Честито на всички месечковци днес! Много да слушкат, да папкат и да растат все такива хубави и здрави дечица!

Аз също отдавна се чудя дали да започвам със Зимафлуора, предписаха ни го преди 2 месеца, но аз досега не съм давала.
Тали, голям ужас!
Дано всичко с половинката ти да е наред и да успеете да осъдите този кретен!
Вчера за малко нашият татко да ошамари един пенсионер, който се разпсува като хамалин, ама се размина! 
Мами, когато ви идват гости и искат да подържат бебето, давате ли го? Аз ония ден много се ядосах, ама пусто неудобство ..
Дадох да подържат Дарито и видях, че жената я сложи седнала в скута си
Предложих да си я взема, но ми отказаха с думите: "Е, тя не ми тежи сега, нали си седи?"
Пощурях, ама не исках да обидя жената и си замълчах. 5 минути стоях и гледах, но ме хванаха дяволите и след артистично и натрапчиво поглеждане на часовника отсякох: "Време е за ядене!", та така си я взех. Ние след час отиваме на частен преглед при ортопед и педиатърката по ЗК да се моли нищо да му няма на детето и да не е наложителна снимка, защото ще има кръв!

Весел следобед!

. А колкото до коритцата, има и по-големи, аз ги гледах в магазин "Дани" за 16 лева, жената каза, че все още си къпе в него 4-годишното дете. Но ние взехме по-малка, тъй като къпем София в стаята и с голямо корито пренасянето е по-неудобно. Както казва Цвети, после ще започнат да седят и така ще се справим с положението.
.
ПУтиатъркатаЕй, мам си джейс ...вика ми ама кръв си му взела, а не си ли взела и секрет от носа...АМА викам кръвта си я уредих,
\и не ми го даде?!?!Ох, айде стига с нас...
Но не се притеснявай!
Дани хич не яде ...само по 60\ 90 мл на ядене...7 пъти дневно...