Насилие

• 4 881
  • 111
  •   1
Отговори
# 15
  • Deutschland
Във всеки квартал има полицейски участък.

# 16
Звъниш на някой роднина в Бг да ти прати пари за транспорт и бягаш и не се обръщаш.

# 17
Напротив  в квартала дето съм няма участък и не се намирам на централно място в saarbrucken  аз се намирам в края на града покрайнините близо до гората

# 18
Нямаш ли пари за билет?

# 19
Тръгваш и ходиш пеша до града.
По-добре да се скапеш от ходене, но да си спасиш живота или?
Ти какво очакваш без да правиш нищо?
Някой от бг-мама да ти прати хеликоптер?

# 20
Имам у българия само майка баща един дядо и две баби пари имам 200 евро скрити тук в saarbruken международни автобуси за чужбина за германия и българия не минават има само такива бусаджии минават дето те прекарват от германия за българия точно на такива звънях да ме прекарат дето ми отказаха

# 21
  • Deutschland
Това е адреса на секцията в града. Там има българи, ще помогнат или поне се надявам.
С бусаджии не се занимавай. Не може да няма автобуси за България, питай по групите на българи в Германия. 200 € стигат за билет.

# 22
  • Някъде там
Напротив  в квартала дето съм няма участък и не се намирам на централно място в saarbrucken  аз се намирам в края на града покрайнините близо до гората
Виждам че имаш телефон. Набери полицията и ги повикай на адреса. Ако трябва излез от къщата и ги чакай някъде на улицата.
Толкова че да можеш да ги извикаш можеш ли да говориш немски?
Тук как очакваш да ти помогне някой ?

# 23
Отиваш в полицията и казваш, че са те довели и държат против волята ти. Без пари, изолирана и заплашвана.
За трафик на хора и мега добрия му адвокат не може да го спаси.
После искаш връзка с българското посолство и молба да те приберат.

Полицията! Това е! Никой тук няма да тръгне да те прибира. Какво очакваш - някой непознат да ти уреди транспорт? Това са глупави очаквания. Приятеля ти не е някакъв влиятелен в Германия, нито адвокат има - ти си жервта на манипулация и скоро ще проституираш с когото ти каже "приятеля" ако не се махнеш СЕГА!

Отивай в полицията и не търси оправдания.

# 24
Благодаря за адреса за секцията видях ще отида пеш

# 25
Точно от Saarbrucken тръгва автобус FLIXBUS, който ходи навсякъде в Европа. Хвани го и иди до Русе например, или друг град близо до Белене.
Ако искаш можеш да си тръгнеш. Билетът ще е под 200 евро.

# 26
Идеята да се обадиш на полицията е добра, но понеже не знаеш немски, може да не разберат точно нещата.
Отиваш в Бг секцията, която ти дадоха, ако ти е далече може и в най-близкото кафе, der Beck, лекарски кабинет каквото ти е най-близко и казваш, че искаш полиция, че имаш спешна нужда от полицейска помощ. Това ако нямаш пари в телефона. Те ще се обадят и полицаите ще дойдат на адреса.
После в полицейското ще ти осигурят преводач.

И внимавай от сега нататък какво казваш! Говори само истината, каквато и да е тя. Много лесно ще те хванат в лъжа.
На 23 години би трябвало да знаеш елементарни неща за оцеляване в трудни ситуации. Понеже не знаеш, довери се на полицаите, и само истината, каквато и да е тя.

# 27
  • Deutschland
Днес е неделя и лекарските кабинети са затворени. Само болници, полиция и тук таме някое кафе. И на улицата да излезе, който и да помоли за помощ, ще се отзове.

# 28
Английски знаеш ли ? Полицията знае и английски. Най лесно ще е да ги повикаш на адрес.
После ще повикат преводач.
И 200 евро са предостатъчни за билет.
Но първо в полицията

# 29
Но какво очаквате да направи полицията ако отиде сама до полицейския участък, здрава, физически без никакви белези от насилие, 23 годишна жена и каже:
- Нещата с моя не вървят, искам да си ида ама нямам пари и не знам как да се прибера. И той ме заплашва с нож!
Ами тя може и с топ да каже, че я е заплашвал. Нима мислите, че всеки който иде и каже, че някой го бил заплашвал и те ще хукнат да я прибират и то в България с лимузина. Ами не, ще си запишат и ще я пуснат да се прибере. Тя въобще не е в риск в описаната ситуация. Нито пък е тяхна работа да и търсят превоз.

Общи условия

Активация на акаунт