Коледни и новогодишни идеи и декорации - 2024/2025г.

• 40 137
  • 669
  •   2
Отговори
# 495
Аз все още не съм украсила нашата елха,старата ще я заменя с нова.Много се радвам за всичките Ваши  страхотни и прелестни идеи за украси Мисля да взема от всяка една от Вашите за да украся малко по-различно от традиционната украса у дома до сега.Благодаря за красотите и творчествата на всеки в тази тема.!

# 496
Попреписах малко от тук и направих моята декорация. ☺️
Обикновено къщичките ги аранжирам на поднос, тези година смених концепцията.

Скрит текст:

И елхата
Страхотна елха. От къде е?

# 497
Благодаря! 🤗
Купувала съм я от тук преди няколко години, mona.

# 498
NeZ 9, страхотни идеи и изпълнение Определено ще плагиатствам от теб Simple Smile Коледния венец е невероятен … И останалата декорация също … Приличат на декорациите на Ноеми, Scandish home.
Но да попитам клончетата от туя колко дълго остават зелени? Не изсъхват ли твърде бързо?
За венеца - какво използва за основа. А плодовете и шишарките, с какво ги завързахте или залепихте ???
Моят венец стои навън и издръжа дълго, но със сигурност боровите клончета изсъхват по-бързо от тези на туята и на кипариса.
Живея в къща с двор и имам дива лоза, покрай оградата.
 В края на есента, когато остане без листа си правя основи за венците.

Тогава си събирам и всякакви неща, които могат да ми свършат работа за украса на вeнците- шишарки, орехи, жълъди, кестени, трънки, шипки...Grinning
Клонките закрепвам към основата с тел(зелена) или свински опашки.
А украсата лепя с пистолет за силикон.

Между другото, тук имам една публикация с една по-нестандартна идея за основа за коледни венци. Wink
https://nezito.wixsite.com/forgetmenott/post/%D0%BA%D0%BE%D0%BB% … nHc2sdFJSxXSI0W5A
А ето и още малко от тазгодишната продукция
Скрит текст:

# 499
NeZ_9, благодаря за отговора…наистина са прекрасни.. Определено с моята банда ще опитаме да направим нещо подобно. И аз на празниците съм в къща с двор , нямам дива лоза, но питомни лозови асми в изобилие , та си мисля да опитам с тях .. Имам и лавандула и мисля да експериментирам и с нея Това с пистолета, трябва да проверя мъжа ми с какво разполага  Joy Непременно ще кача снимки …

# 500
Питомната лоза е  доста твърда и жилава и малко по-трудно се увива.(когато не се чупи).
Опитай с по-тънки клончета от някакво дърво, бреза, например. Можеш да използваш кръгла тава с подходящ диаметър и да навиваш там клоните, до желаната дебелина и после просто да ги завържеш с нещо.
Опитай, никак не е трудно, даже е много приятно.
Ще чакаме снимки! Hug

# 501
Аз успях да украся само камината. Цяла седмица не ми остава време да разперя хубаво елхата, за да я започна и нея, та засега толкова от мен.

Редактирам си поста, за да добавя и една масичка до прозореца

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 08:34 от poppy-fairy

# 502
  • под тепетата
Красоти, красоти! Коя от коя по- хубави!
Да вметна само, че и върбови клонки стават за венец.

# 503
  • Пловдив
poppy-fairy, благодаря ти, че сподели!
Другата година ще се постарая и аз, да си направя такива основи Heart Eyes
Ако се получат - стават идеално подаръци за съседите на село!

# 504
  • София
Стъклениците ни. Simple Smile

# 505
Уна, невероятно красиви са!

# 506
  • в сърцето на един мъж...
О, Уна, разкошни са отново! Heart

# 507
Уна невероятни красоти ❤️

# 508
  • Пловдив