Относно захранването - подкрепям изцяло мнението на gadamer и karil
Реших, че не си струва усилията, само за да си начеша крастата. То един ден каране почивка не прави
Таткото ще дига снежен прах по пистите, а аз ще обикалям с кенгуруто или количката. През повечето време ще съм в къщата де, пред телевизора или камината
Дали да и купя слънцезащитен крем ????
Много е готин!

, така че сигурна ли си, че от него Ния е с АБКМ? 
Момичета, само ако знаете какво ядеме от пазарите ще ви настръхнат косите! За нас по принцип не е толкова страшно, понеже организмите до някаква степен са се адаптирали към средата в която виреят. Но за едно бебенце тия нитрати и пестициди са си жива отрова. Виж, съвсем друг е въпроса ако плодовете и зеленчуците са домашно отгледани. То и в почвите навсякъде има бог знае какво, но няма връзка. Няма нитрати, нищо. Тя моята педиатърка ми препоръча с пюре от картоф да почна, каза, че най-добре ще е ако са домашни картофи, но аз нямам от къде да взема, за това ми каза в никъкав случай да не купувам от пазара, 1000 пъти по-добре купешко пюре. Както каза Gadamer, фирми като Хип и Нестле имат много строг контрол на качество, отглеждат се биопродукти и няма забранени и вредни съставки. И аз вярвам на това. Но на пластмасовите и неестествено големи и лъскави зеленчуци на пазара не вярвам!
Още повече, че български плодове и зеленчуци вече почти няма, а смятайте с какво ги мажат и пръскат за да имат вид докато ги домъкнат от чужбина!
, но вече загасват, има няколко по-големички, които непрекъснато мажа със спирт и пудра. Всички ми казват, че е по-добре по-рано да се изкара и аз съм абсолютно съгласна, но /за сега/ няма признаци при Ники! Както е предложила Веси1 - ще ви организираме разходка край езерето, но определено не в почивните дни, тогава е лудница, направо ме изумяват хората, които на 20 метра от пътя си правят пикник
- то разлика от Цариграско шосе едва ли има...
-някой пробвал ли е?
-някой пробвал ли е? 
Дано пък да го изхвърля по този начин
-някой пробвал ли е? 

Браво МЕРЕЛИН идеята е върховна
-някой пробвал ли е?