижда се какво старание е вложено. Когато нещо се прави от сърце и душа, няма как да не стане хубаво. 🙏

# 482
Страхотно село, поздравления!

# 483
Dandan, поздравления!
Има ли все още билети за влака? Кандидат съм за една коледна обиколка.
Както и за всички момичета! Не мога да пиша след всеки пост, та малко обобщено, ще ме извините. Но всички сте прекрасни, щом такава красота сътворявате!
Аз пък уж не мислех, че закъснявам с коледната украса (винаги украсяваме в седмицата преди Коледа), ама щом днес и ММ пита няма ли да украсяваме елхата вече и като малко дете се умилкваше около мен Simple Smile, трябва да се замисля.
Ама днес ми е ден и за писане, и за голямо количество конфитюр от дюли, така че ще е друг ден.

# 484
Прекрасни елхи, селца и декорации!
Това измайсторихме от стари палета.
Скрит текст:

И у дома започнах. Да не остана назад и аз с къщички.
Скрит текст:

# 485
Това с мегаполиса ме разсмя от сърце ❤️ Билетчета за влакчето има за всички ❤️

# 486
Ето я и моята декорация в селската ни къща.

# 487
Не помня дали тук или в другата "декоратор ска" тема писах за Scandish home колко харесвам Ноеми. Искрено и завиждам за околната природа и как намира материали. И ето днес, като по поръчка, на път от селската ни къща до хранителен магазин, какво си нсмерих(който гледа, Ноеми ще оцени моя късмет), явно окастрени храсти и захвърлени клончета

Още не съм украсила, освен частично банята

както и кухненски рафтове, при които украсата е по-скоро за ползване

Останалото и то същественото, по-нататък Flowers Evergreen Tree

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 07:50 от Светкавица

# 488
Ние цяла седмица се радваме на елха )

# 489
Дандан, нямах търпение да видя селцето ти. Прекрасно , както винаги! Purple Heart
И аз търпеливо се нареждам на опашката за билети.

# 490
  • Бургас
Божеее, какви красоти сте сътворили, браво момичета!

# 491
  • София/Севлиево
Ето нашата елха,която украсих по личните предпочитания на 3-годишното...

Имах друга идея,но той поиска така...

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 18:50 от Елислава

# 492
  • в сърцето на един мъж...
Ох, много хубаво изглежда темата! Всичко е много красиво! А селцето верно е мегаполис!

# 493
NeZ 9, страхотни идеи и изпълнение Определено ще плагиатствам от теб Simple Smile Коледния венец е невероятен … И останалата декорация също … Приличат на декорациите на Ноеми, Scandish home.
Но да попитам клончетата от туя колко дълго остават зелени? Не изсъхват ли твърде бързо?
За венеца - какво използва за основа. А плодовете и шишарките, с какво ги завързахте или залепихте ???

Последна редакция: нд, 08 дек 2024, 15:08 от driada

# 494
  • София
Елхата  на малката ми дъщеричка. Сваля играчките, мести ги, качва ги. Дадохме й пълна свобода да си играе.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт