Като чета как сте се засилили със захранването и ми се изправят косите.
Колко останахме дето дават на бебетата си само кърма или АМ ?
Добре, ако бебетата приемат новите храни с кеф - за тях бива.Има такива бебета - развиват се бързо, приемат новото с удоволствие.... Ама като чета как при някои са се върнали коликите след започване на сокчета и пюренца....и се чудят от какво е. Ми много ясно ...Толкова инфо има изписано в тоя форум, четете бе момичета. Не експериментирайте с бебоците, защото грешките в захранването и храненето на детето до 2 години се отразяват на целия му живот по-натам. Затлъстяване, язви и гастрити, диабети, астма, алергии разнообразни...какво ли не.
А като давате готови сокчета на бебетата - какво си мислите че има в тях? Консерванти, овкусители, подобрители, захар и синтетични витамини.Кое от тези неща е полезно за бебето? В прясно изцедения сок на 10-тата минута витамините са изчезнали 80 %, 2 часа след изцежаднето вече няма витамини и е започнало гниене. Та колко истински плод има в тия готови сокчета? По-добре давайте разредени прясно изцедени сокчета - повече полза ще има за детето.Независимо на кой са призводство сокчетата - Хипп, Милупа, Нестле - хубави фирми, страхотни продукти .... но това е индустрия, момичета. Не че не съм давала готови пюрета и аз - но по изключение и на по-големи месеци, когато стомахчето на детето е готово да приеме и нишестето и консервантите и всичките буклуци с които е бъкано едно готово пюре или сокче.
Извинявам се за емоционалния пост, не го приемайте лично. Това е последния ми пост за захранването, който пиша тук. Ако някой иска инфо или друго от мен - на лични.
С най-добри чувства !
Четох, че някои бебоци отпират по 6 часа сън в колата. То до София ще сме стигнали за това време. И в този ред на мисли, жалко, че ще сме транзитно, иначе с удоволствие бих се срещнала с вас
Вчера напазарувах дрехи на Лина за новите 3 месеца от живота и
. И слава богу намерих играчка за кошара и. Тъй като нашата кошара е с решетки само от едната страна и самата пръчак държаща пръчките е дебела поне 20 см, ми е невъзможно да закачам повечето от играчките
моля

Та сега се чудя дали да не взема да пия хапчета за спиране на кърмата?!? 
За какви дни иде реч?!?
И жалко, че ще минете транзит през нас, а можеше да се видим.... 

. Ако няма температура ще излезем и днес, ако не - Гери на балкона.